Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #390 Dátum: 10 júl 11, 23:05:51 » |
|
Teljesen egyet kell értsek Couthberttel. Kakuzuval remek párost alkottak.
|
|
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
Nastion
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #391 Dátum: 10 júl 12, 11:10:10 » |
|
Deidara Dei' fiú! Hát minek is ragozni tovább a szót ? hát kinek nem a kedvenc karaktere Deidara? ^^
|
|
|
Naplózva
|
,,Aki gyöz, örökésgül nyer mindent" ,, A robbantás müvészet!"
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #392 Dátum: 10 aug 02, 13:01:25 » |
|
Egyértelműen Deidara! Már az anime kezdete óta ő a kedvencem Tetszenek az alkotásai és imádom amikor hümmög ^^ Egyetértek veled Nastion: kinek nem a kedvenc karaktere Deidara? ^^
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #393 Dátum: 10 aug 14, 19:24:21 » |
|
Nekem is Deidara, bírom mikor hümmög és felrobbantja Tobit. ^wV
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #394 Dátum: 10 aug 14, 19:46:53 » |
|
én sasorit jelöltem mert teteszenek nagyon a bábtechnikák és mégis csak ő a legjobb. sajna nem sokat láttunk belőle de azaok a részek nagyon jók vtak mig harcolt. Kicsit elcsépelt a zövege h nem szerete várni meg megvárakoztatni, de még az is tetszik xD
Még itachit is bírom mert sokkal normálisabb mint az öccse. felesleges volt az áldozata
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #395 Dátum: 10 aug 18, 09:17:03 » |
|
Pein, ő a legerősebb Az most mindegy h melyik:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #396 Dátum: 10 aug 19, 17:25:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #397 Dátum: 10 aug 20, 17:31:21 » |
|
Én Hidant jelöltem meg , mivel nagyon tetszettek a technikái , a halhatatlanság , a hülyeségei meg a beszédstílusa bár igaz , hogy a kinézete egy kicsit rajos azzal a hátraizélt hajával , de nah ő így jóóó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 17:32:25 írta Yo-Yo »
|
Naplózva
|
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #398 Dátum: 10 aug 22, 15:53:54 » |
|
Jelenleg Dei^^
Nálam mindIg úgy van hogy egy ideig bírják aztán hirtelen átállok másra... Remélem ezúttal nem hisz régen még Gaara volt a best még akkor is ha nem Akatsuki tag. Szóval^^ változó! Hol ez hol az.... Am Dei most azért a kedvenc (idáig) mert cuki a Hümmögése, meg úgy általánosságban nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Én is ilyen piromániás vagyok^^ Szeretem a művészetet és... Hadd ne soroljam tovább 1. Deidara <333 2. Tobi 3. Hidan
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 22, 15:55:17 írta xX Daisuke Xx »
|
Naplózva
|
I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this Shut up and let me go, hey!
|
|
|
Sinko
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The fighter who leads the stars
|
|
« Válasz #399 Dátum: 10 szep 01, 15:53:48 » |
|
Hat ha az animéről van szó tobi a kedvencem.De az egy akatsukis élete Kisamét is megszeretette velem xD
|
|
|
Naplózva
|
"Én is pont a papucsférjek mintapéldáját fogtam ki apámnak..." (Shikamaru)
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
|
« Válasz #400 Dátum: 11 jan 11, 15:33:28 » |
|
Már alig várom hogy kicsit jobban koncentráljanak Zetsu-ra és a rejtett Fű falura
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #401 Dátum: 11 márc 13, 22:31:28 » |
|
Sasori a legjobb, nem tom miért, engem megfogott a karaktere, meg az , hogy szereti a családját, meg persze a technikái. Remélem Kankuro szerzett sasoritól még bábokat, és ha szerencsém van akkor talán emberi bábokat. Bár nagyon mérges vagyok Kankurora, amiért lopkod, hadizsákmánynak hadizsákmány a báb, de ő nem harcolt abban a csatába.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 08, 15:25:31 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #402 Dátum: 11 márc 14, 12:08:30 » |
|
én már annyira EAÉ-te rajongo vagyok hogyha én az akatsukira gondolok akkor mindig az jut eszembe,szoval kisame mert ngayon állat a karaktere,mondjuk hidan és kákuzu is jo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itanashi
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #403 Dátum: 11 márc 14, 12:18:39 » |
|
Az én kedvencem Itachi, megmagyarázni nem naon tudnám...egyszerűen bejön a stílusa, a szemtechnikája (szerepjátékban hasonló karakterem van;)). Dobogón van még Pein és Deidara-Hidan. a 3. helyen nem tudok dönteni:P
|
|
|
Naplózva
|
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com! "baby lay in my arms, and cuddle me close soon this will be, just an awful memory will i ever be able to sleep again? my angel lie to me and tell me i'm dreaming"- Alesana - The Curse of the Virgin Canvas
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #404 Dátum: 11 márc 14, 12:34:17 » |
|
Hidan és Dei a favoritok - ugyebár előbbire szavaztam, mert egy igazi zakkant, de még jól is áll neki - A 1AÉ engem is befolyásol, mert Kisame és "Kákuzu" karaktere sokkal kedvelhetőbb, mint az eredetiben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|