Shiro
|
|
« Dátum: 09 okt 13, 16:14:24 » |
|
November 26-án, (csütörtökön) Japán Nap lesz a Debreceni Egyetem díszudvarán. a várható programok: 12:00 Megnyitó 12:30 Japán édességkóstoló és teakóstoló 13:00 Előadások Japánról 14:00 Japán kultúra bemutatása, próba (kalligráfia, papírhajtogatás, japán sakk, virágrendezés, nyári kimonóba öltöztetés stb.) 15:30 Japán harcművészet bemutatása (aikidó, kendó, karate stb.) 16:30 Kandzsi bingó 17:00 Zárszó További infókról és esetleges változásokról a http://denihongo.freeblog.hu/ -n olvashattok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 22, 22:35:31 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 09 okt 13, 16:20:13 » |
|
O____O ha nem lesz programom megyek xDDD elcibálok valakit.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 09 okt 29, 18:55:46 » |
|
Én szerintem oda is el megyek [voltam a japán napon az apollóban moziban (debrecenben)]. Viir jösz majd? Amúgy ez is ingyenes vagy lesz belépő?
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 09 okt 29, 18:58:17 » |
|
Hát nem valószínű hogy megyek,otthon se leszek xD De még meglátom...ha úgyjön össze akk lehet.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #4 Dátum: 09 okt 29, 19:21:15 » |
|
énén akarok menni. *-* majd kérek igazolást suliból. *_* közel is van .. valamelyest .. *-*
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5 Dátum: 09 okt 29, 19:25:13 » |
|
énisakarok de én tuti nem megyek
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6 Dátum: 09 okt 29, 21:26:25 » |
|
Ritával mi is voltunk apolloba !
Jéé ez azon az egyetemen lesz ahova én is járok o_O
naná hogy megyünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7 Dátum: 09 okt 30, 01:38:15 » |
|
ha már az animációs napokról szépen lemaradtam(mert későn értesültem róla), akkor erre biztosan megyek(főleg, h helybe van ). Csak kár, hogy csütörtökön van két előadásom és egy laborom :S De a harcművészeti bemutatóra oda tudok még érni Úgyis az érdekel a legjobban a programból ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #8 Dátum: 09 okt 30, 14:53:50 » |
|
Ha minden igaz a programik kiegészülnek 1 GO-val is xD Amúgy ez is ingyenes vagy lesz belépő?
igen 10 rekesz sört kell lerakni a kapuban xD INGYENES, FRÍÍ
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 30, 16:35:41 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9 Dátum: 09 okt 31, 10:58:21 » |
|
Ha minden igaz a programik kiegészülnek 1 GO-val is xD Amúgy ez is ingyenes vagy lesz belépő?
igen 10 rekesz sört kell lerakni a kapuban xD Ok. köszi Shiro csak tudni akartam, mert én még nem voltam ilyenen.INGYENES, FRÍÍ
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10 Dátum: 09 nov 20, 21:45:52 » |
|
Na és miért pont hétközben van ez a program?? Úgyértem ha hétvégén lenne biztos többen mennének. NEM??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #11 Dátum: 09 nov 21, 17:57:36 » |
|
Szerintem ez direkt azért van hétköznap, hogy csak a debrecenieknek, ill. a környéken élőknek legyen jó. A többiek le vannak ejtve. Gondolom az ottani animéseket próbálnák kicsit összeszedni/összehozni. Persze lehet, h nem így van, de ez tűnik a leglogikusabb magyarázatnak. :"D Természetesen nem megyek erre (sem). xD Nem összeegyeztethető a tanulmányaimmal, sajna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12 Dátum: 09 nov 22, 06:08:18 » |
|
Akkor már 1 egész napja leszel 20 éves. Szégyelled az animét ilyen korban mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #13 Dátum: 09 nov 22, 22:12:05 » |
|
1. Mondtam már, hogy idén másodjára töltöm a 19-et. xD 2. Én inkább úgy mondanám, h nem reklámozom. xD 3. Amúgy messze van (több mint 3 óra vonattal), aznap lesz egy zh-m, és amúgy sem lenne hol aludnom, mert ugye nagyon későn nem vonatoznék haza, mert számomra ismeretlen helyen kellene átszállni, és az nappal sem biztos, h menne, nem hogy sötétben. xD 4. Amúgy sem szeretek egyedül menni az ilyenekre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 22, 22:13:00 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #14 Dátum: 09 nov 24, 20:54:21 » |
|
Na én tuti megyek, már az igazolás is megvan. Valaki tudja még biztosra, hogy jön? Ugyanis én valószinűleg egyedül megyek, de azé jó lenne ott valaki "ismerös".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|