24 nov 30, 16:12:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 37
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Rikudou-sennin (a hat út bölcse) és az ő 6 útja  (Megtekintve 165037 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #480 Dátum: 12 ápr 08, 14:23:21 »

Az "eddigi infókat" én is írtam de alapvetően az aránytalanságot a tábla miatt értettem, hiszen azt csak Sharingannal és Rin'negannal lehet elolvasni. Ennek tartalma viszont előnyhöz juttatja az ilyen szemekkel rendelkezőket míg a másik oldalnak esélye sincs ezeket a fontos adatokat megszerezni. Ezt értem aránytalanság alatt. Ha az egyik oldalon nem tudják mit kell keresni míg a másik ezzel tisztában van akkor ez bizony ehhez vezet.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 14:24:30 írta rini67 » Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #481 Dátum: 12 ápr 14, 13:43:44 »

Az jutott eszembe h mi van a maga Rikudou-sennin hozta teremtette a 3 bölcset (béka,kígyó,csiga).
Ara gondoltam h a 3 bölcsnek valami célja jelentése van, vagy képviselnek valamit.
Pl:...
béka-a béke és egyensúly képviselője.
kígyó-a gyűlölet és a gyilkolást képviseli.
csiga-a kettő közt lévő köztes állapot.
Ez azt is megmagyarázná valamennyire h Kabuto miért mondta azt h ö áll a legközelebb a senninhez.
(bár ez csak ötlet)
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #482 Dátum: 12 ápr 16, 08:59:53 »

Ki tudja. A Naruto univerzumában mindennek jelentése van. A jelenlegi Sanninra is jellemzőek ezek a tulajdonságok.

Jiraiya-béke
Orochimaru-gyűlölet
Tsunade-egyensúly
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 09:01:40 írta TsunadeHime » Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #483 Dátum: 12 ápr 17, 17:16:24 »

Eddig tudtommal nem lett kijelentve hogy van más sennin mód is mint béka és kígyó.
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #484 Dátum: 12 ápr 17, 17:21:13 »

Van Kabuto mondta békák mellet a csigák hegyét is ezért gondolom van csiga remete is.
Remete művészet-nyálka bura Nyelvesít
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #485 Dátum: 12 ápr 17, 17:26:31 »

Így van. Három bölcs létezik: A béka, a kígyó és a csiga. Sokáig folyt is a vita azon, hogy Tsunde vajon képes-e a remete formára.
Naplózva

samat
Vendég
« Válasz #486 Dátum: 12 máj 13, 21:25:43 »

Szerintem Kabuto azért mondta hogy ő áll a legközelebb mert biztos tudja hogy szerezheti meg az utakat de az a baj hogy azt se tudjuk mik azok  Neeem
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #487 Dátum: 12 máj 14, 08:09:24 »

samat : Én pont ezért örülnék egy Naruto-Tobi harcszíntérre való látogatásnak. Hátha beszédes kedvében találjuk a maszkos "barátunkat".  Nevet

Bár sajnos van egy olyan érzésem, hogy Kishi most erről még nem akarja lerántani a leplet így hiába váltana helyszínt akkor sem tudatná velünk. Csak szájkaratét vagy esetleg a végletekig kimerült Naruto vs Tobi harcát láthatnánk. Tobi szerintem csak akkor árulja majd le ezeket ha Nauto már nem tudná felhasználni ellene (ergó már kiütötte. Bár gyakorlás nélkül nagy valószínűséggel akkor sem tudná használni ha még talpon van. Legyen az bármilyen erő is.)

De a kérdés mindig kérdés marad amíg meg nem válaszolja, hogy milyen "félelmetes" erők képesek felvenni a harcot a már ismert 3 út erejével? Mert biztos hogy a maradék 3 út sem lesz gyengébb mint amiket már ismerünk.   Ördögi
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
szlaceka
Újonc
*

« Válasz #488 Dátum: 12 máj 31, 14:15:39 »

Értem, hogy mire gondolsz, de mivel bizonyítékod nincs arra, hogy hazudott a 10farkú testét illetően, valamint ahogy Nagato használta a Gedo Mazou-t eléggé megcáfolja azt, hogy az lenne a 10 farkú teste. Ráadásul emellett azt is feltételezhető elég erősen, hogy a Rinnegan egyik technikája, a teste is leginkább kőszoborra hasonlít mint egy élőlényre. Ebből gondolom, hogy ez csak a 10farkú chakrájának a szétválasztására és az egyesítésére szolgál. Ha a 10farkú teste lenne az akkor hova tűnt a sharinganja? Miért van 9 szeme és nem 1?

