geri-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 08 júl 11, 18:21:51 » |
|
Hát igen 1 kicsit erőltetettnek tartottam én is pedig tök jo volt a jutsu is:D de sajna ez így volt megírva hogy sakura és a chijo baa legyőzzék őt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #16 Dátum: 08 júl 11, 22:35:12 » |
|
igen igen nem rosz ez a teknika igaz Sasori amikor Geometria elöadást tartott azzal a piramissal meg egy nagyobb téglával hát az valami iszonyat rossz volt:D mind1 amugy gondolom a kazekage jobban használta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #17 Dátum: 08 júl 12, 18:25:46 » |
|
sasori egyszer használta a vashomokot ugy hogy felnyársal mindent... mivel azt is nehezen védték ki a következöben meg is halttak volna.. sasorit nem győzték le hanem feladta!!!! mondta utána chyo hogy megállt az utolsoo támadásnál... amugy nem sokkal jobb képesség mint gaaraé.. hisz a vashomok a bábokat tönkreteszi de nem tud többet mint a gaaraé szentem érdekes csata lenne a 3. kazekage vs gaara közt ,
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #18 Dátum: 08 júl 13, 10:04:36 » |
|
félreértettél mondom király jutsu csak az nem tetszett benne:D amugy igen Gaara ügye még erösebb is lehet mert ha legerösebb kristályokat használja a földböl föleg ha olyan helyen van a harc ahol sok van a földben akkor az erösebb az vasnális szal Gaara nyerne ha minden igaz:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #19 Dátum: 08 júl 22, 12:14:43 » |
|
Azért a homok zömmel szilíciumból van és nem gyémántból. Szép is lenne, ha Garaa gyémántport használna homok helyett... Az meg, hogy a Sandaime Kazekage látott egy bijuuhordozót, aki hasonló jutsut használt, és ez alapján alkotta meg a vashomok támadást? - Azt ugye tudjuk, hogy nem Garaa a Shukaku első hordozója, szóval lehet, hogy az elődei is használták az ő homokjutsuját, és innen kapta a Sandaime az inspirációt a Satetsu megalkotásához. Talán.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Taiki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 08 aug 07, 13:02:36 » |
|
Hát hatékonyabb lenne a Satetsu ha olyan alapon Alkotta volna meg Sandaime Kazekage mint Gaara jutsujait , és így védekezni és támadni is lehetne a Satetsu-val . De ha Sandaime látta a Gaara előtti Shukaku hordozó technikáit , feltételezem ugyan olyan jutsujai voltak mint Gaaranak , akkor mért nem úgy alkotta meg vashomokkal mint ahogy a Jinchuuriki csinálta homokkal
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 07, 15:05:46 írta Taiki »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #21 Dátum: 08 aug 07, 13:06:32 » |
|
A Satetsu egyébként Kekkei Genkai? Mert szerintem az, no mind1 A lényeg hogy tetszetős és elég nagy táp... Sasori viszonylag jól használta ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 07, 13:08:48 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Taiki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 08 aug 07, 15:11:52 » |
|
Off : Hát az én véleményem szerint a Satetsu-nak semmi köze sincs a Kekkai Genkai-hoz .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 07, 15:12:53 írta Taiki »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #23 Dátum: 08 aug 09, 19:58:28 » |
|
Szerintem sincs. Ez épp úgy egyedi, személyre szabott képesség, mint mondjuk Hashirama mokuton képessége. Közben megoldást találtam arra a kérdésre, hogy a Sandaime Kazekage hol tarthatta a vashomokot használat előtt. Szerintem lepecsételve hordozta, mint bármelyik másik fegyvert. Nem hiszem, hogy olyan tekercsben, mint amikben Tenten hordja az arzenálját. Inkább tetovált pecsétekre gondolok. Ennél praktikusabb ötletem nincs.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #24 Dátum: 08 aug 10, 07:58:14 » |
|
szentem se vérvonalképesség hisz csak ő használta, bár hidanon kívül se láttunk senkit aki hallhatatlan
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 08 aug 10, 10:32:03 » |
|
A Mokuton Kekkei Genkai de ez nem ide tartozik....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #26 Dátum: 08 aug 10, 20:21:02 » |
|
Szerintem nem Kekei Genkai, mert senki sem örökölte Hashirama után a családjából, és ő maga sem örökölte senkitől, hanem ő fejlesztette ki. Vérvonalképesség akkor lenne, ha fennálna a genetikai úton történő örökítés. Yamato csak azért tudja használni a mokuton technikákat, mert Orochimaru beoltotta a testébe az Első Hokage génjeit, és a kísérlet kevés túlélője közé tartozik. A mokuton nem is lehet Kekei Genkai, mert a Kekei Genkai képességek jutsuk, a mokuton pedig egy speciális elem, amiből tud a használója jutsukjat kialakítani. És hogy ne legyek teljesen off: A Statetsu-t a Sandaime Kazekage alkotta meg mágneses chakrát hazsnálva, és ő sem örökölte a képességet. (És nem is örökítette.)
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 08 aug 10, 20:27:20 » |
|
Ez hatalmas nagy off és nem ide illik de a Satetsuhoz is kapcsolódik sztem Kg: Genetikailag örökölt képesség. Pl. Hyoton. És amivel érveltél pont arra utal hogy a mokuton és satatsu is az mivel ha csak egy technika akkor elég lenne hozzá Doton / Suiton beállitotság és némi chakra De akkor minek kellettek az első génjei? És a satetsunál is? Miért nem tudja senki más sem? Jah és a KG nem úgy működik hogy én vagyok mR. Uchiha zsolti és egyből jár nekem a sharingan. Csak esélyem van rá hogy legyen mivel örököltem az uchiha génekből, de egyáltalán nem biztos hogy lesz sharinganom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #28 Dátum: 08 aug 10, 20:44:14 » |
|
Senkiről sem tudunk, aki akár egyiket, akár másikat örökölte volna. Remélem jön egy mindeható okos ember, és eldönti a vitát.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 08 aug 10, 20:57:33 » |
|
Attól hogy valaki nem örökölte lehet Kg... De ezt szerintem senki nem tudja eldönteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|