Kubo za Warudo
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2760 Dátum: 10 jún 30, 11:37:14 » |
|
Szerintem az a Kyuubi a jutsura mondta hogy Rikodou sennin-é, valószínűleg a pecsét, amit Minato, és Kushina csinált az Rikodou sennin egyik jutsuja.. Mondjuk Rikodou elvileg képes volt minden jutsura úgyhogy mindegyik jutsu az ővé. Egyetértek, szerintem is arra célzott a Kyuubi, hogy a pecsét, amit Naruto használt, eredetileg Rikudoué volt. Valószínűleg az, amivel a Juubit magába zárta, és ha a tízfarkút képes volt visszatartani, akkor valószínűleg a rókát még jobban, így ezek után már semmire sem lesz képes. Viszont, nem hinném, hogy Minatóék pecsétje - és minden nijutsu - Rikudoutól származik. Igaz, hogy ő volt a nagy bölcs, aki megtanította az embereket a csakrájuk használatára, ezáltal a nijutsura, de miután meghalt, bizonyára létrejöttek újabb és újabb technikák, stb. Például ott a rasengan, amiről biztosan lehet tudni, hogy Minato fejlesztése. Hajrá, Kishi-sensei, még 1000+ fejezetet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2761 Dátum: 10 jún 30, 15:12:49 » |
|
Én nem tudom elképzelni, hogy véget ér a manga... Viszont én már azon sem lepődnék meg, ha Naruto végül nem lenne Hokage. De arra már kíváncsi vagyok, hogy Kishi sama mit fog kikalkulálni Sasuke ügyében, mivel ő a kedvenc karaktere... ha meghal azzal Naruto tuti összeomlik, de ha életben marad akkor sem mehet már minden úgy, mint előtte... -.-'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Razengan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2762 Dátum: 10 jún 30, 19:03:38 » |
|
Viszont, nem hinném, hogy Minatóék pecsétje - és minden nijutsu - Rikudoutól származik. Igaz, hogy ő volt a nagy bölcs, aki megtanította az embereket a csakrájuk használatára, ezáltal a nijutsura, de miután meghalt, bizonyára létrejöttek újabb és újabb technikák, stb. Például ott a rasengan, amiről biztosan lehet tudni, hogy Minato fejlesztése. Hajrá, Kishi-sensei, még 1000+ fejezetet! [/quote] OFF Azért mondtam mert elvileg a Rinnengannal bármilyen jutsura képes, még ha azt utána találták volna ki. Mondjuk Nagato sem használt valami fergetegesen sok jutsut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2763 Dátum: 10 júl 01, 06:26:41 » |
|
Ez az uj fejezett nagyon jó lett , sok mindenre kapunk választ , és még az Uzamaki klán is szerepel benne . De nem sokat érttetem meg belöle csak a képek alapján , de eggyenlöre elég az is míg lefordítsák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seeway
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2764 Dátum: 10 júl 01, 07:04:04 » |
|
Elég jó rész volt, de miért kellet erre 2 hét ? vagy valami egyéb miatt nem volt mult héten? Egyébként én még szerettem volna többet tudni az Uzumaki klanrol ÉS ki az siten lehet a maszkos ficko megörülök
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2765 Dátum: 10 júl 01, 07:16:19 » |
|
A maszkos szeritem egyértelműen Madara . Ugyan az a maszk volt rajta mikor Itachi meglátogatta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2766 Dátum: 10 júl 01, 07:24:32 » |
|
Kishi-sensei hozta a formáját.Nagyon ütős rész volt Jöhetne a következő rész is
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #2767 Dátum: 10 júl 01, 07:32:03 » |
|
Elég jó rész volt, de miért kellet erre 2 hét ? vagy valami egyéb miatt nem volt mult héten? Egyébként én még szerettem volna többet tudni az Uzumaki klanrol ÉS ki az siten lehet a maszkos ficko megörülök Szerintem Kishi és csapata a 2 hét alatt bejárta Tokyo összes kocsmáját,hogy megünnepelje a félezredik részt. A maszkos egyértelműen madara.Ha nem akkor hajjon meg Mondtam,hogy Kishi megoldja.Így szép kerek egy a jinchiurikis rész. Miért Anyukától kapta a családnevét Naruto? : o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2768 Dátum: 10 júl 01, 08:11:48 » |
