|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #271 Dátum: 07 dec 25, 14:23:41 » |
|
télleg jó kép. am a tekercsen olyan a minta mint yondi köpenyén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #272 Dátum: 07 dec 26, 15:52:45 » |
|
Kushináról jó lenne többet megtudni.Minimum mindent bár ez Yondaimére is igaz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #273 Dátum: 07 dec 26, 16:26:03 » |
|
Mindent tudni túl uncsi lenne. De azért már így is tudunk Kushináról pár dolgot: - Vörös haj volt, - Állandóan szövegelt, - Úgy viselkedett mint egy fiú (ez a két utóbbi valószínüleg inkább a gyerek Kushnára volt jellemző, bár az emberek azért felnőtt korukra sem változnak olyan sokat ), - A nindzsucu-stílusa olyan volt mint Narutóé, kérdés, hogy ő is ilyen "fejjel a falnak" harcos volt-e? - A volt Örvény országból származott, - Mire felnőtt, Tsunade szerint gyönyörű nő lett belőle (és a látott képek alapján tényleg), - Ő Naruto anyja Ez a "nindzsucu-stílusa olyan volt mint Narutóé" azért elgondolkodtató. Naruto talán töle örökölte a különleges chakráját, mely (viszonylag) elég ellenálló a Kilencfakrú chakrájával szemben.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #274 Dátum: 07 dec 26, 16:33:00 » |
|
hát igaz tudni róla valamit de ezek ien apró válaszok a homályból de örülni kell hogy ennyit tudhatunk róla meg sztm azért Yondiról is meg lehetett tudni pár dolgot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #275 Dátum: 07 dec 26, 16:34:11 » |
|
Én itt közbeszúrnék valamit! Nem tudom, de legalábbis nem tudok róla, hogy szerepelt-e volna, de nem tudjuk, hogy mennyi volt Minato chakrája. Namármost, ha nagy volt, akkor lehet, hogy az apjától örökölte, ergo lehet, hogy megtanulhatja az apja többi technikáját is.(Na ez a fogalmazás nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. )
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
kamikaze_007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #276 Dátum: 07 dec 26, 21:56:03 » |
|
hát wikipédia szerint :Namikaze Minato (apja, elhunyt) Uzumaki Kusina (anyja, feltehetően elhunyt) szerintem apja Yodaime anyja Uzumaki Kusina más rokonról eddig nem halottunk ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #277 Dátum: 07 dec 26, 22:12:22 » |
|
Yondi = Namikaze A wikipédiát csak két dolog miatt nem szeretem: gátlástalanul spoilereznek, és a fonetika szerint írják le a neveket. (legalábbis azokat, amik benne voltak eddig a magyar mangában)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 26, 22:12:54 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #278 Dátum: 07 dec 26, 23:55:10 » |
|
kamikaze_007: Igen, ezek már tények. El is hangzottak már vagy 10x ebben a témában... Sőt már azt is tudjuk, hogy Naruto keresztapja Jiraiya (nem tudom a japánoknál ezt hogy mondják, lényeg, hogy Jiraiyától "kapta" a nevét).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 26, 23:55:47 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #279 Dátum: 07 dec 27, 00:21:04 » |
|
Ha jól tudom, japánul úgy hívják vlki névadóját, hogy "Nazukeoya" (forrás: Kyou Kara Maou x'D ... ám itt is keresztapa is volt egyben a névadó... lehet, hogy japánban együtt jár a két "tisztség"? ???)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #280 Dátum: 07 dec 27, 20:33:56 » |
|
hmm.akkor ezexerint a jellemét inkább az édesanyjától örökölte Naruto.Yondaime nem volt igazán az a fejjel a falnak típus.vagy ki tudja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #281 Dátum: 08 jan 01, 22:14:09 » |
|
Lehet , hogy Naruto anya kage volt mert a mangában ugy emlitik , hogy Örvény ÓRSZÁG és mivel mindegyik országnak van kagéja ...... (örvénykage + hokage = kiválasztot )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 08 jan 01, 22:24:41 » |
|
Én a mangából úgy emlékszem, hogy Kushina fiatalon került Konohába! Tehát nem lehetett Kage a saját hazájában! Ebben nem vagyok biztos, de azt hiszem hogy Örvényországnak nem volt Kageválsztási joga... Gondolom nem tertozott az 5 nagyhatalom közé, ezért tudták elpusztítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #283 Dátum: 08 jan 01, 22:27:12 » |
|
Szerintem se volt Kage, de érdekes elmélet..
Esszerint Örvényországot nem pusztították el, hanem egybecsatolták a Tűzzel...
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #284 Dátum: 08 jan 02, 14:54:02 » |
|
Én azon gondolkodtam, hogy nagyszülei vagy nagynéni/bátya nincs neki? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|