Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #2220 Dátum: 10 ápr 22, 13:06:44 » |
|
Érik még meglepetések az embert. De amikor a Harem jutsu se használható.... Akkor baj van! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2221 Dátum: 10 ápr 22, 14:00:29 » |
|
mi volt nektek star warsos a hollow narutoban? amúgy jó rész volt, tetszett Mi volt Star Warsos...hát nézd meg a Birodalom Visszavágot és rájössz ölég gyorsan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #2222 Dátum: 10 ápr 22, 14:03:08 » |
|
Tudtam én hogy lesz itt még Gai vs. Kisame Vajon fog rá emlékezni, vagy Kisame megpukkad mérgében? Azért Naruto nem kicsit önző. Csak mert hordozó elvárná, hogy Bee moströgtön-azonnal foglalkozzon vele. Motoi már most bejön! Télleg hasonlít Kenpachira
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #2223 Dátum: 10 ápr 22, 14:33:08 » |
|
látszik hogy gyilkos méh nem perverz xd
kíváncsi vagyok milyen lesz ez a gonosz naruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2224 Dátum: 10 ápr 22, 15:37:16 » |
|
Meddig lesz ez még húzva? Ez egyre nevetségesebb... Remélem ez a Dark Naruto ki is fog állni Bee ellen, és gonosz módjára fog küzdeni ellene, mert az ilyen "viccesnek" szánt jelenetek inkább idegesítőek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2225 Dátum: 10 ápr 22, 16:23:49 » |
|
Nah, ez a fejezet egyszerűen készen volt.xD Bee még mindig eszméletlen arc. Amikor a gorillával is nyom egy koccost, höh. Meg Naruto rappje.xD Úgy néz ki, akkor nem csak én vagyok Star Wars fan, és nem csak nekem volt ismerős az a jelenet a manga végén. Elsőre eléggé baromságnak hangzik, de kiváncsi vagyok mit fog kihozni belőle Kishi. Amúgy mi a rákért van az, hogy Naruto a shippuudenben mindig csak vízeséseknél edz? -Fuuton edzés - Yamato zsebvízesése -Senjutsu edzés - békaolaj vízesés -Most meg ez..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #2226 Dátum: 10 ápr 22, 16:35:39 » |
|
A gorillás hülyülés tényleg nagy volt, meg szerintem az egész is. Naruto rappje majd az anime-ben lesz nagyon érdekes, a SW-s húzás elsőre valóban baromságnak tűnik, de mióta ismét Naruto-ra szorítkozik a manga, szerintem elég színvonalas, szóval szerintem ebből is jót fog kihozni.
A fuuton edzésnél csak ez lehetett, most egy tavat vágjon ketté? Olyat már valaki csinált csak tengerrel. Áhh, igazából szerintem ez csak a látványosság miatt van, legalábbis a mostani, és a béka olajas mindenképpen.
Igen, azt, ma valahogy nem akar menni az írás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 22, 16:53:10 írta Kaihaku R. Kumori »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2227 Dátum: 10 ápr 22, 16:47:39 » |
|
Mármint tavat? (Bocsi.xD) Mondjuk az tényleg jó húzás volt egyetlen Kishinktől, hogy újra besűrítette a poénos jeleneteket. Sokat dob a hangulaton a rengeteg depis epizódok után. És nem csak a Sasuke utáni csaholásokat kell nézni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2228 Dátum: 10 ápr 22, 16:52:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #2229 Dátum: 10 ápr 22, 16:52:30 » |
|
Vigyázz, Dant-C mert lehet hogy Kishi hirtelen gondol egyet és visszavált arra a témára - pölö a többiek, akik elhatározták hogy kinyírják most mit csinálhatnak? Amúgy Kishi télleg igazi SW fan
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #2230 Dátum: 10 ápr 22, 16:57:57 » |
|
Mindamellett, hogy mennyire sw és társai, mennyire nem, ahhoz, hogy tudja mennyit kell még tanulnia, először a saját képességeinek, gyengeségeinek kéne tudatában lennie. Engem egy elejtett képkocka fogott meg, amikor Ichiraku ecseteli, hogy mennyit változtak a dolgok.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2231 Dátum: 10 ápr 22, 17:00:54 » |
|
Nem a gorilla miatt hányja el magát,már előtte mondja egy Konohai ninja hogy Guy tengeribeteg.A hányás csak a gorillánál érte utol
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Titankahn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2232 Dátum: 10 ápr 22, 18:14:53 » |
|
Hmm. Teória: Bee nem akarja tanítani narútót, vagy mégis? Motoi ugye mondta hogy "öklöztetek"? Ha ugy se akar segiteni akkor biztos meg van az oka. A béne Rap-ig még ugy tünt számomra Beenek tetszik a kis rap és segitene Narutonak, mintha az öklözés után fordult volna nagyot a világ. Ugye az előző részekben volt az okfejtés hogy csak is tiszta, gonoszság nélküli ember irányithatja a bijuuját mert a legkisebb gonoszság is teret enged a kyuubi akaratának. Bee amikor öklözött Narutóval érezhette hogy nem teljesen jó. Ezért is vitte a vízeséshez Motoi őt. Ahol is a gonoszságot kiüzheti magából Naruto. Persze ha Bee mondja egyböl hogy menj a vizeséshez akkor minden tul egyszerü lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
Lee: Ez a csata eldőlt Gai: Asa Kujaku!!!
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2233 Dátum: 10 ápr 22, 18:23:15 » |
|
Elég valószínű hogy ez lesz Mást nem is nagyon tudok elképzelni
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #2234 Dátum: 10 ápr 22, 18:39:32 » |
|
remek, van mégegy 100% gayfish karakterünk. : D a gori meg: http://fear229.deviantart.com/art/Animals-161570991nagyon forma. : D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 22, 18:42:32 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
|