25 máj 25, 21:34:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 55
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tsunade, Jiraiya, Orochimaru  (Megtekintve 201955 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #735 Dátum: 11 dec 26, 19:44:24 »

Ezért Jiraiya sem kutya, csak sajnos neki 1x volt lehetősége mutatni valamit a mangában:(
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Zer0
*

« Válasz #736 Dátum: 11 dec 27, 08:25:57 »

Azért eleget láttuk Jirayát szerintem. Orora kíváncsibb vagyok.
"Én mostanában azon lepődtek meg nagyon, hogy sokan itt a fórumon alábecsülik orochimarut."
Biztos nem azért mert gyenge, hanem mert mindenki más nagyon erős lett.

SPOILER

Ez alatt azt érem, hogy anno Jiraya is megsérült Narutotól, Oronak is rendes harca volt a 4farkú verzióval, azóta meg már narutonak sennin mód, kyuubi csakra és miegymás van, nem beszélve tobiról, és kabutóról. Szal túl korán halt meg szegény :S
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #737 Dátum: 11 dec 30, 23:57:41 »

3uk közül tsunade tuti a leggyengébb. jiraya és orochimaru necces. ugye a kígyó felvette a kesztyűt kéz nélkül kettejük ellen,jiraya lenyomott 3 Peint. szerintem orcsi' ereje igazából az életerejében rejtlik.mm kb. lehetetlen megölni. eéőször szöcske magába szívta. aztán itachi lepecsételte, de egy kis rész még így is megszökött,majd elégett.aztán kabutó is magába olvasztotta,és az a pár darab belőle is teljesen átformálta kabutót - ja,és szöcskét is meggyógyította.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Zer0
*

« Válasz #738 Dátum: 11 dec 31, 09:44:16 »

Sztem STM bele tudna kötni abba a megszökő/megégő kígyóba, már párszor lefutottuk azt a kört Nevet
Naplózva
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #739 Dátum: 11 dec 31, 10:01:36 »

Ahogy olvasgattam eddig a fórumot rájöttem, hogy ha Orochimaru valamelyik témakörben felbukkan legyen az ( kinyernecsatában, manga, ovak, saját topikja ) mindig ugyanoda lyukadunk ki, hogy Oro lábtörlője megölne mindenkit és jobb szebb annál akivel szembe van állítva ez legyen akár saját maga is, de hát STM megoldja Mosolyog
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #740 Dátum: 11 dec 31, 20:02:16 »

- á, semmi szükségem erre a hsz-ra-
Hmm.. ha már megírtam felhazsnálom valami másra. Mondjuk... egy idevágó videoval:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=olcmquUDq9M" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=olcmquUDq9M</a>
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 31, 20:07:15 írta STM » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #741 Dátum: 12 jan 21, 12:21:56 »

Jó lenne, ha ezek hárman megint találkoznának:)) Nekem az egyik kedven harcom az volt, amikor ezek hárman péppé verték egymást xD

Orochimaru még visszajöhet, de Jiraya-ban nem vagyok biztos:)
De ha visszajönne, akkor jó lenne ha összecsapna Narutoval, vagy Tsunade-val:) A küzdelem elég szoros lenne, nem?
Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #742 Dátum: 12 jan 22, 17:58:56 »

Nem, nem lenne szoros. A békák nem engedelmeskednének neki, nincs sennin modo sem harc közben, játszhatna a hajával, meg tolhatna pár tűz jutsut meg Rasengant. Jiraya jó arc volt amúgy.
Naplózva
Uchiha_Obito
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #743 Dátum: 12 márc 03, 16:10:40 »

Orochimaru milyen helyettesítő jutsut használ? csak mert Itachi mondta h sasuke is használta a tetőn az Amaterasu ellen...

POntosan mi is ez a technika?
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #744 Dátum: 12 márc 03, 16:16:06 »

Vedlés. Helyettesíted a tested a tested maradványaival, a maradékot meg fogod, benne maradsz, kiegészíted, és felöklendezed, ami a régiből marad, azt meg kicsit horpadtan ott hagyod. De amúgy kétlem, hogy Sasuke képes lett volna a jutsura, ha nincs benne Orochimaru.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 16:17:14 írta STM » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #745 Dátum: 12 márc 03, 16:19:53 »

Deidarát is ezzel cseszte át? Mert elvileg a genjutsu nem hatott a művészre, mégis azt mondja Sasuke, hogy az a test csak genjutsu volt.
Nem kicsi erőt vesztett Sasuke Oro kiszedésével.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #746 Dátum: 12 márc 03, 16:21:33 »

Deidara sok mindent mondott. Az genjutsu volt, csöppet túlbecsülte a szemét  Nevet
Sasuke meg tényleg sok mindent vesztett, már csak a "sima" gyógyulást is, ami folyamatosan működött, de ha egyszer kifáradt volna anynira, hogy nem bírja elnyomni Orochimarut, és nem ITachival áll szemben, akkor lemondhat a testéről, a szabad akaratról, az öntudatáról, meg iylenekről Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 16:23:52 írta STM » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #747 Dátum: 12 márc 08, 01:43:07 »

Amúgy felmerült már  itt, hogy Orochimaru Senjuu?

Az alapképességei gyógyulás, kézjelek, meg iylesmi nélkül, a chakrájából meg a testéből adódóan, úgy általában, szokatlan erős, kitartó, chakra és test, hihetetlen életerő, a kígyók úgy jönnek a testéből, mint a fahHashiramáéból (ezt  a részletet nem gondoltam tlejesen komolyan), és még hasonlítanak is kicsit.

Hashiramának is lehetett akár több leszármazottja, de a klán más tagjától is lehetett mit örökölni. Egy Konohai Shinobi, aki mg a klán "fénykorában" született, pláne ekkora erővel (még ha a nagyrészét nyilván a kísérleteinek köszönheti), végülis, könnyen lehet, hogy nem egy kis mellékes, betelepülő család sarja.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 01:45:57 írta STM » Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #748 Dátum: 12 márc 08, 20:01:56 »

Egyébként, furcsa hogy nincs azóta egy nagy senju sem stunadán kívül.eltűntek akárcsak az uchihák.ORo pedig lehet szintén birtokolt egy egy utat.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #749 Dátum: 12 márc 09, 07:58:30 »

hát nem tudom
egy biztos, a mangák nincsenek végik megírva...tervek vannak. 10 éve amikor kishimoto kezdte az alap 5let a farkas szörnyek harca volt.
alapvetően a végső harc valszeg oro (a 8 farkú kígyó) és naruto (9farkú róka) harca lett volna, nem véletlen, hogy a story elején Oro eléggé overkillnek volt beállítva, ha most megnéznék péjn vagy verébke ellen kb tartana 1 percet (mint ahogyan ita ellen is tartott).
Régebben nyilatkozták, hogy a történetet az olvasók alakítják nagyon sok módon, a karakterek és a történet vonal népszerűségét mérik, ezért az alap koncepció bármikor változhat, van persze művészi szabadság, de ha nem veszik a képregényt változtatni kell. Nem véletlen, hogy egyes vonalak furcsán hamar zárulnak le, az nem müxött, és kész.
Vissza a kérdésre, hogy nem volt több Senju, hát igen amikor kezdték a storyt valszeg, sem a rinnengan, sem a 6 út nem volt tervben, később jött, ahogyan a történet fejlődött, akárcsak a hokage elképeztő ereje.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 55
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins