Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #210 Dátum: 08 júl 28, 17:28:58 » |
|
Deidara-ra szavaztam ( örök kedvenc,még a halála után is ) , de még szavaztam volna Tobira( rokon lélek , főleg ha hülyét csinálok magamólXD),Hidan-ra ( jashin hívők tartsanak össze )meg még talán Sasori
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hundory
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #211 Dátum: 08 júl 29, 09:12:21 » |
|
Sztem Tobi... ő olyan vicces... remélem néztétek a fun with akatsuki-s vidiket... szétröhögtem magam rajtuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zol96
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shikamaru is the best!Shodaime Lustakage
|
|
« Válasz #212 Dátum: 08 aug 04, 20:16:11 » |
|
Én Tobira szavaztam. Mert Tobi Jófiú!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagare
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 08 aug 04, 21:00:24 » |
|
Nálam a fő kedvenc az Kakuzu,mert (a legtöbb véleménnyel szemben ) nagyon cukiiiiiii
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kagami-chan
Gennin
Nem elérhető
bleach fangörl a narus fórumonXD
|
|
« Válasz #214 Dátum: 08 aug 05, 18:02:02 » |
|
Én Itachira szavaztam régen nagy ellenség volt Szászke megrontása miatt(...jajjhátez hülyén hangzikXD)naszal tudjátok a klán meg a többi miatt..de mosthogy nagyjából tudjuk mi a szitu,már szeressük:D
|
|
|
Naplózva
|
- bleach fangörl *ICHIGOOOO* (jelenleg nagyobb blíícs fangörl, mint naru fangörlXDezvan...szpráájt) - hiszek a NaruSaku és a SasuSaku elméletben:D..valamelyik csak összejön:D - Szászúke nem gonosz, csak ilyen emo fíílingűXD
|
|
|
Rei
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 08 aug 05, 19:27:25 » |
|
Orochimaru kivételével mindenki. Peinre szavaztam mert tetszik a rinneganja meg az istenkomplexusaXD Elég nehéz dönteni mert 1 csomó jó karakter van az Akatsukiban... Mi is lenne nélkülük?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #217 Dátum: 08 aug 06, 14:34:21 » |
|
Nekem Zetsu és Tobi a favorit, de Kisame is jó arc . És igen Tobi jó fiú.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Hell-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 08 aug 14, 16:14:24 » |
|
hidanra szavaztam mert iszonyat dögös,birom a paraszt stilusát-dumáját ls,meg amit kakuzoval levágnakXD, + jashin-sama! még itachit birtam naon,kisame is jó arc
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni. Akatsuki és Jashin-sama for evör!:D:P<3
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #219 Dátum: 08 aug 15, 16:53:19 » |
|
hogy lehet a kedvence bárkinek is az a hátranyalt hajú elmebeteg állat, ráadásul elmebetegebb vallást nem is találhatott volna magának. Nekem továbbra is Itachi a legnagyobb kedvencem az akatsuki tagok közül Itachi4ever! XDDDDDDD A másik kedvencem meg Kakuzu, ő is elmebeteg, de legalább stílusosan az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hell-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 08 aug 15, 16:57:09 » |
|
hogy lehet a kedvencem? könnyen és egyszerűen am pont az a jó benne hogy elmebeteg vadállat .am nemtom éngem megfogott a stilusa(márpedig van neki:D) am hidan után itachi a kedvencem szóval...
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni. Akatsuki és Jashin-sama for evör!:D:P<3
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #221 Dátum: 08 aug 15, 17:34:27 » |
|
Hát Pont ez az Elmebeteg Elmebeteg vallásal Hátranyalt haja van Mint egy igazi Sorozat gyilkos vagy nem tom de ez a lényeg elmebetegeket szeressük xD Kakuzu-t én csak azért bírom mert mindig összelegózza Hidant xDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 08 aug 15, 18:53:02 » |
|
Itachi *___* olyan szexszi xD de tetszik még deidara, tobi, sasori, zetsu is.... >én vagyok a 100. szavazó Itachira xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #223 Dátum: 08 aug 15, 22:19:15 » |
|
A kedvencem Tobi ( Madara ) , mert olyan jól tud szórakozni csata közben , amikor Narutoék ellen harcolt majd meghaltam a röhögéstől amikor olvastam azt a mangát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
2zEe [Akatsuki]
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #224 Dátum: 08 aug 16, 01:07:41 » |
|
Én Zetsu-ra szavaztam, mert róla nem tudok semmi konkrétat De szerintem biztos elég durva ember.
|
|
|
Naplózva
|
<.:: Naruto Arena ::.>
"Live Fast - Die Fun"
|
|
|
|