noemimi-chan
|
|
« Válasz #405 Dátum: 08 márc 08, 20:12:34 » |
|
no szerintem narutonak tenyleg nincsenek közeli rokonai apja tudjuk hogy halott anyja sztem ugyszint biztos meghalt a szülésnél vagy valami de nem hagyta el a fiát és nem ment volna el a faluból még ha azt is mondják neki h naruto is halott nagyszülei halottak és hát a többi nem lényeg sztem még esetleg lehetne valami anyai nagynéni nagybácsi ki tudj mondjuk hogy valamikor a jövőben ha mar tudni fogja kik is a szülei találkozik egyel vagy nem
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #406 Dátum: 08 márc 08, 20:28:37 » |
|
Naruto anyja nem halt bele a szülésbe mikor a mostani mangákba szerepel akkor már ott van Naruto is De azóta ki tudja lehet,hogy már meghalt :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #407 Dátum: 08 márc 08, 20:40:36 » |
|
Ja, tényleg ott van Naruto... De még Kushina hasában! Lásd: Naruto manga 382/10. Kicsit figyelmesebben a mangával...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 08, 20:42:20 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #408 Dátum: 08 márc 08, 20:45:57 » |
|
Jah akkor ezt benéztem és köszi a felvilágosítást Chakra Na mind1 én azthittem,hogy az a gyerek a 11.oldalon az Naruto még akkor amikor ott beszélnek :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 08, 20:47:40 írta R4z0r »
|
Naplózva
|
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #409 Dátum: 08 márc 09, 16:56:59 » |
|
A kereszt apja meg ero sennin lenne ha meglenne keresztelve...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #410 Dátum: 08 márc 09, 17:03:18 » |
|
hát igen de ők a keresztapát úgy használták hogy a senin találta ki neki a nevet
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kriszti203
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #411 Dátum: 08 márc 09, 21:44:54 » |
|
Szerintem Naruto anyja meghalt...mert Naruto árvaként nőtt fel...És ha élne az anyja akkor miért kell árvának lennie? Meg amikor Tsunade és Jirayia visszaemlékszik, múlt időben beszélnek Kushináról...
|
|
|
Naplózva
|
Határtalan az én Hülyeségem Ez az egyetlen jó Képességem!
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #412 Dátum: 08 márc 10, 15:16:58 » |
|
De az anyja hogy halt meg???
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #413 Dátum: 08 márc 10, 15:51:51 » |
|
Olvass vissza és akkor meg fogod tudni ugyanazt amit mi is tudunk.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
yondaime007
Vendég
|
|
« Válasz #414 Dátum: 08 márc 23, 23:00:14 » |
|
Ezek a bíztosak Anyja: Uzumaki Kushina Apja: Yondaime Keresztapja: Jiraiya De én eltudom képzelni hogy Kushina testvére vagy valamiylen rokona él, de örvényországban, vagyis már összeolvasztották a Tűzországgal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
love_sasu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #415 Dátum: 08 márc 24, 09:05:53 » |
|
kíváncsí lennék Naruto képére amikor megtudja (talán egyszer majd megtudja) h ki az apja, anyja, keresztapja
|
|
|
Naplózva
|
i may not have gone where i intende to go, but i think a have ended upwhere i intended to be
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #416 Dátum: 08 márc 24, 20:26:47 » |
|
Szerintem a keresztapját hamarosan megtudja.
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #417 Dátum: 08 márc 24, 20:52:56 » |
|
Nem hisszem , hogy meg tudja , hogy Jiraya volt a keresztapja mert ö se igazán tudta vagyis elfelejtette , legfeljebb akkor tudhatná meg ha elolvassa azt a könyvet amit Jiraya irt (amiböl kapta a nevét ) .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #418 Dátum: 08 márc 25, 11:46:43 » |
|
off:Nem olvasná mert kakasinak is mondta h nagyon unalmas ...még a sipu elején.
Csak az a kérdés h ki vigyázott rá amikor még bébi volt???árvaház?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
love_sasu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #419 Dátum: 08 márc 25, 12:33:25 » |
|
rocklee! biztos h hamarosan megtudja mert amielőtt jiraiya harcolni kezdett peinel, kivet valamit "magából" és hahzküldte narutonak...és vmi olyasmi van benne asszem amiben bent van a kulcs a pecséthez, meg h minato az apja.kakashi egyébként tudja h minato naruto apja???
|
|
|
Naplózva
|
i may not have gone where i intende to go, but i think a have ended upwhere i intended to be
|
|
|
|