kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #2325 Dátum: 10 máj 09, 00:23:03 » |
|
Most az, hogy ha valaki Kage és a klánját akarja tápolni arra egyértelműen jó egy ilyen "démont rakok a tesómba/fiamba" arra, hogy ne lépjen le a jinchuuriki ilyen megoldást alkalmazni nem feltétlenül jó. Én valami pecsétet alkalmaznék kb. olyat mint Danzou. Egyébként ez a szokás se olyan régi max 60-70éves.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2326 Dátum: 10 máj 10, 09:46:34 » |
|
Yugito már a bőrszíne miatt sem lehet rokona a Raikagénak, de amikor beszélt róla szerintem érezhető volt, hogy őt sem fegyvernek tekintették elsősorban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2328 Dátum: 10 máj 11, 15:24:39 » |
|
Szerintem a hachibi valamilyen szinten tiszteli Méh-t mert sosem adta fel. Szerintem kezdetben a hachibi is olyan volt mint a kyuubi aztán rájött hogy ha Méh meghal akkor ő is és így szép lassan összehaverkodtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #2329 Dátum: 10 máj 27, 21:37:52 » |
|
Váá! Helyrejött az oldal! Juhúúú!
Na, engem lelombozott ez a fejezet, főleg mert tudom a végkimenetelt. De Naruto fejleharapó poénja jó volt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 27, 21:39:07 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #2330 Dátum: 10 máj 27, 21:38:38 » |
|
Jah és végre naruto szemben a Kyuubival ,egyébként csak nekem tűnik gatyinak ez a Róka megszelidítősdi?Bee karakterével kezdek kibékülni ,elég normális és emberi ,viszont remélem naruto nem kezd el rappelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #2331 Dátum: 10 máj 27, 22:19:58 » |
|
Szerintem jó fejezet volt, nagyon hangulatosra sikerült a szentély, és a pecsét feloldásának stílusa, meg Naruto ökörködése is jó volt. Ez a Kyuubi elleni harc elég érdekesnek ígérkezik, persze lehet tudni, hogy mi lesz a vége, de ez annyira nem meglepő. Engem érdekelne milyen módon kerekedik a róka fölé, és aztán mi történik.
A Hachibi elszabadulásáról szóló visszaemlékezés nagyon tetszett, nem volt egy egyszerű fazon az előző Raikage sem. És Motoi karakterét is megkedveltem, bírom a Rejtett Felhő lakóit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2332 Dátum: 10 máj 27, 23:52:17 » |
|
Nem gagyi, le kell nyomja róka-mókát, amit ha jól vettem ki amolyan kötélhúzás féle csatában kell hoznia! Bee idegesítő, ezen semmi nem képes változtatni Kyuubi-Sage Mode???? Khm, hogy is lesz majd ez kedves Kishi senpai
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vellnerg
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2333 Dátum: 10 máj 28, 00:13:59 » |
|
Nem lepődnék meg rajta De tetszetős fejezet volt,kíváncsi vagyok a folytatásra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2335 Dátum: 10 máj 28, 09:49:00 » |
|
amint bee is mondta ő is bentvan az eklméjében ahol próbál segíteni neki, de ott nemtudja teljes erejét használni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2336 Dátum: 10 máj 28, 10:02:58 » |
|
Hú, gyerekek ez komoly rész volt nagyon. Én is kb azóta várok erre, amióta ismerem a Narutot. Remélem, hogy a Róka rendesen megszelídül. Nagy Kyuubi-fan vagyok, és attól féltem, hogy a vége esetleg az lesz, hogy valahogy eltüntetik a Rókát. De ha sikerül megszelídíteni, akkor ezt megúsztuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2337 Dátum: 10 máj 28, 10:09:20 » |
|
húú hatalmas 1 rész volt, én is nagyon rég óta vártam már, hogy Naruto elfogadja a sorsát és a kyuubit is és tudja használni.
Na meg Mikor Jiraya beszélt a tekercs békával és emlegették, hogy használnia kell " azt a jutsut is " ( mármint lehet, hogy arra is szükség lesz) nem tudjuk, hogy ez most az vagy nem, de én azóta várom nagyon ezt a pillanatot.
OFF: Am ha valaki vágja az Angolt pár részletet még simán elolvasnék mert én nem érteni a nyelvet :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 28, 10:12:10 írta petromanjanos »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2338 Dátum: 10 máj 28, 10:30:13 » |
|
Hát ez akkor lesz jó, ha mellékhatások nélkül tudja használni a Kyuubi erejét, mert ugye az csak egy hatalmas gyűlölet massza, és maga a chakrája sem egészséges! Viszont akkor Kabuto mehet a levesbe a kis bábszínházával, simán letolják az arcukat!!
Bár ugye ott van az a dolog, hogy Kisame még Bee hátán lovagol (jobban mondva Samehada-ban van benne), az se lefutott ügy!! Ja és persze Naruto-t meg maga Madara szeretné levadászni. Bár ez felveti, ha Naruto tudja irányítani a Kyuubi-t, attól Madara a sharingannal vajon képes valamit manipulálni vele???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2339 Dátum: 10 máj 28, 10:35:52 » |
|
Ha naruto tudja majd uralni a kyuubit akkor Madara nem fog hozzá férkőzni, mert elvileg a róka tudata el lesz nyomva és csak a chakráját ( remélem jól írtam) használja majd, Az hogy fogja-e sebezni az jó kérdés, de beet sem sebzi a polipocska szal reménykedjünk, hogy úgy tudja majd használni, hogy közben nem olvad szét
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
|