24 nov 12, 01:46:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 897 898 [899] 900 901 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2533903 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Couthbert
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #13470 Dátum: 12 jún 27, 10:14:33 »

Igen, erről beszéltünk már korábban is. Ahogy azt sokan sejtették, nem csak Itachi bújt ki a technika alól, de nagyon úgy tűnik, Madara is valamiképp abszolválja a "kicsit vagyok király, ne?" téziseket.

Borax-al vagyok, és ha ez igaz, és tényleg kibújik a dologból, akkor én is nagyon remélem eljön a mészárlás ideje, és kinyír jó pár Kagét. Most már kijár nekik egy nagyobbacska halál.

Úgy 3 Kagéval be is érem...  Ördögi
Naplózva

Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #13471 Dátum: 12 jún 27, 10:18:45 »

Szerintem ha a jövőben bármelyik kagét is kinyírná, akkor azt már most megtette volna Tsunadével, de ne legyen igazam.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #13472 Dátum: 12 jún 27, 10:22:50 »

Pedig most már hullani fognak a  fejek, a kagéknak morzsányi csakrájuk sincs, ha ezek után produkálnak bármilyen technikát az eléggé meredek lenne. És kiderült hogy végtelen chakra, hát most nagyon legyőzhetetlennek tűnik az öreg. Kelleni fog ide a naruto&sasuke combó.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Ervdo
Gennin
*

« Válasz #13473 Dátum: 12 jún 27, 10:25:09 »

Én 2-vel is beérem, + továbbra is egy Lee vagy Gait akarok holtan látni, gonosz vagyok, de ez van..Nevet
Madara übertáposabb, mert nem hogy csak kibújt a technika alól, de meg is maradt feloldás után..No.1 troll. Külön örülök, hogy most "belassult" végre a manga, ez kellett volna a háború elején is, sokminden kimaradt így, de majd egy WW4 Gaiden lehet megoldja..Mosolyog

Szerk.: Most gondoltam bele: Tobi is egy megmaradt Edo zombi lenne, hmmm.. Na de Deidara! A karja érdekesen esett le Danzou csicskásai ellen, de meg lehet magyarázni.. Nem túl valószínűnek tartom, de azért említésre méltó.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 10:29:36 írta Borax » Naplózva

Bankai: PoloSanyi
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #13474 Dátum: 12 jún 27, 10:26:59 »

hisz Madara most magyarázza hogy 1 nagy veszéje van az edo tenszeinek,hogy hogyha tudod a pecsétet akkor az edo tensei-es szerződést fel tudod bontani és nincs rosszab egy halhatatlan testnél és kimeríthetetlen csakránál amit senki se tud kontrollálni,és a legutolsó képkockán már pecsétet formál-gondolom ténleg felolgya az edo tenseit hogy a saját ura legyen és senki netudja már kontrolálni...Tévedek? Mert ha így van akkor a kagéknak vége ha eddig nem tudták elzárni itet ezután már tuti nem fog sikerülni,mert eddig még Kabuto b´valamennyire tudta irányítani itet...
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #13475 Dátum: 12 jún 27, 10:28:25 »

Valami viszont történni fog,és szerintem meglepit mutatnak be vagy a kagék vagy a felmentősereg.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 10:30:50 írta dreamfolow » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #13476 Dátum: 12 jún 27, 10:31:08 »

Kagék? Egyedül Tsunadénak van chakrája, ki tudja Dan mennyit tudott adni szerencsétlennek. A Kagéknak futniuk kell, vagy nekik annyi. A felmentősereg meg.. nem ecsetelném. 1 meteor és csókolom... de mivel Naruto felé sprintelnek így megússzák a gyorshalált.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #13477 Dátum: 12 jún 27, 10:33:55 »

szerintem nem fogta vissza madarát kabuto, sőt engedte hogy saját belátása szerint cselekedjen. Erre utal a meteor féleség, meg az hogy alázta a kagékat; hogy engedte magát jintonozni. Ő maga játszott nem kabuto, ha kabuto visszafogta volna, kiszabadul és elmegy elbeszélget Sisakkal hogy ki meri megfékezni az uchiha bosst  ikszdé
Naplózva

A reményhal meg utoljára
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #13478 Dátum: 12 jún 27, 10:35:01 »

Haggyad már,én már a narutotol megszoktam (sorozat) hogy még a lehetlenre is képesek a karakterek kacsint tök mind1 nézheted a realitását mindennek ,de valamit kifognak találni a jók...
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #13479 Dátum: 12 jún 27, 10:40:55 »

Nagyjából mindegy mit találnak ki, amíg a Végső Susanoo annyira erős, hogy a Bijuuk is tehetetlenek ellene. kacsint
Madara gyorsan lecsap legalább 3 Kagét, aztán ellibben Tobihoz, hogy mit böszmült össze maszkos cimborája ennyi év alatt...
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #13480 Dátum: 12 jún 27, 10:43:21 »

Hogy mondjam,mindennek megvan a gyengepontja ezt tapasztalhattátok is nemrég   Mosolyog
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #13481 Dátum: 12 jún 27, 10:45:37 »

Borax: Tobi nem lehet edo tensei zombi, mert véges csakrával rendelkezik, és a karja mindig elfolyt, nem visszanőtt egyből. A véges csakrára a példa: Konan elleni harc, ahol kiderült az akkori tobi 5percig képes fenntartani a jutsuját, meg narutoék ellen se használta a rinnegan erejét.
Ja adná egy tobi madara szövetség is  kacsint
Mindennek van gyenge pontja, csak egy edo tenseinek nem, ami végtelen chakrával bír, és 3 utat birtokol.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Aizen
Jounin
*

« Válasz #13482 Dátum: 12 jún 27, 10:47:18 »

Hogy mondjam...
Naruto esélytelen ellene, Madara 1 pillantással elnyomja benne a Kyuubit ahogy Sasuke is megtette már, nélküle meg alsó hangon is fél perces halál a szöszinek.
Van 4 kagénk üres tankkal, és 1 fél/full tankon.
Ezen felül van 1 rakás szerencsétlenség "hadsereg" címszó alatt.
Hihető a vereség. Faceg

Szeretem amúgy az ilyet: ah, Naruto ellen esélyen nincs Sasukénak blabla, most meg Madarát veretné egy rakás lúzerrel... ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 10:51:19 írta Aizen » Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #13483 Dátum: 12 jún 27, 10:49:50 »

Lehet,és akkor mivan? 1-2 jónak ugyis maradnia kell...
Ahamaham ...Tudom hogy egy nagy Saske fangirl vagy ..Mosolyog de mind1  Ike
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 10:53:16 írta dreamfolow » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #13484 Dátum: 12 jún 27, 10:52:18 »

Moderátor:

dreamfolow! Fejezd be a trollkodást. Írj értelmes, tartalmas hozzászólást, vagy ne írj.
A többiek pedig ne etessék a trollt.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 897 898 [899] 900 901 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins