TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #3405 Dátum: 10 júl 21, 20:09:15 » |
|
Olyan formában emlékezhetsz rá mikor Tobi elmesélte Sasukénak a Madara vss 1. hokage harcot ott bizony ott volt az EMS, DE Tobinál még nem láttam csak sima sharingant
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3406 Dátum: 10 júl 21, 20:11:07 » |
|
Igen igen....meg lehet h nekem az animéből rémlik mivel ott szerintem láthattuk.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #3407 Dátum: 10 júl 21, 20:21:54 » |
|
Nemhiszem...Szerintem csak visszaemlékezésben mutatták+ amikor volt a Tobi Sasuke beszélgetés ugyemlékszem kihagyták az animéből a hashiramás részt és egyből itachi storyval kezdődött na de itt egy manga fejezet amibe sokszor látni az EMS-t persze nem Tobin... http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/399/11De kedvedért ujranézem a beszélgetést
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 21, 20:24:21 írta TheSky »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3408 Dátum: 10 júl 21, 20:28:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #3409 Dátum: 10 júl 21, 20:55:33 » |
|
Nem szeretnék ünneprontó lenni, de olvassatok már vissza kérlek, és utána beszéljétek ezt meg, a saját topikjában. Arra azért kezdek kíváncsi lenni, hogy mit örökölhetett a szüleitől Naruto, amiről még esetleg nem tud...
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #3410 Dátum: 10 júl 21, 21:02:46 » |
|
Sorrow, az mind 2ben sima sharingan volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3411 Dátum: 10 júl 21, 21:11:16 » |
|
Jó figyelj feladom Én totál EMS-re emlékeztem de ak neked van igazad és igen már hanyagolni kéne a témát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3412 Dátum: 10 júl 21, 21:15:32 » |
|
Madara Mangekyouját láthattuk animében és mangában is egyaránt. Tobiként viszont csak sima sharingant mutatott. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/399/11TheSky: Shodaime ugyanúgy bennt volt Tobi meséjével az animében, mint mangában.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #3413 Dátum: 10 júl 21, 22:38:09 » |
|
Igen? Akkor valamiről naagyon lemaradtam, de hiszek neked UI:Dani, hányadik rész az? xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 21, 22:39:24 írta TheSky »
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3414 Dátum: 10 júl 21, 22:47:24 » |
|
a rinnengan csak azért kell neki hogy joban eltudja olvasni azt a hold terve féle szöveget azthiszem
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #3415 Dátum: 10 júl 21, 22:57:34 » |
|
Nem hiszem, hogy CSAK azért...Vagyis kicsit hülyeség lenne ha csak azért kellene neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #3416 Dátum: 10 júl 22, 05:46:25 » |
|
Banyek nagyon kijön az új részen a tűz akarata, Iruka szülei, Kurenai faterja és Minato is ott van a szeren. Tobirol annyit elverték... egy másodperc törtrésze alatt lerendezték Amit hiányoltam az a 8csakrakapu... nem úgy volt, hogy a 4. ezt is használta?
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3417 Dátum: 10 júl 22, 07:32:44 » |
|
nem használta, mert hazavágja a testét! Milyen kemény volt azért Yondi, nem véletlenül mondja neki még Madara, hogy méltó a 4. hokage címre. Viszont jövő héten vissza a jövőbe (de szellemes vagyok) kíváncsi vagyok Naruto mit reagál erre a kis mesére. Azt viszont nem értem, hogy miért nem hagyták Kakashi-t meg a többieket harcolni, pláne hogy összefüggéstelen volt a szöveg, hogy ez a falu dolga és nem egy másik országgal harcolunk. Ezt speciel nem értettem.
Madara azért szemmel láthatóan annyira nem erős, csak tér-idő jutsuja ami irritáló, meg a sharingan, de ahhoz a szemébe kell nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3418 Dátum: 10 júl 22, 07:34:29 » |
|
Nekem nagyon tetszett ez a rész. Kicsit olyan hangulata volt, mint mikor a harmadik beszélt a halálakor Orochimarunak a tűz akaratáról. Melyik manga fejezetben volt arról szó, hogy kinyitotta Minato a 8 csakrakaput? Nem emlékszem rá, plusz aki kinyitja mind a 8-at, az meghal utána. Nehezen pecsételte volna le, akkor a Kyubit . Szerk.: Közben Srodack megválaszolta a 8 csakrakapus dolgot Elmondták, hogy miért nem harcolhatnak. A fiatalok a jövő a falu számára, ha meghalnak egy ilyen kilátástalan harcban ( mint a Kyubi elleni), akkor a falu teljesen elpusztul, mert nincs aki ott éljen. Szerintem kb. ennyi volt a monológ lényege.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 22, 07:38:22 írta shiranai »
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3419 Dátum: 10 júl 22, 08:18:51 » |
|
hüühüü Apu de szerény vagy , csak szét rúgtad a tag seggét Tobi az valami mutáns robot klón , parazita izé. Már akkor is lecsatolható karja volt . Yondi könnyen felszabadította a kyuubit... de hogy még el is tudta teleportálni érdekes nem arról volt szó ha a jinchuriki meghal akkor a bijuu is ? .. hát úgy tünik nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|