Persze hogy használta Nagato a Gedou Mazou-t, hiszen a Rinnegan "külső" útja. Tobi is csak a Rinnegan miatt tudja megidézni. Tobi eddig szinte csak hazudott, ebből adódóan annyira tudom bizonyítani, hogy a GM a 10farkú teste, mint amennyire te, hogy nem az. Sőt, talán nekem több jó érvem van és ezzel az utolsó kérdésedre is válaszolnék egy hozzászólásom idézésével (korábban pont ebbe kötöttél bele):
Épp a Gedou Mazou szeme az (alakja mellett), ami miatt szinte biztos, hogy a szobor a Juubi teste. Nézd meg a szemeket:
 - 0 -> Nagato használta, még nem volt benne Bijuu: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/447/10
 - 9 -> ha az összes Bijuu benne lesz, jelenleg csak 7 van nyitva: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/536/17

Juubinak 1 szeme van, ez adódhat abból is, hogy a 9 Bijuu egyesül 1 nagy Bijuuvá: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/467/14

Loah hsz-ét egy kicsit továbbvinném:
"Egy animében annyira nehéz lenne elképzelni, hogy hirtelen egy nagy szemből 9 lett?"
Ha valaki azon fog felakadni, hogy lehet 1 nagy szemből 9, akkor mit fog tenni, ha megismeri a Bijuuk születését, amikor 1 nagy élőlényből 9 másik lett?  >.<# kacsint

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/13
Így lett. Izanagi és kész! Nem csak nem megtörténtté lehet tenni egy eseményt, létrehozni is lehet vele, persze ehhez kell senju és uchiha képesség is bőőőven(a fa elemnek köze van a yanghoz a sharingannak a yinhez).

+kiegészítés az utakkal silabizálóknak!

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/14

2 utat biztosra tudunk:  Uchiha, Senju ezek vérvonalakat jelölnek szval nem faelem meg sharingan!

Érdekes, hogy Madaránál a Rinnegan a Sharinganból alakult ki Tobi mégis Nagatoért ment és rá mondta a 3. utat. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/19
Itt jön a csavar, hogy Nagato a Rinnegant elvileg Tobitól kapta és ezen a képen nem áll meg ennyivel, hanem mondja, hogy "az Uzumakikra jellemző vörös hajad is hófehér lett". Szerintem nem a Rinnegan a 3. út hanem az Uzumaki vérvonal. Azt ugyan láttuk, hogy elvette Nagatotol a Rinnegant, de Madara vélhetően igazságokat beszél és ő kijelentette, hogy felébresztette a Rinnegant!

VÉGE!
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 14:32:15 írta szlaceka » Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #489 Dátum: 12 máj 31, 20:24:07 »

Mikor elsőnek hirtelen elolvastam, mondom ja ebben tényleg van vmi. De az a baj, hogy az uzumaki DNS-t már rég megszerezhette volna akár tőle amíg élt, hiszen őt szolgálta, vagy akár karintól is.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
szlaceka
Újonc
*

« Válasz #490 Dátum: 12 jún 01, 23:37:55 »

Mikor elsőnek hirtelen elolvastam, mondom ja ebben tényleg van vmi. De az a baj, hogy az uzumaki DNS-t már rég megszerezhette volna akár tőle amíg élt, hiszen őt szolgálta, vagy akár karintól is.

Hát igen, sajnos. Még nemláttuk az egész Naruto vs. Tobi harcot. Tobi a meglepetéskirály és még nem tudjuk, hogy mit vett el a Rinneganon kívül Nagatotol.

A következő útnak így jobban átolvasgatva a részeket én jelölném a 10farkú teljes irányítását.
1: http://naruto-kun.hu/manga/mangas/Naruto/571/Naruto_571_05.png
    nem hiszem, hogy véletlenül hajaz Rikudoura
2: A Gedo Mazo történetesen "a külső út Gedo Mazoja". "külső út", "út", "külső", a bijuu végülis nem a használójának a
    képessége mint a sharingan képességek, rinnegan képességek, senjuu képességek(amiben szerintem fontos az
    óriási csakramennyiség).
3: Ha nem lenne út, akkor miért akarná annyira megszerezni a kedves Tobi, mert ha a 6 utat összeszedi, önmagában
    is olyan erős lenne, hogy senki nem árthatna neki és könnyedén megszerezné az összes bijuut. Rikudou
    harcban legyőzte a 10 farkút, 5v6 úttal az mellékes, mert erősebb volt nála, de maga a 9farkú sem közelítheti meg
    az erejét, tehát biztos nem a nehezével kezdené, hogy előbb a 10 farkú és utána az utak.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #491 Dátum: 12 jún 07, 08:39:35 »

...
A következő útnak így jobban átolvasgatva a részeket én jelölném a 10farkú teljes irányítását.
...
3: Ha nem lenne út, akkor miért akarná annyira megszerezni a kedves Tobi, ...

