Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #630 Dátum: 09 máj 23, 19:53:52 » |
|
*SPOILER* Naruto apja már halott a kilencfarkú lepecsételése miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji45
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #631 Dátum: 09 jún 11, 15:57:42 » |
|
üdv.szerintem így pont jó ahogy van szülők nélkül.de én azt hallotam hogy az anyja még él.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #632 Dátum: 09 jún 11, 16:07:05 » |
|
Öööö... Nem. Nem él. Mikor belepecsételték a Kyuubi-t, az anyja belehalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji45
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #633 Dátum: 09 jún 11, 16:16:33 » |
|
óh értem.bocs hogy osztom itt a hülyeséget de én csak mondom amit hallottam mert eddig akárkitől kérdeztem nem volt hajlandó manga lelőhelyet mondani mert hát ott van sok információ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #634 Dátum: 09 jún 11, 17:16:11 » |
|
OFF: Én mondok egyet, Naruto-kun.hu Aki meg ilyeneket terjeszt, hát... Mond meg neki olvasson mangát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #635 Dátum: 09 jún 11, 17:20:18 » |
|
Nexus: Amit Oro fel akart nyitni az a Sandaime koposója volt... OFF: szerintem Nexusnak van igaza...a Yondaimét akarta megidézni... Am nem tudjuk ki Naruto nagyapja pl?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #636 Dátum: 09 jún 11, 17:33:31 » |
|
Öööö... Nem. Nem él. Mikor belepecsételték a Kyuubi-t, az anyja belehalt.
Az anyja?.... miköze van neki a pecsételéshez? Amit Oro fel akart nyitni az a Sandaime koposója volt...
Sandaime? ő akkor még élt vele harcolt oro hogy lett volna neki koporsója...xD Yondaime halott ez akinek eddig nem volt egyértelmű(mert esélylehetett rá hogy nem) az emlékezzen vissza hogy Naruto nem rég beszélt beszélt az apjával a kyuubi ketrece előtt. AZ anyja meg tényleg nem Konohai volt de nem is amagakure-i hanem örvény országi(nem falu) asszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #637 Dátum: 09 jún 11, 18:36:44 » |
|
Off: A koporsóra csak a "negyedik" Kanji volt felírva. Lehetett az a negyedik Kazekage, akit pont ő ölt meg. On: Szerintem, minden vér szerinti rokona meghalt, hiszen árvaként nevelkedett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #638 Dátum: 09 jún 11, 18:39:46 » |
|
Dave90: Hát én úgy tudom, hogy akibe belepecsételnek születésekor egy Bijuu-t, annak az anyja meghal. (lsd. Gaara, Naruto)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #639 Dátum: 09 jún 11, 18:58:01 » |
|
Nincs össszefügés gondolom Gaaránál inkább úgy volt hogy az anyja meghalt a születésénél ezért a fater dühös lett valakire dühösnek kellet lennie Gaarát hibáztatta és bele pecsételte a shukakut
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #640 Dátum: 09 jún 11, 19:09:19 » |
|
Off:Én úgy emlékszem ,hogy Gaara a születésével ölte meg az anyját. On:Naruto anyját lehet ,hogy a kyuubi ölte meg a támadás során...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #641 Dátum: 09 jún 11, 19:09:53 » |
|
Én meg úgy tudom, hogy a pecsételéshez meg kell halnia valakinek, aki Naruto esetében a yondaime volt Garra esetében pedig az édesanyja, de ez már erősen húz, a jinchurikis, vagy a pecsételőtechnikás témába.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #642 Dátum: 09 jún 11, 19:10:51 » |
|
em tudom szerintem azzért szülés után gondolom nem ment neki a Kyubi és a kyubi se jutott olyan messzire
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #643 Dátum: 09 jún 11, 19:19:27 » |
|
a Shukaku másfajta pecsételéssel lett bezárva Garrába mint a kyuubi Narutoba. az egész Edo Tenseinek az volt a léynege hogy hozzáközel áló emberekkel harcoljon.(és a Kazekagét különben is utólag megtalálták)
NAruto anyja legvalószínűbben szerintem a szülésbe halt bele. Apai felmenői sztem a kyuubi támadása vagy a ninja háboróban haltak meg. az anyaifelmenői meghát lehet alapból kitagadták a lányt mert elhagyta örvényországot Ha meg tény hogy Tűzországába olvadt akkor ők is meghalhattak akár a kyuubi ellen akár a háborúban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Revan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #644 Dátum: 09 jún 11, 19:20:39 » |
|
Dave90: Hát én úgy tudom, hogy akibe belepecsételnek születésekor egy Bijuu-t, annak az anyja meghal. (lsd. Gaara, Naruto)
Naruto-t ne vedd ide mert mikor a bijuu-t belé pecsételte az apja már legalább 1 napos volt. És ettől miért halt volna meg ? + honnan tudjuk hogy a 4. által említett másik fele a kyuubi-nak nem épp naruto anyában van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|