Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #3375 Dátum: 10 júl 20, 11:46:52 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/400/11Sőtt!! még itt sincs kesztyű Tobi kezén. Szal nem Minato miatt hordja. Meg ez a hajváltogatás is különös.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3376 Dátum: 10 júl 20, 11:54:50 » |
|
Ne felejtsük el, hogy amit Tobi ott mesél az nem épp megbízható információ, hamár csak azt is vesszük, hogy akkor azt állította, hogy a róka támadása "természeti katasztrófa" volt. Szóval szerintem a flashbackjeinek sem lehet azután hinni, hogy Madara elhagyja mérgében konohát és utána Hashirama (vagy Hrashima?) legyőzi a végzet völgyében.
-Onnantól kezdve szerintem eléggé meg kell gondolni, hogy mi az ami igaz abból amit mond. És ugye van olyan is amiről már tudjuk, hogy nem az
-és ugye ide tartozik a hosszú hajjal pózolós Itachi megkeresős rész is, ami nekem elég erősen kacsa gyanús
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 11:56:16 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor-sama
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3377 Dátum: 10 júl 20, 12:39:32 » |
|
"természeti katasztrófa" --> szülés!?, az elég természetes. Amúgy igazad van erre nem gondoltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #3378 Dátum: 10 júl 20, 17:01:50 » |
|
"természeti katasztrófa" --> szülés!?, az elég természetes. Amúgy igazad van erre nem gondoltam
ez elég valóságosan hangzott. Ma is "természeti katasztrófa" a szülés, mert a gyerek sok pelenkát használ el, ill. fűteni kell a lakást miatta és máris itt a probléma. (bocsi ezért) Arra nagyon kíváncsi lennék, hogy Minato hogyan győzi majd le Tobit... vagy pedig valahogy eltereli a figyelmét és máris rohan a falu felé, hogy szembeszálljon a róka démonnal. De a Harmadik harcát is látni szeretném, mert eddig csak az Orochimarus csatában láttam harcolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #3379 Dátum: 10 júl 20, 18:10:07 » |
|
Arra nagyon kíváncsi lennék, hogy Minato hogyan győzi majd le Tobit... vagy pedig valahogy eltereli a figyelmét és máris rohan a falu felé, hogy szembeszálljon a róka démonnal. De a Harmadik harcát is látni szeretném, mert eddig csak az Orochimarus csatában láttam harcolni. lehet,hogy elég volt az a rassengan a gerincébe ... A harmadikat én is megnézném,hiszen itt jelenleg a csúcsformájában van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #3381 Dátum: 10 júl 20, 18:23:02 » |
|
Nem tudom,hogy fel lett-e már hozva,de kapunk egy kis infót a másodikról: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/502/13
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3382 Dátum: 10 júl 20, 18:30:35 » |
|
Akkor is kesztyű volt rajta ha erre célzol. De más részröl ha arra célzol hogy gyorsan gyogyul lehet mert Danzou csata elején nincs keze. ÉS itt növeszti vissza http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/486/6 a legelső képen vizes és nincs kesztyű a karján! Edit: Én nem azt mondtam hogy nincs sanyi a kezének.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 18:35:52 írta Adam32 »
|
Naplózva
|
|
|
|
lovag
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3383 Dátum: 10 júl 20, 18:34:12 » |
|
a kesztyű egy dolog... attól még sanyi a kezének
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #3384 Dátum: 10 júl 21, 11:31:13 » |
|
Figy nem biztos, hogy ugyanaz a személy.Más is elsajátithatja ezt a képességet. Amúgy meg mikor Itachi felkereste(állítolag)akkor is csíkos volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3385 Dátum: 10 júl 21, 11:45:47 » |
|
Ez az "átengedem magamon a dolgokat" képesség S+ feletti technika, kétlem hogy bárki csak úgy elsajátíthatja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 21, 11:51:21 írta SSS »
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #3386 Dátum: 10 júl 21, 11:46:35 » |
|
egy ient csak az ismerhet szerintem aki kifejlesztette
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #3387 Dátum: 10 júl 21, 11:59:14 » |
|
Ezesetben fura nekem ez a sok kinézetváltásegyszer csíkos maszkkal rövid hajjal utána 8 évvel csíkos maszk hosszú haj és rá 8 évre sima maszk és rövid haj. Csak nekem furcsa ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NyMRooD
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3388 Dátum: 10 júl 21, 12:48:53 » |
|
Valaki magyarázza már el nekem (lehetőleg aki kitalálta), hogy miért lenne a yondaime ellen harcoló tobi és akit most ismerünk két különböző ember? Szerintem csak túl bonyolítjátok, belemagyaráztok. 16 éve, 8 éve (feltéve ha akkor kereste fel itachi) és most különbözik a haja meg a maszkja na és? Ki nem változtat ruhát és frizurát nyolc évente? Lehet volt más milyen is a 16 év alatt csak azt nem láttuk. Ebből a logikából kiindulva akkor szerintem meg a sima és a shippudenes naruto sem ugyan az mert ruhát váltott meg homlokvédőt. sőt sakura sem mert ő még frizurát is váltott. Értsétek meg Tobi az Tobi két kérdés van vele kapcsolatban: 1. Valóban ő Madara (amit kétlek mert kabuto koporsójában szerintem madara volt ezért mondta azt kabuto, hogy ne félj nem mondom el senkinek http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/490/5), ha nem akkor ki? 2. Mik a tervei?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #3389 Dátum: 10 júl 21, 12:52:53 » |
|
én azt nem értem h amikor itachi visszajött a faluba a sima nerutoba h elkapják a kilencfarkút akkor ugye tudjuk hogy(ha hihetünk tobinak) azértjött vissza h sasukét figyelje és akkor azért mentek el narutohoz mert tudták h sasuke oda fog menni vegy ez egy olyasfajta "baki"??
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
|