hamilton
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2685 Dátum: 10 jún 18, 09:11:33 » |
|
Kicsit elvesztem itt a nagy jutsu névkavalkádban. Valaki leírná. hogy melyik mi pontosan?
SENPOU CHOU OODAMA RASEN-TARENGAN RASEN-CHOUTARENGAN
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 18, 10:32:08 írta hamilton »
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2686 Dátum: 10 jún 18, 09:26:29 » |
|
amelyiket éppen látod a képen. egyik sem szerepelt még, de nagyjából annyit jelentenek, hogy (szabad fordítás): "Senpu: Rohadtsok Óriási Rasengan" és "Rasen-rohadtsok-rengan"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2687 Dátum: 10 jún 18, 09:39:12 » |
|
Mivel mostmár 100% hogy Naruto rol beszél a prófécia ezért lehet h tényleg örökölt valamit innen onnan ... Ezt a világot csak Kishi értheti 100% osan, mi még nem igazán, még sok minden hátra van és amit alegjobba várok az egy Tobi Gaiden onnantol sokmindenröl lehull a lepel /kár h nem lesz 500. chapter
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 18, 09:41:19 írta jocoo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Amidamaru86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2688 Dátum: 10 jún 18, 09:55:11 » |
|
Erről a Madarás dologról csak annyit h a Shippuuden kezdetekor mikor először találkozott Naruto Sasukéval akkor Sasuke már belelátott Naruto benső énjébe,vagyis h látta a rókát meg beszélt is vele,ugyanez történhetett a Madarás jelenetnél is szerintem,de majd fény derül mindenre,csak türelemmel kell várni. Most ez nem idetartozó dolog,de olvastam valami olyasmit h jövő héten nem lesz manga. Igaz ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szlsz
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2689 Dátum: 10 jún 18, 10:03:04 » |
|
Amidamaru86, sztem igaz ott írják a manga végén is ... Am nagyon über brutál rész volt helyretette rendesen a rókát ... mondjuk azon csodálkoztam h elszívta minden chakráját de a végén ahhoz a nagy fekete tekegolyóhoz még volt ereje ... mondjuk rendesen le is amortizálta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2690 Dátum: 10 jún 18, 11:18:34 » |
|
Most hogy említed elkezdtem vacillálni, hogy az a bogyesz mit csinálhat. Ha összehasonlítjuk azzal az aprócskával amit Naruto csinált Oro ellen. http://www.youtube.com/watch?v=bITH2AAdiOQ&feature=related (a végén) Akkor ez ami alig tízszer nagyobb mint maga a Kyuubi, egy kisebb országot szinte teljesen el tudna tüntetni. S így már azt gondolhatni, hogy anno Rikudo nem 9 felé osztotta a Yuubit, hanem csupán az egyik farkát darabolta 9 részre és abból lett a többi Bijuu.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 18, 11:23:22 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro
|
|
« Válasz #2691 Dátum: 10 jún 18, 12:34:36 » |
|
Shiro ha ezt bövebben kifejtenéd annak örülnék, mert nem teljesen értem pedig lehet van benne valami köszi Merthát ha 9 felé osztott 1 farkat a többi holvan? :O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 18, 12:35:25 írta xXx_Yondaime_xXx »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2692 Dátum: 10 jún 18, 12:39:13 » |
|
Úgy értette, nyolc részre, és a maradék kilenc aKyuubinál van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2693 Dátum: 10 jún 18, 12:45:30 » |
|
Igen, így, Kösz STM, látszik hogy tudok számolni.xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amidamaru86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2694 Dátum: 10 jún 18, 12:50:25 » |
|
Az szép lenne! Kicsit komoly bijuu-ja lenne narutonak ha 10 ből 9 farok az ő Kyuubijában testesülne meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2695 Dátum: 10 jún 18, 12:57:11 » |
|
Az nem lenne semmit de sztem erre kicsi az esély. Rikudo valami olyasmit akarhatott mint az első hogy egyensúly legyen. így viszont a kyuubi az adu ász amihez képest a többi semmit se ér. a másik a 8 farkút már láttuk harc közbe és azért ő is elég táp.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2696 Dátum: 10 jún 18, 13:07:34 » |
|
A Kyuubi amúgy (bár kezdünk offulni) a Gedou mazou egyensúlya alapján vagy két Bijuuval ér fel (mondjuk az öt és néygfarkúval) vagy sokkal többel, és akkor azért kellenek mind "köré" ahhoz, hoyg meg tudják tartani.
Amúgy a Kyuubi meg a Juubi alkata is nagyon hasonlít.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 18, 13:13:44 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2697 Dátum: 10 jún 18, 13:14:30 » |
|
Ez is igaz és az is logikus hogy az első Konohának tartotta meg a kyuubit. Ami Kushinát illeti sztem őő valamilyen úton módon Senju. És ezáéltal Naruto is. Illene a kiválasztott képbe. És poén is lenne hogy akkor Naruto és Sasuke iszonyatosan távoli unokatestvérek
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #2698 Dátum: 10 jún 18, 13:57:55 » |
|
Sztem a bijuuk farok száma az a chakra arányát jelzi. 9:8:7:6:5:4:3:2:1. Vagyis a Kyuubi-nak 9* több chakrája van mint a Shukakunak, vagy kb annyival erősebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2699 Dátum: 10 jún 18, 14:04:39 » |
|
Elképzelhető. Ha emlékeztek Shukaku-val még Gamabunta is felvette a versenyt és le is győzték de ez itt off On : Szerintetek Minato miért nem használt olyan pecsétett mint amivel a hachibit kötötték Bee-hez. Elvégre akkor nem halt volna bele és szerintem azis ellátta volna a feladatát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|