Cartnecker
|
|
« Dátum: 07 aug 03, 22:17:58 » |
|
Tactics Születése óta, hatodik érzékének köszönhetően látja az ogrékat Kantarou Ichinomiya. Ha egy ogre közelébe megy, a mellkasán lévő seb, égő fájdalmat okoz neki. Ha konfliktusba kerül egy ogréval, igyekszik nem megölni, mivel szimpatizál velük. Munkája is az ogrékkal foglalkozik, hiszen rejtélyes esetek megoldására szakosodott, melyeknek okozói rendre ogrék. Az az álma, hogy egy ogre-evő goblint megismerhessen, akiről ogre barátairtól hallott, kisgyermekkorában. Természetsen a sors úgy hozta, hogy rátalál erre a goblinra, aki el van zárva. Kiszabadítja valamilyen varázslattal a fogságból és Haruka-nak nevezi el. A történet Haruka és Kantarou közös munkáiról szól, melyekben furcsa rejtélyeket kell megoldaniuk. Magyar felirat holnaptól az oldalon. Képek: animeaddicts.hu
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 20, 19:29:01 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 aug 03, 22:28:11 » |
|
Nagyon komoly ez ien fantasy krimi hmm felkeltette az erdeklödesemet, en biztos nezni fogom , ehhez is penteken kent fog jönni a felirat ill pentek; szombat ?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 aug 03, 22:40:06 » |
|
Általában szombat vagy vasárnap minden héten. De ez attól függ hogy haladunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanryu
Vendég
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 aug 04, 06:54:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 aug 04, 09:14:56 » |
|
mikor régen tímtag voltam én időzítettem az első rész feliratát szerintem jó anime
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 aug 04, 18:27:36 » |
|
én lektoráltam két részt remélem jók lettek bár nem sokat kellet javítani rajtuk és még így olvasva is érdekesnek tűnt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 aug 06, 09:35:20 » |
|
Az első 3 részen túlestem, szerintem jöhet a többi is.. De azt hiszem nem várom be a feliratokat...mindig többet akarok.. :-[
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 aug 06, 09:39:17 » |
|
Jajj, nagyon király anime, én még a 3 résszel se tok betelni, de persze nem várom el h gyorsabban haladjon mert azért így is sok ez a 3. :-X De sztem tök jó választás volt mert nekem nagyon bejön! :naruto_fain:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 aug 06, 14:20:59 » |
|
Én már elég rég láttam ezt az animét, akkor is tetszett, csak kicsit nehéz volt megszerezni Jó a történet, néha vicces, néha szomorú, de mindenképpen egyedi, és még okosodni is lehet belőle, mivel nagyrészt a japán néphitek, mitológia témájával foglalkozik. Egyébként az első animefordításom, úgyhogy panaszkodni a fordítással kapcsolatban lehet ám, bár sztem ha volt hiba, kijavították lektorálásnál... :-[
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 aug 06, 15:08:42 » |
|
nagyon könnyű volt mind lektorálni csak vessző hibák voltak és a mondatok mind érthetőek szal szerintem jó lett amiket én láttam így tovább majd én is megnézem ha holnap már korlátlan lesz a net és akkor nyilatkozok az animéről is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 aug 22, 16:34:14 » |
|
Ki látta a Tactics 3 új részét? (4. 5. 6.) Nekem az 5. rész az egyik kedvencem
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 aug 28, 11:14:30 » |
|
Nekem a 7. rész a kedvencem, de az csak jövő héten lesz az oldalon. Végigröhögtem az időzítést Amúgy nagyon jó anime, szép rajz, szép animáció, jó hangok, érdekes story. Hibát nem találtam benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raphy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 szep 08, 20:43:44 » |
|
Képek alapján tetszik, meg úgy felkeltette az érdeklődésem, de megvárom a végét az animének, és akkor kezdem el nézni, mert amúgy nem a legjobb, mert akkor nem bírom ki azt a hetet következő részekig :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zs
Vendég
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 szep 18, 16:22:20 » |
|
Jó anime Kössz a felirat Naruto-Kun Website Team !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 szep 19, 14:30:26 » |
|
Végre, lesz "állandó" ellenfelük. Úgy tűnik kiértünk a "bevezető"ből.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|