Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 nov 22, 18:27:58 » |
|
Ha tényleg valami csel lehet abban a kardban ami Bee-é akkor elég nagyot nő a szemeben a rap mesterünk, bár én nem hiszek már a tündér mesékben, inkább arra számítok hogy a Samehada lép valahogy közbe, vagy valami hasonló fog történni, mármint, hogy valaki közbe lép, én legalább is erre számítok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 nov 22, 22:03:47 » |
|
Az csak egy kard és kész, nem hiszem hogy arra számított hogy elárulja a sajátja, akkor minek lenne benne bármi csel?? Még Kisame is meglepődött azon amit Samehada csinált! Talán Sabu-chan megmenti, esetleg a Hachibi, de neki már nincs esélye még úgy se hogy Kisame "elvesztette" a kardját!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Revan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 nov 26, 10:24:10 » |
|
mindegy melyik győz csak legyen vége ennek a cirkuszi bohózatnak mert ez az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #48 Dátum: 09 nov 26, 15:21:49 » |
|
Kisame :S De azért ez elég érdekes, hogy jön a Raikage juhéé, 5 perc alatt lenyomják Kisamét...na mindegy. Én nem lepődnék meg, ha valami csoda folytán életben Maradna..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #49 Dátum: 09 nov 26, 16:16:19 » |
|
Fura, mikor kisame feje lerepült, még közben is motyogott valamit... talán mégsem halt meg kisame...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #50 Dátum: 09 nov 26, 17:10:08 » |
|
Falling away from meh... Falling away... From.. Meh.. (8) Na jó, viccből ennyi voltam. =/ Nagyon béna volt ez a fajta kiírás. Kisame ennél azért erősebb. Ha Kishi ennyire feleslegesnek érzi a saját karaktereit akkor talán nem kellett volna olyan sokat alkotnia belőlük... Az egyetlen pozitívum: ezer és egy öszi a francia Raw-ért! Rám fér a gyakorlás Innentől kezdve viszont már komolyan nem érdekel a manga, maximum a NEM Naruto-Sakura-Sasuke központú része. Talán.
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 09 nov 26, 17:51:59 » |
|
Jujujuj,a két teso begyorsul,kisame meg azt sem tudja hol van. XDD Nem csoda hogy a sharingan kevés volt a 2 teso ellen,killer beenek meg van egy új király kardja,na most verje le valaki. xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 26, 18:45:40 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 09 nov 26, 18:15:57 » |
|
Jó kis rész kisame meghal most már jöhetnek az új aka tagok ahogy interjúban volt.Tovább tanulásnál a másik nyelvet biztos a franciát választom:d
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #53 Dátum: 09 nov 26, 18:17:35 » |
|
Amúgy, szerintetek mostantól Bee akkor a Samahedával fog nyomulni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #54 Dátum: 09 nov 26, 18:39:20 » |
|
Hát ez meg mi volt??? Ennyi lenne?? Ennyit érdemel az a negatív karakter, aki már szinte a kezdetektől jelen volt. Az, akit mindenki Itachi rejtélyes társának ismert? Az egyik legnépszerűbb akatsuki-tag, a nagy Hoshigaki Kisame ENNYIt érdemelne??? Ez egyszerűen szánalmas volt.. Kishi' erre a kemény 3 fejezetre értette, hogy "Meg szeretné kedveltetni Kisamét az olvasókkal"? Hát ennek a szónak egy kissé távoli szinonímája bevált: Sajnálat.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #55 Dátum: 09 nov 26, 18:44:12 » |
|
Azért reméynkedhetsz még.. Kisame motyogott a levegpőben.
De semmi meglepő nincs abban, hogy felsült, a Samaheda árulása után, a kardja nélkül nem ér olyan soakt KIsame.Ű
At mondjuk én sme tudom, Kishi' most miért rendezte le ennyivel.. talán csak megakar tőle szabadulni, mert a késöbbi cselekménykenél már nincs rá szüksége, avgy éppen útban lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 26, 18:46:49 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #56 Dátum: 09 nov 26, 18:58:15 » |
|
Dant-C-nek igaza van. Ilyen szánalmas halált adtak Kisamének... meg ezenkívül csúnya is volt, mert én nem ilyennek képzeltem el a halálát, ráadásul túl hamar halt meg. És a Flashback meg hol maradt???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #57 Dátum: 09 nov 26, 19:02:07 » |
|
Mellesleg -csakhogy megnyugtassak pár embert- Zetsunak SEMMI BAJA!xD Ha 20millió db-ot létre tudott hozni magából, miután megroppantották a nyakát, akkor plusz 1 miért esne neki nehezére? A másik meg az, hogy ezt a spóra jutsut nem Zetsu, hanem Yoropico használta, aki él és virul, szal...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #58 Dátum: 09 nov 26, 19:09:11 » |
|
samehada nélkül 1 nagy 0... Ha nála lett volna talán kivédi a támadást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #59 Dátum: 09 nov 26, 20:07:55 » |
|
A győztes a Muhammad Ali - Hulk Hogan/Chuck Norris duó a Villám faluból! Gratulálunk! Ez nekem gyanús. A levágott fejek általában nem szoktak beszélni. Kishi még tartogathat valami meglepetést. Szegény Ao... Ino rokona szól be a Mizukagénak és ő kapja a sallert Nektek is feltűnt, hogy lassan mindenki szenzor-ninja lesz?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
|