Cervantes
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 jún 21, 22:14:08 » |
|
Nekem Kisame a favorit, de mindenkit bírok a csapatban! A gonoszok elit krémjei a srácok (no meg az az egy szem csaj De a listáról lemaradt Itachi félelmetes NYULA! Pedig nál erősebb Akatsuki tag nincs Ja igen és miért pont Kisame? Van egy pszichopata stílusa, amivel nagyon tud félelmetes és meggyőző lenni, illetve tetszik a kardja és a cápakülleme se semmi. De mondom: a többieket is szeretem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 21, 22:28:16 írta Cervantes »
|
Naplózva
|
dinkavilla.blog.hu
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 jún 21, 22:19:34 » |
|
Nekem bejön mindenki az Akastukiból de akit legjobban sztek az Itachi. Én az egész Uchiha klánt sztem kivéve Obitot de ez már nem ide tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
vanhelzing
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 jún 21, 23:06:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Conquering others is strenght, Conquering yourself is true power.
|
|
|
raidou
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
11-23 Field Commander
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 jún 22, 08:09:35 » |
|
Nekem Zetsu a kedvencem, az osztálytársaim szerint is hasonlítok rá (megeszek mindent )
|
|
|
Naplózva
|
Raidou no.1 Combine Soldier, replikátor és kutyahal fan. "One vision, one purpose - PEACE through POWER" -Kane
|
|
|
axel930414
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 jún 22, 17:03:41 » |
|
Nekem több is a kedvencem, de leginkább Itachi.Ha többre is lehetne szavazni, akkor még Orochimarura, Peinre, meg Tobira szavaznék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fuji Taka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 jún 24, 15:56:27 » |
|
Sasori, a bábok miatt, Hiddan a kasza és a jutsuja miatt...
|
|
|
Naplózva
|
Zsolti
|
|
|
szuti007
Vendég
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 jún 24, 21:08:27 » |
|
Nekem Itachi a kedvencem ,h miért mert van sharinganja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 jún 27, 16:12:00 » |
|
Ennyi erővel Obito is lehetne mert neki is van sharinganja. Legalábbis azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
splazi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 jún 27, 18:00:37 » |
|
Egyértelműen Itachi , mert olyan hűvös és nyugodt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 jún 27, 18:04:38 » |
|
Kéne egy szavazást indítani hogy kik azok akik Itachira szavaznak , komolyan minden második post Itachi. Persze nincs bajom vele csak érdekes hogy az emberek mennyire manipulálhatóak, valahogy mindig az ilyen karakterek kerülnek előre. Fuji Taka: végre egy Sasori fan kár hogy Hiddan fan is vagy Hiddant utálom :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 jún 27, 18:04:50 » |
|
nekem hidan azért mert beképzelt de egyben erös és halhatatlan és a kaszája miatt de tobi/madara is a kedvencem mert tud hülye lenni de komoly is és elég erősnek tünik meg persze a sharinganja miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 jún 27, 18:46:20 » |
|
Hát egyértelműen Kisame Naon lol az a fazon és erős és poénos...és nem tudom cifrázni,de vhogy naon szimpi,ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dilen
Vendég
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 jún 27, 20:28:46 » |
|
Itachi kapta a szavazatom mert nem,hogy kezdetektől ő volt a kedvencem de amikor tobi elmonda az igazat róla abszolút megszerettem de nem tm ki ,hogy van vele szerintem ez azt mutatta,hogy ő nem is igazán volt akatsuki tag csak elviselte,hogy Sasukénak obb legyen,rata kivül még Tobi a kedvenc de csak azért mert ő Madara
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 jún 27, 20:52:21 » |
|
zetsu zetsu zetsu de azért mert annyira fogalmam sincs mi olyan rejtélyes és mert ő egy aloevera
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 jún 27, 22:49:53 » |
|
Egyértelműen Itachi , mert olyan hűvös és nyugodt jahh.. meg a multja.. én azon nagyon meghatódtam.xD.. Am rá szavaztam de Tobin kívül a többieket is szeretem..xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|