valószínüleg az összes NKWT-tag csontrészegen bulizik valahol
Hahaha xD elképzelem Chakrát (föleg ha tudnám hogy néz ki xD), ahogy kockul a piával a 47.utca 25-sarkán xD, vagy a társasággal, no ne legyen OFF.
Nem tom , én ugy tudom jön a manga, ha rajtam mulna fönn lenne :DNaruto mániás vagyok csak nem lá"cc"ik.
Amugy ez a rész brutális jó volt, ennél csak az volt jobb mikor Kakashi fölébredt, viszont a rajzolás is fejlödik mindig,
Jah, szerintem a Sharingánok a karján tényleg azt mutatják hogy hányszor bir még "ujra éledni", és aztán még várjunk a "fö" sharingánra a bal szemébe, szerintem az durva lesz, főleg az,még, ha Sakura, és Kakashi is beugrik oda,
szerintetek, ki oldalán lenne Sasuke, ha teszem föl, Kakashiék rögtön Danzou ellen fordulnának? Sasuke hagyná?
Érdekes, még sok minden kisülhet, már most belebonyolódtam, föleg ez a Itachi, lehet ,hogy , lehet hogy hülyeség: na lehet hogy Itachi ugy halt meg hogy nem teljesen, vagyis, ugy hogy ha Sasuke pl: nem a bosszuálást válassza, hanem fölhagy ezzel, akkor véglegesen meghal, és ha nem , akkor valahogy, valami folytán ujra éled Sasukéböl, bár elég hülyeség most igy ,,, tán lehet csak olyan Yondi félés, mint ami Naruto-ba zajlott le, csak ez kint zajlik.
(hosszu, remélem marad)