drnever
Újonc
Nem elérhető
jelentéktelen
|
|
« Válasz #285 Dátum: 09 feb 18, 08:05:42 » |
|
Kisame, ez nem kérdés... kinek van még olyan faja kardja és kék bőre? utánozhatatlan...
|
|
|
Naplózva
|
nyuszika és róka kijöttek az erdőből. Nyuszika a tóhoz ért, a róka egy kicsit a villanyszereléshez
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #286 Dátum: 09 feb 18, 13:22:21 » |
|
Szerintem meg Hidan. Az ő és kakuzu jelentein röhögtem a legjobbat, még nem láttam annyit káromkodni senkit a Narutoban mintő xD. Igazi (h**lye) egyéniség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #287 Dátum: 09 feb 20, 13:00:21 » |
|
Nálam Kisame a nyerő - mondjuk ez lehet, hogy Dant-C "hibája"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #288 Dátum: 09 feb 20, 13:08:00 » |
|
Nekem még mindig Itachi a kedvencem , még ha meg is halt . De kiváncsi vagyok Kisame-re , hogy milyen lehet , amikor az életéért küzd teljes erejével...Mondjuk nálam a 4. helyen van Kisame a favorit Akatsukisok közül.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #289 Dátum: 09 feb 20, 19:30:38 » |
|
Konan, mert girlpower! És kisame...mer....EAÉ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kikosquall
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #290 Dátum: 09 feb 21, 19:08:01 » |
|
Kakuzu és Hidan sztem jó fejek Kisame az csak az EAÉ-ben ^^ meg Pein is a kedvencem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 19, 00:07:10 írta kikosquall »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saske-kun
Gennin
Nem elérhető
The Last
|
|
« Válasz #291 Dátum: 09 feb 23, 18:45:29 » |
|
Itachi senpai Alapból a második kedvenc karakterem az animében és nagyon menő
|
|
|
Naplózva
|
Do you know why you are so weak?? -Because it is too small...
YOUR HATRED
|
|
|
Ilia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Filler-imádó
|
|
« Válasz #292 Dátum: 09 feb 24, 19:45:10 » |
|
Csaaakis Hidan jöhet szóba,persze Kakuzuval együtt,mert ő hozza ki belőle a "maximumot" :figyelmeztet:Sztem ki kéne ásni a fejét és kiállítani valahova,na jó ez túl morbid,de akkor is vissza kéne hozni
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game ! "A szellemes visszavágás olyasvalami, ami huszonnégy órával később jut az ember eszébe."/Mark Twain/ "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye." "A kreativitás titka, hogy jól tudod leplezni a forrásaidat."/Albert Einstein/
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #293 Dátum: 09 feb 25, 14:27:45 » |
|
sasori és kisame. Sasori azért mert szeretem a vörös hajú szereplöket kisame meg azért mert egy cápa
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #294 Dátum: 09 feb 27, 11:34:25 » |
|
Sasori - a bábok és a hozzá tartozó filozófiája miatt Itachi - birom a stílusát, pedig Uchiha Kisame - nem t'om miért, de nagyon birom (Dant-C ez főként a Te hibád )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #295 Dátum: 09 feb 27, 17:40:57 » |
|
Dant-C velem is 'kiszúrt' egy kicsit. Már szinte automatikusan olyannak látom az akatsukisokat mint az EAÉ-ben, főleg azokat akikről keveset lehet megtudni a mangából, pl. Konan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
robozsog
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 09 feb 27, 20:54:31 » |
|
Peinre mert ö tudd gondolkodni és békét akkar.De igazából,hogy béke legyen a világon ahoz hatalmas áldozatokat kéne hozni!So GO PEIN GO
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #297 Dátum: 09 feb 28, 10:57:42 » |
|
Nekem is pein a kedvencem. Főképp azért mert most ő az aktuális fő gonosz és én mindig nekik drukkolok Meg szerintem egész intelligens, és ugyan szenvedéssel de békét akar. Tehát szerintem nem nevezhető teljesen gonosznak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #298 Dátum: 09 márc 08, 15:34:43 » |
|
Nekem 3 kedvencem van: Hidan + Kakuzu (Egyházi hatalom és Világi hatalom civakodása + viszálya).
És a kevencem Pein (Nagato).
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #299 Dátum: 09 márc 10, 15:10:16 » |
|
Nekem nincs egyértelmű kedvencem, mert még sok mindent nem tudunk a tagokról.3 kedvencem van: Itachi mert képes volt bűnözőként élnie a falu és Sasuke érdekében, Tobi a titokzatossága, az elképesztő színészi tehetsége (ebben hasonlítanak Itachival) és teleportálási képessége miatt (ja és mert ő is ''jófiú ), és persze Hidan, haláli stílusa (kasza, halhatatlanság)miatt és persze mert hihetetlenül nagy idióta (persze pozitív értelemben)
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
|