Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #345 Dátum: 08 jan 12, 22:48:39 » |
|
lehet,h azért pont neki ,,mutat be" ,mert be akarja bizonyítani neki,h attól még,h belezárta a kyubit,még ő is lehet ugyanolyan jó.hiszen ahogy én levettem,többnyire azért hátrányként gondol a kilencfarkúra,semmint előnyként
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rasengan
Vendég
|
|
« Válasz #346 Dátum: 08 jan 15, 17:28:48 » |
|
szerintem van esélye annak hogy a yodaime volt az apja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #347 Dátum: 08 jan 15, 17:39:35 » |
|
Mi az, hogy van esélye? Már évmilliók óta tudjuk, hogy nemhogy van esélya, hanem az is. ;D
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
KAtma0119
Vendég
|
|
« Válasz #348 Dátum: 08 jan 19, 21:58:50 » |
|
Am... tuti, hogy Yondaime az apja!!! ugyanis találtam hozzá bizonyítékot is. Az annyáról meg csak annyit tudok hogy, valami Uzumaki Kusina-nak hívták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #349 Dátum: 08 jan 19, 22:05:34 » |
|
Ezt már mindenki tudja már nagyon sok idejeXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KAtma0119
Vendég
|
|
« Válasz #350 Dátum: 08 jan 19, 22:11:00 » |
|
Attól még elmondani ellehet!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
szuper S-osztályú nőcsábász ninja
|
|
« Válasz #351 Dátum: 08 jan 19, 22:11:22 » |
|
Istenem! mé nem olvastok vissza egy picikét xdxd ez elég gáz! amugy meg néha annyira sajnálom narutot, hogy igazából senki nem nézné ki belőle hogy akár egy csepp köze is lehetne Yondihoz (pedig szerintem szembeötlő a hasonlóság, nem csakkívülről, hanem belülről is)bár az öregebb ninja-k biztos hogy tudják az igazat...apropó Kusinával mi is lett? sry csak szelektiv memóriám van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KAtma0119
Vendég
|
|
« Válasz #352 Dátum: 08 jan 19, 22:20:38 » |
|
Sokat én sem tok az annyáról csak annyit hogy hogyan nézett ki... :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #353 Dátum: 08 jan 19, 22:23:11 » |
|
Attól még elmondani ellehet!!! Naná, hogy lehet! A Fórimszabályzat értelemében szólásszabadság van. Csak visszaolvasni is lehet
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
KAtma0119
Vendég
|
|
« Válasz #354 Dátum: 08 jan 19, 22:31:53 » |
|
Jah.. :Pmajd lessz kedvem előreolvasni oldalakat... na de lehet hogy hülye kérdés ( de most szólok, hogy csak nem rég foglalkozom naruto családfájával...) De a negyedik hokage nem a harmadik fia...? ( ha nem ...akkor sem kell hülyének nézni!!!) :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
szuper S-osztályú nőcsábász ninja
|
|
« Válasz #356 Dátum: 08 jan 19, 22:38:43 » |
|
Ez valóban érdekes kérdés... és a témához kapcsolódik...ki Naruto apai nagyapja? ??? Bár ha neki is ilyen szép sárga sörénye volt akkor az idősebb ninja-k biztos tudják
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KAtma0119
Vendég
|
|
« Válasz #357 Dátum: 08 jan 19, 22:51:08 » |
|
Am már jólenne egy olyan rész amiben minden kiderül így a családról...de sztem ha sokáig vissza vezetnénk a családfát biztos találnánk rokonokat..de ezzel igazából a történet sem foglalkozik... ( nem ide tartozik de tud valaki olyan oldalt ahhol narutos részeket lehet magyar felirattl letölteni? előre is köszi!!!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|