Sandman
Vendég
|
|
« Válasz #240 Dátum: 07 dec 12, 21:42:33 » |
|
Ha Jólemlékszem a naruto Part 1. ben volt valami foszer aki felakarta robbantani konohát és oda adoot egy képet egy nárutora hasonlitó kölyök volt ???sztem az Yondi és Naruto kinyirta a saját nagyapját az király lenne >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #241 Dátum: 07 dec 12, 23:59:16 » |
|
Az csak egy filler (kitöltő) történet volt, a valódi történethez nincs köze. Az a kiskölyök a képen a csapdamester unokája volt. Tény, hogy nagyon hasonlított Narutóra, ezért is volt jóban az öreg Narutóval.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #242 Dátum: 07 dec 13, 16:28:23 » |
|
Tényleg jó lenne egy rész ami Narutó származását kutatja. Vajon mi történt Örvényországban? (ha jól tudom Naruto anyja onnan származik) Mért jött el onnan az anyja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #243 Dátum: 07 dec 13, 16:47:08 » |
|
Imáink meghallgatásra találtak kishimoto senpai-nál a következő mangarészben lesznek infók a családjáról jipííííí!!! A kép alapján tiszta szép Kushina!!! Meg lesz Yondiról is remélem szó és kiderülnek a szerteágazó családfáról dolgok!! Vajon miért nem mondta meg Jiraiya Narutónak hogy ő a keresztapja??? Már alig várom!! Remélem jó helyre írtam... Kövezzetek meg ha nem :-X :-X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 13, 16:51:10 írta Csillus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sandman
Vendég
|
|
« Válasz #244 Dátum: 07 dec 13, 16:48:41 » |
|
Kár pedig jó ötletnek tünt :-X ramélem hogy hamarosan tényleg kiderül valami naruto családjárol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #245 Dátum: 07 dec 13, 18:29:25 » |
|
Csillus már én is alig várom, ezt nem hiszem el...*_______* IMÁDUNK KISHIMOTO!XD És Kushina tényleg tök szép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #246 Dátum: 07 dec 13, 18:42:10 » |
|
Köszi Csillus az infót! Tűkön ülök, várom a következő részt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anonymus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #247 Dátum: 07 dec 13, 18:54:08 » |
|
Nem akarom elrontani a hangulatot, de a következő kész(ek) nem hinném, hogy megemlítenék a családfa titkait... Sztem ha eddig képesek volatak annyit infót is eltitkolni, mint hogy kik Naruto szülei, akkor most nem tálalnak ki mindent! Bár jó lenne tudni! Főleg ha folytatják a Jiraiyra és Pein harcát... Meg persze a Sasuke vs. Itachi bunyó is lóg a levegőben... (Sasuke párti vagyok, így ezt várom a legjobban :-X) : a 8 fős csapat és Tobi sorsáról nem is beszélve...
|
|
|
Naplózva
|
"Az élet játék - játszd! Az élet kihívás - fogadd el! Az élet álom - váltsd valóra! Az élet áldozat - ajánld fel! Az élet szeretet - Élvezd!"
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 07 dec 13, 19:15:27 » |
|
De legalább megláttuk Kushinát, már ez is valami Cart sosem felejtem el neked azt az értékes spoilert, arigatou egy Yondi-fantól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #249 Dátum: 07 dec 13, 19:55:11 » |
|
Hol van kép Kushináról? Mindenki látta csak én nem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #250 Dátum: 07 dec 13, 19:56:48 » |
|
Nézd meg a privát üzeneteidet elküldtem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #251 Dátum: 07 dec 13, 20:05:37 » |
|
Én is látni szeretném... engem kihagynátok...? ~nagy boci szemek... vagy inkább kiskutya-szemek~
És az az infó honnan van, hogy Jiraiya Naruto keresztapja? o.O
Szerk.: oké, rátaláltam xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 13, 20:23:54 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #252 Dátum: 07 dec 13, 20:24:10 » |
|
Ejnye gyerekek, hát tessék megnézni a Manga topicon belül a Shippuuden Manga Spoilert, ott van a csodálatos kép, képek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 07 dec 18, 22:15:06 » |
|
de egyébként a legutsó mangaba volt az a vissza emlékezés mikor felkérték keresztapának Jiraiyat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #254 Dátum: 07 dec 18, 22:52:16 » |
|
ahammm szóval Naruto édesanyja Örvényországból származik...akkor azért Uzumaki a neve a kölyöknek^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|