Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 07 aug 10, 16:25:57 » |
|
Na tehát Yondi biztos rokonságban van Narutoval És a rasengan lehetséges kláni jutsu merthát csak eddig három ember tudta:Yondi,Jiraya,Naruto És ha a leader is tudja akkor ez a feltételezés biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 07 aug 10, 16:57:37 » |
|
Micsoda??? A leader tudja a raengant? Igen, csak a rasengannal az a gond, hogy kakashi simán lemásolta...éshát egy klán jutsut...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #47 Dátum: 07 aug 10, 17:17:32 » |
|
Nem tudjuk, hogy Pain tudja-e a Rasengant. És szerintem Kaksahi nem a Sharingannal másolta le a Rasengant, hanem "magától jött rá". Végülis ő a Negyedik tanítványa volt és Narutótól is látta egy párszor... De így már OFF gyanúsak vagyunk
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 07 aug 11, 15:18:10 » |
|
Hát igen...logikusnak tűnik...de akkois egy klán jutsut nem adnak ki, úgyhogy marad a Kage Bunshin...de azt is használják...áh, nemtom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #49 Dátum: 07 aug 11, 17:48:22 » |
|
De a klán jutsu csak egy mezei jutsu! Simán lemásolhatják a sharingannal, vagy rájöhetnek, hogy kell használni!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 07 aug 11, 17:51:25 » |
|
De a Hyuuga klán képességét pl. elvben nem lehet így lemásolni...még azon is meglepődtek, hogy Neji tudja használni, aki a saját családjukból való
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #51 Dátum: 07 aug 11, 17:59:12 » |
|
Moderátor: Kezdünk OFF-ulni!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Amos
Vendég
|
|
« Válasz #52 Dátum: 07 aug 13, 13:59:18 » |
|
Sztem is Yondi az apa, mert azért volt pár megjegyzés ezzel kapcsolatban. Meg még a legelején a Hokage azt mondta, h az volt Yondi utolsó kívánsága, h Narutot tiszteljék hősként. (ami éppenséggel nem nagyon jött össze ) Akkor csak van valami rokoni kapcsoltak közöttük, mert lehet h egy vadidegen kölökre ezt nem mondta volna. De az is megeshet h Kishimoto bá' csak szivat mindenkit. De szvsz én annak is örülnék ha Pain is rokon lenne. De akkor Narutonak mért nem olyan körkörös a szemgolyója min Pain-nek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 07 aug 13, 15:09:35 » |
|
hát remélem kishimoto nem fog azzal szivatni h narutonak semmi köze peinhez vagy yondihoz. sőt az még nagyobb szívás lenne ha egyáltalán semmi nem derülne ki naruto családjáról... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #54 Dátum: 07 aug 13, 15:22:02 » |
|
Sztem az a legvalószínűbb. Az is lehet hogy Kishi beépített ügynökei olvassák a fórumot és DIREKT fog valami mást kitalálni mint a mi terveink De szerintem Pein, Naruto és Yondi között egyszerűen túl nagy a hasonlóság, hogy ne álljanak rokoni kapcsolatban...
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 07 aug 13, 16:28:20 » |
|
Nagyon nagy szemétség lenne, ha csak poénból rajzolták volna így őket...valaminek kell lenni köztük...úgyértem valami rokoni kapcsolatnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amos
Vendég
|
|
« Válasz #56 Dátum: 07 aug 13, 16:40:34 » |
|
Vagy egyszerűen elfogyott a fantázia, és azért majdnem ugyan olyan mindenki. (bár ez szerintem a rengeteg szereplő mellékhatása )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 07 aug 13, 20:29:33 » |
|
Hát meg egy tök vad idegen kölökbe zárja be a kilencfarkút? Odamegy egy házaspárhoz,és ide adnátok a gyereteket hagy zárjam bele a kilencfarkút?Bocs ha kicsit értelmetlem:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #58 Dátum: 07 aug 13, 20:42:53 » |
|
Szerintem az idegenek gyermeke is lehetséges, ha volt előtte esetleg egy jóslat mondjuk:D De ez túlontúl a Harry Potter hatása most nálam:P
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 07 aug 13, 22:01:44 » |
|
Igen, Zemori, eléggé és Morimoto és is mondtam már ezt valóban...hm...érdekes
|