Ayaka
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 júl 30, 15:43:22 » |
|
Ha egy klán utolsó túlélője, és van ilyen különleges technikája, akkor valszeg még azért nem tanulta meg mert nem volt aki megtanítsa vagy ha különleges képessége van(nem tom jobban megfogalmazni :-X ) akkor azért nem tud róla mert nem volt aki elmondaná.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 31, 07:26:41 írta Ayaka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 júl 30, 15:49:31 » |
|
Ha nem valami egyértelmű vérvonalképessége van, ami egy idő után használhatóvá válik, akkor soha nem fog rájönni,h milyen technikát tudott a családfája, ha egyáltalán tudott valamit.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 júl 30, 20:01:41 » |
|
Ja! Bajsza szerintem a róka miatt van.
Szerintem is. Emiatt egy kicsit hasonlít egy rókára :-[ Méghogy cicabajusz... : Én is úgy vélem, ha lenne vmilyen vérvonalbeli képessége, akkor annak már rég meg kellett volna mutatkoznia.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 júl 31, 15:49:21 » |
|
Hát igen...a vérvonalképesség egyértelműen...de a klán-jutsumár nehezebb kérdés...mert azt tanulják. Így kéne valaki aki megtanítaná ezt a jutsut Egy merész ötlet: mi van, ha ez a jutsu a Rasengan? És Jieaya is vmilyen rokon?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 júl 31, 15:53:38 » |
|
Nekem tetszik ez az ötlet ??? Ha Yondi az apja, és Jiraiya rokon, így tudta tovább adni a klánjutsut Mekkora ennek a valószínűsége? Ez nagyon extrém De nekem télleg tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 júl 31, 15:59:09 » |
|
Örülök, hogy akkor nem csak én vok ilyen extrém Én most leginkább Pein körül forgok...hogy van -e valamilyen kapcsolata Narutoval...esetleg Yondi testvére, vagy Narutoé...nemtom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 júl 31, 16:44:25 » |
|
Ha ez az extrém elmélet igaz, és még Pein is a család része, akkor lehet h neki is van olyan elemmel kevert rasenganja :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 júl 31, 20:54:00 » |
|
Moderátor:
1 hsz törölve Miroku-tól, 1 hsz törölve Ritka-tól, 1 hsz törölve Asakurave-től, mert
témába nem illő hozzászólások voltak.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 aug 01, 10:09:14 » |
|
Másik ötlet: Mi van, ha az a jutsu a Kage Bunshin? Merthát Naruto elég gyakran használja és szinte csakezt az egyet tudja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 aug 01, 10:11:25 » |
|
végülis elképzelhető lenne, mert a kage bunshint simán megtanulta, a "vérében van".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 aug 01, 10:43:05 » |
|
hali mindenki... ezzel témával kapcsolatban én is sokat gondolkodtam.... Naruto anyja: nem tetszene ez a belehalt a szülésbe dolog mert ez már annyira monoton... mindenhol ezt cisnálják Naruto apja: Yondi... na ez 1 érdekes dolog.. nem Konohamaru a fia? tehát én úgy tom h 9 hónap kell 1 györök születéséhez... és sztem több mint 9 hónap van Narutó és Konohamaru közt... tehát most ez h van ? amúgy télleg hasonlít rá a Leader csak tele szögekkel , de valószínűtlen h Yondi lenne.. esleg télleg vmi testvére... Naruto klánja: nem kötelező sztem klánnal 1ütt születni... Kakshinak sincs klánja.. accem Sarutobinak se volt.. és még sorolhatnám
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 01, 10:45:32 írta yupi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 aug 01, 12:55:41 » |
|
Rájöttem valami meghökkentőre. A Narutoban sokszor fordult elő h a történelem ismétli önmagát ezért gondolom h Narutoval rokonságban áll Shodaime aki Madara ellen harcolt a végzet völgyében... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 aug 01, 13:25:37 » |
|
ú az azért brutális lenne, mert ha jól emléxem az első hokage tsunade nagyapja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu