Angelir
Vendég
|
|
« Válasz #120 Dátum: 07 aug 29, 09:31:00 » |
|
Szerintem az már tul szappanoperás lenne ha közük lenne egymáshoz amugy meg főleg azért nem hiszem mert a Rejtett eső falu áthuzott jelét hordozza ő. Pedig vagy Konohás vagy Orkán falusat kéne (az utobbi már nem létezik) Mert nemhiszem hogy Yondi csak ugy kiadja a fiát egy másik állandóan háboruzó falunak. ÉN személy szerint azon vagyok hogy semmi köze Naruto-hoz. A lilának meg főleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 07 aug 29, 09:39:27 » |
|
a lilának én se hiszem. de ha lilát és pein rokoni szálak fűzik egymáshoz (amit nem nagyon hiszek) akkor pein se rokona narutonak, nem mintha erre amúgy is sok esély lenne (és én is egyre kevésbé gondolom hogy igaz)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #122 Dátum: 07 aug 29, 10:14:39 » |
|
Én is nagyon remélem , hogy semmi közük egymáshoz (tényleg eléggé szappanopera szaga lenne a dolognak) de a mangában is megmondják, hogy Kushina haja vörös volt ... Pein haja is. + Naruto inkább Kushina tulajdonságait örökölte akkor eggyértelmű, akkor Pein Minatotól örökölhette a zseniséget (végülis még sohasem veszített) ezeken felűl én akkor sem szeretném, hogy olyan "meg kell ölnöm az utolsó élő rokonomat *sír* * sír* és elszántan néz" (mint Sasuke esetében) ....ennél jobbat várok Kishimotótól (pl olyan Tobis fordulatot ! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #123 Dátum: 07 aug 29, 10:58:26 » |
|
Az lehetséges lenne hogy Pein Yondaime testvére?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Angelir
Vendég
|
|
« Válasz #124 Dátum: 07 aug 29, 12:59:01 » |
|
Azért mert vörös a halya vagy mert hasonlit a haja yondira szerintem köze nicns hozzá, az arcvonása tök más a szeme is. Szerintem semmi köze egyikhez se. Inkább valami ismert rejtett esős brutál ninja aki eltünt vagy valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #125 Dátum: 07 aug 29, 14:12:12 » |
|
Ja, persze, Pein egy kaméleon shinobi és készakarva néz ki tökúgy mint naruto, mi? Nyeeem veszem bee amúgy a haj az pontos jé Kaméleon shinobi... Most így belegondolva... O.O
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #126 Dátum: 07 aug 29, 18:20:35 » |
|
Azért mert vörös a halya vagy mert hasonlit a haja yondira szerintem köze nicns hozzá, az arcvonása tök más a szeme is. Szerintem semmi köze egyikhez se. Inkább valami ismert rejtett esős brutál ninja aki eltünt vagy valami.
végre valaki osztja a nézeteimet:D
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #127 Dátum: 07 aug 29, 18:51:44 » |
|
Szerintem ha logikusan gondolkodunk akkor Naruto testvére, vörös haj és Yondihoz való hasonlóság...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 29, 18:55:31 írta GOdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Angelir
Vendég
|
|
« Válasz #128 Dátum: 07 aug 29, 18:52:12 » |
|
Nemtom miért mondjáto khogy olyan mint Naruto... a haj stílusán kívül semmi egyezés... Szerintem Naruto rokoni szála csak fater mutarig fog kiderülni, és ebböl valszeg a muter még él. Me azé kell valaki aki éljen a családjából. Ilyen elfeledett testvér meg yondi teso meg ienekben én nem hiszek... rühellem a szappanoperát Meg tul sablon lenne hogyx a főgonoszok egyike a főszereplő rokona. Itachinál még érthető, de hogy Narutonál is... az már tul sok ilyen lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #129 Dátum: 07 aug 29, 18:55:17 » |
|
Na, nem tudom, hogy jól értelmeztem-e mondataidat, de az, hogy ki Naruto Apja meg anyja már kiderült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 07 aug 29, 19:34:46 » |
|
Na szal Narutonak nem lehet az anyja a lilahaju mert ö lila haju az anyja pedig vöröshaju. De, Pein valoszinüleg a testvere lessz
XY teljesen úgy néz ki mint YZ, ugyanolyan a hajuk, az arcuk, és még hírből sem hallották egymást, főkleg nem rokonok. Azért mert valakinek olyan a haja, mitn pl. Narutonál és Peinnél, még semmi sem utal arra h Pein rokona Narutonak, de ezt már százszor leírtam, kár h ez annyira érthetetlen. Lee sem a fia Gainak, pedig tök ugyanúgy néznek ki. Egyébként Naruto nem az anyja erejét örökölte hanem az apjáét:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #132 Dátum: 07 aug 29, 20:29:38 » |
|
... Egyébként Naruto nem az anyja erejét örökölte hanem az apjáét:D Idézet a manga 367. részéből: "... Igen... a személyiséges és a nindzsucu-stílusa... Pontosan olyan mint Uzumaki Kushinaé. ... De Naruto külsőre inkább az apjára hasonlít."
Moderátor: Az ismételgetéseket kerüljük, mert törlöm. Elég valamit egyszer is leírni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 29, 20:31:48 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #134 Dátum: 07 aug 29, 21:36:18 » |
|
Szerintem nincs köze hozzá. És azt sem tudjuk, hogy igazából milyen színű a haja... Itt van pár kép az összehasonlítás kezdvéért: A 4. képen is Pein van, csak letakarítottam róla a "vasakat" és normális emberi szemet csináltam neki...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|