|
én eddig azt hittem h minato egy pecsételő zseni volt erre kiderül h kushinák specialitása ésnekik köszönheti, még mindig ő a kedvencem, de ez vhogy levon az értékéből... a maszkos egyértelműen tobi, még minato is úgy nevezte meg narutonak h az a maszkos aka tag... a család nevét meg a támadás után kapta meg h megvédjék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chob
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
日本のファン
|
|
« Válasz #2769 Dátum: 10 júl 01, 08:13:19 » |
|
Most akkor Tsunade és Naruto valamiféle rokonságban vannak? Bár valószínűleg nagyon távoli rokonság ha igen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2770 Dátum: 10 júl 01, 08:20:23 » |
|
Na végre kiderülnek dolgok a múltból, azt sejtem hogy halnak meg a szülei, és miért vannak benne (Oro-Sarutobi harcban látott technika, amikor a karjait elveszi), de honnan tudja meg az egész falu, hogy benne van a Kyuubi, amikor jól láthatóan arról kevesen tudnak hogy Kushina-ban volt!! Minato családneve még mindig nem derült ki, érdekel hogy a névtelenségből jött, vagy csak Kishi meglepetésként talonban tartja?! Nem hiszem, hogy rokonok, mert Tsunade az Hashirama unokája ha jól tudom, Kushina más faluból jött, a kérdés Minato, de remélem egyszer kisimulnak ezek a fodrok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2771 Dátum: 10 júl 01, 08:32:45 » |
|
Ez a Fejezet NAGYON érdekes volt! Végre láthatjuk Naruto Születésének körülményeit, hallhattunk az Uzumaki klánról, Megtudtuk hogy Naruto Jó Sokáig fog élni, ha túléli, Szöszi-fanoknak Baba Sasuke, Hokage felesége és annak halála! El sem hiszem, hogy ezt a maszkos fickót csak a 280. fejezetben láthattuk először Ez a legkésőbb bemutatott Főellenség aki valaha láttam xD
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
kvcs
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2772 Dátum: 10 júl 01, 08:35:37 » |
|
Jó fejezet volt,már csak az Uzumaki klán miatt is ;]
De erre várni kettő darab hetet ugyanmár...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amidamaru86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2773 Dátum: 10 júl 01, 08:36:46 » |
|
ha jól vettem ki a szövegből az első hokage felesége volt a legelső kyuubi jinchuriki,aztán lett Kushina a következő,így a rokonságról nem lehet beszélni,nincs kapcsolat,de majd a fordításból kiderül több dolog azok számára akik nem tudnak angolul. Jó fejezet volt,sok infoval,sajnálom Narutot nagyon. Sasukeval majdnem egyidősek,és hát bevált az édesanyja jóslata,barátok lettek Narutoval,csak hát elég érdekes ez a kötelék. Jó lenne tudni Madara vajon miért hord maszkot,mire fel ez a nagy titkolózás,ez a régebbi "arcpakolás" viszont jobban állt neki mint a mostani,kíváncsi vagyok mit rejt az álarc,remélem Naruto behorpasztja majd a búráját egy FRS-nel.Idővel persze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #2774 Dátum: 10 júl 01, 08:52:13 » |
|
Istenkém a két hét nem erre a részre kellett ,hanem Kishi pihent és az elkövetkező történéseket gondolta át -.- Minatonak pedig tudjuk a vezetéknevét ,mégpedig Namikaze .Naruto pedig védelemből viseli az Uzumaki neve.Az engem is meglepett ,hogy Yondi az Eddy faluból tanulta a pecsételő technikákat ,akkor nem lehet valami ostoba klán ,érdekes ,hogy Naruto mégsem örökölt e féle intelligenciából semmit ,nem nagyon nézem ki belőle ,hogy elkezdjen fuuin jutsukat hajingálni.Mindensetre jó rész volt és végre kiderülnek dolgok a kyuuibról és a 16 évvel ez előtti esetre is fény derül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 08:59:12 írta titius »
|
Naplózva
|
|
|
|
|