Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 júl 25, 16:51:56 » |
|
hehh, nekem meg ruci ötlet kell. xD mellesleg nekem csak a csapat lesz új...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 júl 25, 16:59:54 » |
|
én most azon gondolkodok, az én mangámban ki legyen a főgonosz. az alapsztori már megvan. meg a főszereplők is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #78 Dátum: 07 júl 25, 17:17:38 » |
|
Hú, már énis csomószor terveztem hogy elkezdek mangát rajzolni... bár nem egészen fanmangát. Csak a mangás rajzstílusomon még van mit csiszolni. Profin kéne tollrajzokat készítenem egy jó mangához, úgyhogy most tollra gyúrok És itt egy régi vázlat: http://www.deviantart.com/deviation/46850492/
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
|
Alucard
Vendég
|
|
« Válasz #80 Dátum: 07 júl 25, 19:31:34 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 25, 19:49:50 írta Alucard »
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #81 Dátum: 07 júl 29, 20:39:37 » |
|
én úgy vagyok ezzel a saját manga dologgal, hogy magamtól nem rajzolok túl jól ;D , de ha elém raknak egy képet azzal, hogy rajzoljam le, simán megcsinálom (jah, én a copy ninja ), vagy elkezdek másolni egy figurát, de még tudok rajta olyan változtatásokat csinálni, amelyek nincsenek rajta az eredeti rajzon (úgy értem ezt, hogy több képből egyet tudok csinálni). Jobb író vagyok, így ha valaki azt keres a mangájához, állok rendelkezésére
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 01, 09:22:16 írta Róka »
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 07 júl 29, 20:49:18 » |
|
Régebben énis csak másolni tudtam, és csak mostanában próbálkozok saját rajzokkal, mert úgy jobban ki tudom fejezni magamat. Valahogy jobb érzés, hogy azt rajzolok, amit akarok, és úgy ahogy akarom, csak az a baj, h sose szokott úgy sikerülni ahogy szeretném... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #83 Dátum: 07 júl 29, 20:58:05 » |
|
hát, ha nekem nem tetszik valami az eredeti képen, akkor átrajzolom, mikor papírra vetem. :-*
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #85 Dátum: 07 aug 01, 09:25:20 » |
|
Na, találtam egy oldalt, ami pont a mangarajzolással foglalkozik: Manga Rajziskola Online
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #86 Dátum: 07 aug 01, 15:55:41 » |
|
Naggyából az alapokat tényleg szépen elmagyarázza. Köszi
|
|