Talán mert a Mugen Tsukoyomihoz kicsit "több" chakra kell, mint amit egy ember bármikor is birtokolhat. Illetve a Tízfarkú jinchuurikijének lenni valszeg elég nagy erőnövekedést jelent. Feltéve, hogy tudja uralni az erejét.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #492 Dátum: 12 jún 07, 10:29:26 »

Hát amíg Tobi beszélni nem kezd  addig nem lehet megmondani, hogy  a Tízfarkú jinchuurikijének lenni az a 6 út része vagy "csak" egy "egyszerű" energia forrás.

Uralni szinte biztos, hogy tudja majd az erejét hisz Naruto is kikényszerítette a kilencfarkúból a Chakrát. Az más kérdés, hogy ha nem működik együtt akkor közel sem tudja minden erejét és képességét használni.  smirksweat

Bár azért vicces lenne, hogy ha Tobi 5/6 úttal magába pecsételi (vagy magába hozza úja létre) a yuubit és mikor azt hiszi, hogy már végzett a yuubi azt mondja, hogy én ugyan nem segítek neked  feltörné a pecsétet és lelépne ikszdé

Abban viszont biztos vagyok, hogy a Yuubi ereje és képességei jóval nagyobb és erősebb lesz mint a 9 bijuu erejének az összege. Pont úgy mint ahogy a DB-ban működik a fúzió, a két harcos együttes ereje jóval nagyobb mint az erejük külön külön és itt még hozzá jön az, hogy most nem 2 hanem 9 egyesült erő lesz.  Ördögi
Nagy valószínűséggel Madara Susanooja lazán eltörpülne a yubbi mérete (és nagy valószínűséggel az ereje mellett is)

Arra viszont nem tudok rájönni, hogy Tobi mit akarhat Narutótól Kuramán kívül. Szinte biztos hogy az az erő/képesség is a 6 út része. De mi lehet az?
Mert igaz, hogy van neki az a spéci érzékelő képessége amivel észrevette Kisame-t és  Zetsu-t és bár a Shinobi haderőben a "gyalogok" csak ennek a képességnek köszönhetik az életüket (más különben a zetsuk alattomosan végeztek volna velük) De ez az erő sehol sem mérhető az eddigi képességekhez.

Egy normál csatában nem túl sok hasznát venné, max ha csiszol rajta akkor tudhatja, hogy az ellensége hol található, de erre vannak különféle érzékelő technikák is, szóval még ez sem akkora extra.

Illetve nála látok még esélyt a Fa elemre (a Fa elem és a Zetsuk érdekesen reagálnak rá ha lámpás módban a közelükbe kerül.) De Tobinak semmi szüksége a fa elemre hisz már a birtokában van (elméletileg).
Szóval, ha rendelkezik is vele akkor sem ez kell Tobinak. És már megint ott vagyok, hogy nem tudok semmit. smirksweat ikszdé
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #493 Dátum: 12 júl 02, 13:08:08 »

Valószínüleg erről van szó, habár egyesek szerint a hat elemre utal.
Az is meggyőzően hangzik, hogy a "reinkarnáció hat útjára" utalhat, ami Buddhista fogalom. EZ azért sem egy rossz felvetés, mert Pein testeinek elnevezésének is köze van ehhez.
Persze, mind három elmélet is igaz lehet, ki tudja, Kishi' mi mindenre akart utalni ezzel az elnevezéssel, vagy mi az, ami miatt a a nevet kapta, és mi az ami már csak mögöttes utalgatás.
én 1 negyedikről is tudok, az pedig amit tobi mondott miután megszerezte a rinnegant peintől
azt mondta a 6-ból már 3at megszerzett, szerintem az a 3 a senju, sharingan és rinnegan lehetett, de hogy mi a másik 3 fogalmam sincs
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #494 Dátum: 12 júl 02, 14:29:21 »

Na látod, az előző 32 oldal alatt mi is azon a 3-an gondolkoztunk. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 37
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins