Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 aug 19, 18:14:18 » |
|
Ki van lőve...a harmadik fia Asuma sensei...de ezmár itt OFF
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 aug 20, 12:14:56 » |
|
Moderátor: 1 hsz törölve inuchan-tól: felesleges ugyanazt ismételgetni folyton. 1 hsz törölve naruto005-től: felesleges hsz.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kakarotto23
Vendég
|
|
« Válasz #77 Dátum: 07 aug 20, 12:17:59 » |
|
Szerintem az Akatsuki fönök Naruto TESTVÉRE, de ez csak feltételezés!! ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 07 aug 20, 12:57:03 » |
|
najó, ez a "tsunade az anyja/nagyanyja és jiraiyával is van vmi rokoni kapcsolata" dolog már nagyon abszurd. szal lécci hagyjátok abba, mert kicsit zavaró. :-X eleve az nem lehet igaz h tsunade a rokona, az meg teljesen ki van zárva h yondival és tsunadéval egy családfán szerepelhetnek, mert akkor nem kevesebb mint 3 hokagével állna rokoni kapcsolatban. ;D már nagyon összekutyultátok itt a dolgokat és kezdtek egy kicsit túlzásba esni sztem. nem akarok senkit szidni és nem írtam olyat h mindenki b*romságokat hord össze, úgyhogy kéretik ezt a hsz-t nem törölni. :-[ nah, remélem ez a hsz elég szalonképesre sikerült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 07 aug 20, 13:54:08 » |
|
Én csak annyit mondtam, hogy ha kettő közül vki rokona, akkor Jiraiya az...emrt róla semtudunk semmit...és pátyolgatta Narutot, holott senkit nem tanított már igen régóta. Éshát egy legendás sannin, Yondi zsenihokage és Naruto is elég jó...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 20, 14:20:31 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #81 Dátum: 07 aug 20, 14:35:12 » |
|
Kicsit OFF, de... Jiraiya szerintem 2+1 dologért foglalkozott Narutóval: 1.) Narutónak meg kell tudnia védenie magát az Akatsukitól és azoktól akik a Kyuubira pályáznak, 2.) Meg akart neki tanítani hogyan használja/ tartsa felügyelete alatt a Kilencfarkú erejét, +1.) Saját magára emlékeztette
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 07 aug 20, 14:39:54 » |
|
Kicsit OFF, de... Jiraiya szerintem 2+1 dologért foglalkozott Narutóval: 1.) Narutónak meg kell tudnia védenie magát az Akatsukitól és azoktól akik a Kyuubira pályáznak, 2.) Meg akart neki tanítani hogyan használja/ tartsa felügyelete alatt a Kilencfarkú erejét, +1.) Saját magára emlékeztette 3. you are very smiliar to the yondaime... (ezt mondta jiraiya a 83. részben, mikor naruto megkérdezte miért foglalkozik vele)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #83 Dátum: 07 aug 20, 17:04:03 » |
|
A mangában is aszem azt mondja kakashi hogy naruto egyre jobban hasonlít yondaime-ra!! <szöveg törölve>
Moderátor: Ne írj végig nagy betűvel, mert az kiabálás! - Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 20, 17:31:10 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 07 aug 20, 17:08:08 » |
|
Igen, Kasahi Yondihoz hasonlítja mindig Narutot, viszont csak a képességeit illetőleg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 07 aug 21, 06:50:40 » |
|
az apja Pein nekem már az is kezd idegesítő lenni, hogy apjának mindneki beállítja Peint....holott száz, hogy Yondaime az apja....Azért, mert Peinnek olyan a haja, mint Narutonak, miért lenne az apja....Yondaime meg tehetségben, mindenben hasonlít Narutora....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 07 aug 21, 08:45:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tem
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 07 aug 21, 12:09:28 » |
|
Tök cuki a kép! Amugy nehéz kitalálni :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
Vendég
|
|
« Válasz #89 Dátum: 07 aug 21, 12:34:36 » |
|
jah csak hogy csak egy fanart ! sajnos mire naruto ekkora volt Yondit máralúról szagolta az ibolyát
szerintem is biztos hogy Yondi az apja de az tuti hogy Jiraiya-nak meg tsunadát semi rokoni szál nem füzi narutohoz ! elég hülyén nézzne ki ha igaz lenne !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 21, 12:37:06 írta Miroku »
|
Naplózva
|
|
|
|
|