R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #330 Dátum: 08 jan 11, 20:53:00 » |
|
A movie még mindig nem kapcsolodik az animehoz :-X kiváncsi vagyok hogy mit fog majd ahoz szolni Naruto hogy Yondi az apja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #331 Dátum: 08 jan 11, 20:53:31 » |
|
Jaj, jaj, jaj! A movie-kat ne keverjük bele az eredeti történetvezetésbe (meg a fillereket se), ha lehetne kérni :-X Kül. említett movie-nak van egy külön topicja és akit nem zavarnak a spoilerek, megtalálja a választ, miért tűnik úgy, mintha és pontosan hogy is van ez a dolog Narutóval... Ettől függetlenül nem egy életbiztosítás a srác... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #332 Dátum: 08 jan 11, 20:54:38 » |
|
Szerintem patogni fog örömébe addig amig le nem esik neki hogy belézárta a Kyuubit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #333 Dátum: 08 jan 11, 21:04:23 » |
|
Uh... juj... ~elképzelte~ Narutótól ez tényleg kitelik :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #334 Dátum: 08 jan 11, 21:05:12 » |
|
Hát elég vegyes érzelmei lesznek ha megtudja hogy Minato az apja, de részben tuti örül majd, hiszen akkor is örült amikor Jiraiya azt mondta neki hogy hasonlít a Negyedikre
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Eclair88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #335 Dátum: 08 jan 12, 11:22:52 » |
|
Egyetértek Bennel szerintem is örülni fog. De jó lenne ha valaki elmondaná neki hogy ki az apja és az anyja. Kíváncsi vagyok a reakciójára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #336 Dátum: 08 jan 12, 20:09:41 » |
|
Hát ha meg tudja 3 lehetöség van. 1.Örül neki még talán a Kyuubinak is.El kezd úgy öltözködni mint a negyedik és meg komolyodik és próbál egyre jobban úgy viselkedni mint egy Hokage. 2.Részben örülni fog neki de viszont fel adja az álmait hogy Hokage legyen mert nem akkarja ő is úgy végezni mint az apja. 3.Naruto teljesen bele rokan abba ténybe hogy mit tettek vele és hogy évekig mindenki hazudot neki.Elfordul mindenkitöl és el tünik,el bujdokol és egyedül emészti magát valahol.Aztán talán valaki utána megy mint anno Tsuade után vagy Sasuke után és meg próbálják vissza vinni.Lehet hogy utána Hokage lesz de már nem lesz az a régi Naruto.....
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #337 Dátum: 08 jan 12, 20:13:51 » |
|
A 3. kizárva. Naruto annál sokkal erősebb 2. se sztem, mert képtelenség, hogy csak úgy feladja az álmait xD << annál megintcsak keményebb fából faragták 1. nem hiszem, hogy az apját szeretné majmolni, gomen a fogalmazásomért :-X + a Kyuubinak örülni, mint... örülni...?
Nyilvánvalóan valamennyire megváltozik/hat, azonban amiket felsoroltál, azoknak -szerény véleményem szerint- mind kilógna a saját karakteréből ;D Gomen, nekem ez a véleményem és így érzem :-X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 12, 20:14:27 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #338 Dátum: 08 jan 12, 20:43:43 » |
|
Lehet, hogy megkomolyodna ha tudná, hogy kik a szülei vagy nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #339 Dátum: 08 jan 12, 21:41:42 » |
|
Szerintem már tudja, ugyanis a sima manga uccsó részében, mielőtt elmegy Konohából, mintha a 4. Hokage képmására mosolyogna...
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #340 Dátum: 08 jan 12, 21:44:49 » |
|
matten most hogy mondod csodálkoztam is hogy minek mondja a 4. kőfejének hogy "figyelj" vagy ilyesmi de nem tudom hogy ez a mangában benne van e ;D
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #342 Dátum: 08 jan 12, 22:14:25 » |
|
inkább példakép de am igen, azért "intett be" (xD) a 4. fejének (hát ez egy díjnyertes mondat eddig xD) szal azért mert ő a példaképe, végülis a 4. volt az eddigi legerősebbb hokage vagy mi, de lehet h iet sose montak csak én képzeltem be magamnak xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #343 Dátum: 08 jan 12, 22:26:14 » |
|
~lefejeli az asztalt, ahogy meglátja, mit írt~ De én a példaképre gondoltam....!!!!
De alényeg, hogy igen, ezért akarja elsősorban felülmúlni. Nem azért mert az apja - hisz azt eddig még nem is tudja... Ha meg azzal jöttök, hogy nem igaz, hogy nem látja a hasonlóságot, hadd idézzem csop. társam: "Naruto olyan egy gyökér tud lenni! xD" - nem bántásként mondta, de lássuk be, hogy nem valami gyorsan vág az esze, bár az utóbbi időkben a harcokban már azért fejlődött e téren
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #344 Dátum: 08 jan 12, 22:41:23 » |
|
Lehet, hogy elég gyökér, de már annyiszor elmondtam, hogy nem csak egy tarka macska létezik a világon. Sakura, Sasuke stb. ugyanúyg látta a negyedik képét, mégse gondolta, hogy esetleg Naruto apja.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|