... Ezek szerint Minatót is kupánverte néha, mint Sakura Narutót?
Hát, amit eddig tudunk a Negyedikről, azok alapján ő egy kicsit csiszoltabb úriember volt, mint Naruto. ^^ Nem hiszem, hogy szükség lett volna sallerekre.
Másrészről (ezt már csak a romantikusabb énem mondja), ha Kushina tényleg egy olyan kis vadmacska volt, akkor nem valószínű, hogy bárkinek megengedi, bárkitől eltűri, hogy a karjaiba vegye. ^^
jah az igaz. Meg szegény Róka tiszta terrorba van tartva...Először madara aztán Minato most meg Kushina...Komolyan sztem ha végre szabadon engednék olyan messzire elhúzna h. az egész ninja világ nem látná többé.
Ez nagyon odavágott! Grat! Ezt még asszem senki nem vetette fel a fórumon eddig.
Ezt fel kellene jegyezni valami jól látható helyre... ^^
... de igen, az azért jellemző, hogy p o n t az érdekli, ami semelyik másik normális tinit nem. hagyjukmár. : D ...
Naruto romatikus alkat, ez van.
Meg nem is teljesen normális. ^^"
Bennem is felötlött, hogy miért pont ilyesmiről kérdezősködik, de hát 16-17 évet töltött a szülei nélkül... még jó, hogy minden velük kapcsolatos dolog érdekli. ^^
... Az meg, hogy megbeszélik Kakashival..hát nemhiszem. Naruto szereti nem elmondani a dolgokat. Azt se mesélte el senkinek, hogy mit csinált vele Itachi és azt se adta tovább amit Madara mondott nekik. Ő papol mindig a barátságról meg minden, de ilyenkor meg játssza a magányos hőst és nem avat be senkit a dolgaiba. Lehetne közlékenyebb egy pöppett.
És mit mondjon el...? "Meg fogok küzdeni Sasukéval, életre halálra, és esélyes, hogy mindketten belehalunk." Ez valóban remek ösztönzés lenne a társai számára, akik (bár nem mutatják ki, de) felnéznek rá... ^^"
A többi dologról a többiek is tudnak.
... ezzel hogy az anyja is ilyen táp(biztos az lesz..)kicsit le lettek kicsinyítve Naruto erőfeszítései...
Milyen táp az anyja...? Hiszen semmit nem tudunk arról, hogy milyen erős shinobi is volt. Annyit sejtünk, hogy a chakrája nem mindennapi. De ennyi még nem tesz jó harcossá senkit. ^^
... annak ellenére, hogy Naruto szülei nagyon szimpatikusak, nekem jobban tetszett az eredeti koncepció, hogy Naruto nem különleges szülők sarja és saját erejéből éri el azt, amit elér. Most úgy tűnik, hogy Naruto sorsa előre meg volt írva és tervezve és hogy különleges sorsot szántak neki a kezdetektől, annak ellenére, hogy az elején úgy tűnt, hogy senki nem ismeri el a tehetségét és azt a sorsot amire hivatott. Választ várok arra is, hogy miért nem mondta el NArutonak senki, hogy kik a szülei. Kushina is olyannak tűnik, aki ismert volt a faluban, Minatoról nem is beszélve. ...
Naruto a saját erejéből ért el mindent. Ez szerintem egyértelmű. Ki volt mellette? (Eleinte) senki. Ki bátorította? (Eleinte) senki. Rendben, ott volt Iruka-sensei, de ő a lelki támaszon kívül mást nem tudott nyújtani. De ez pontosan elég is volt. ^^ Kakashi-sensei pedig nem egy tipikus tanár alkat. ^^" Legalábbis nem egy Naruto féle kölyökhöz, hanem inkább Sasukéhez. És Jiraiya sem rágott semmit a szájába, kőkeményen saját magának kellett megküzdenie a Rasenganért. A Szél elem Rasen Shuriken edzésénél is csak azokat az elméleti dolgokat magyarázták el neki Kakashi és Yamato, amit magától nem találhatott volna ki. Az igazi feladat Narutóra várt. Asszem említi is Kakashi, hogy csak ennyit tud segíteni, a többi a szöszi dolga. ^^
Oké, remek állóképessége és sok chakrája van. De ezek magukban senkit sem tesznek erőssé és jó küzdővé. Ha nincs mögötte kemény munka, akkor semmit sem érnek. ^^
És, a látszat ellenére, tehetsége is van. Elég ha csak az Árnyák Klón jutsut említem, ami A-szintű technika. De a tehetség sem ér semmit, ha nincs mögötte akarat. ^^
A jó öreg Sarutobi-sensei pedig asszem parancsba adta, hogy a Kilencfarkúról senki sem beszélhet Narutónak. Lehet vonatkozott a szüleire is. És ugye (mint már valaki említette) lehet, hogy Naruto érdekében is történt a titkolózás.
... Amúgy csak nekem volt egy kicsit NaruSaku feelingem, amikor olvastam? ;DDD ...
... kushina-ra rettentően hasonlít vki, mégpedig a mostani generációbol Sakura az
őt is csúfolták, a színes haj, a hirtelen harag az elviselhetetlen tombolással karöltve, és mind2nek van egy szava amit gyakran mondogat (datteba-ne, sannaro) ez sztem egy enyhe utalás a hősünk végső választására
Érdekes, nekem egyszer sem jutott eszembe Kushináról Sakura. Én csak Narutót ismertem fel Kushinában, de azt nagyon.
Az a saller az elején azt a jelenetet juttatja eszembe, amikor a történet elején Konohamaru azt hiszi, hogy mert a Harmadik unokája, Naruto nem mer lekenni neki egyet...
Lehet kiderül, hogy Minato szándékosan pecsételte bele Kushina chakraját is Narutoba (és nem csak a Kyuubit) és ezzel mindent a fiúra hagyva.
Érthető lenne miért nem hallottak többet Kushináról.
Bár ez így ebben a formában picit merész.
Nincs ebben semmi merészség. ^^ Hiszen Kushina maga mondja, hogy az ő chakrája is belekerült a pecsétbe. ^^
u.i.: Remélem senkit nem terhelt meg, hogy egy kicsit hosszabb hsz-t kellett elolvasnia.