Chakra
|
|
« Válasz #345 Dátum: 08 jan 01, 05:36:40 » |
|
Mi értesz pontosan "real-time"-os változaton?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #346 Dátum: 08 jan 01, 05:50:41 » |
|
Azt, hogy a videó nincs kb 16x-ra felgyórsitva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #347 Dátum: 08 jan 01, 13:12:15 » |
|
hát ezek nagyon jók a Dragon Ball-os nagyon király ezek tudnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #349 Dátum: 08 jan 01, 22:42:19 » |
|
hát ez nagyon komoly...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #350 Dátum: 08 jan 01, 23:41:14 » |
|
A videót látva tovább keresgéltem hasonlók után, és ami engem legjobban lenyűhözött, az a Volf's Raines http://youtube.com/watch?v=JmDd2TZNtJYcsak azt lenne jól tudni, hogy ezeket rajzvideókat, honnan lehetne leszedni real-time-os változatban ??? A Wolf's Raines videót készítő Sedthh magyar. http://www.indavideo.hu/profile/sedthh(Talán ott találsz valami kapcsolatfelvételi lehetőséget... Bár lehet, hogy az csak reg után lesz elérhető.) -----------Szerk. Ez már lehet volt, de akkor is... Ezen mindíg leröhögöm magam a székről http://i1.tinypic.com/8btjznq.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 02, 04:49:20 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #352 Dátum: 08 jan 02, 16:51:52 » |
|
Hú de mérges Itachi. De naon jó lett sztem. Mivel csinizted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #353 Dátum: 08 jan 02, 16:56:59 » |
|
Hmm... a jó öreg barátommal.. naná, hogy photoshoppal..xD Paint-el is megrajzolhattam volna, de mondjuk a szőnyeg vagy hasonlók kidolgozására azzal nem sok esélyem lett volna..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #354 Dátum: 08 jan 02, 16:58:38 » |
|
Váó, hogy tudsz ilyet csinálni Photoshoppal? Áruld eel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #355 Dátum: 08 jan 02, 17:06:04 » |
|
Nos, a photoshopban meg van minden ami szükséges ehhez.. elősször is a háttért, én megszoktam hagyni simára, hogy később a figurák mögötti teret akadályok nélkül be lehessen színezni.. nos itt szokott számomra lenni a legtöbb zökkennő, mert folyton összezavarodok a rétegekben.. :-X A figurákat simán rajztáblával rajzolom meg rendes ecsettel, majd a szőnyeg vagy hasonló dolgokat egy másik rétegre rajzolom, aminek a felületét megváltoztatom. Ennek a felülete pl szemcsés és egy anyag felülete egyszerre.. hmm... kábé így szoktam megrajzolni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #356 Dátum: 08 jan 02, 17:09:19 » |
|
a rajztáblán a grafiaki táblát érted? mert olvastam róla, h azon rajzolhatunk a számítógépen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #357 Dátum: 08 jan 02, 17:11:25 » |
|
Jaja.. eredetileg grafikai tábla.. Csak a rajztáblát könnyebb leírni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #358 Dátum: 08 jan 02, 17:12:48 » |
|
áhh, be kell szereznem egyet. XP Mennyibe került a tiéd? névnapomra kérek egyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #359 Dátum: 08 jan 02, 21:18:01 » |
|
Attól függ mekkora méretű a tábla... A/5 (az írópapír méret) 10. ezernél kezdődik a jó féle... nem akarok hülyeséget mondani de az A/4 -es méret körülbelül 18 ezer forinttól kezdődik. (nem olcsó móka, de megéri annak akinek nincs idege az egérrel rajzolni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|