Ss1d
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 07 júl 31, 00:02:46 » |
|
Ez lehetséges de nem mindig igaz Mérő Csaba amatőr 7danos és nem tudta lerakni a profi vizsgát bár nemtom mikor próbálta de nem sikerült neki. De én elérem a profi 1 dant ha bele gebedek is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #136 Dátum: 07 júl 31, 00:20:21 » |
|
Sok szerencsét hozzá! De ha jól nézem, a magyar listán egy honapja, te 28K -voltál, a KGS-en pedig most úgy 18K-vagy Vagyis, ha jól értelmezem, akkor a magyarok között igen csak erős a mezőny ??? Ja és ne az egy dant célozd meg, hanem inkább lőj túl a célon, és menj a profi 20 danra (jó tudom, hogy ennyi nencs, de majd csinálsz)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ss1d
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 07 júl 31, 00:23:40 » |
|
Most a cél az 1 dan utána megyek tovább +28k lenni azon a renglistán de azért mert életem első versenye és nem léphetek 1 erseny miatt annyit előre a kövi versenyen megint lépek és leszek kb 22-23-24k pedig a valós erőm ha igazán koncentrálok mint ma Gdat ellen olyan 20-21k
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ss1d
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 07 júl 31, 01:41:41 » |
|
Na Gdat felvetett 1 5letet milenne ha rendeznénk 1 házibajnokságot amolyan fórum verseny lenne a részleteket még nem találtam ki csak annyit hogy én nem indulnék egal partik lennének alőnykő nélkül 40perces idő határral. Ha valakit érdekeln az kérem küldjön püt és akkor a többi részletet is kitalálom
Tudom dupla post de most ne töröljétek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 31, 01:44:44 írta Ss1d »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #139 Dátum: 07 júl 31, 06:03:06 » |
|
Na elkezdtem keimat, fusekit, josekit, meg mindenféle sekit tanulni. Szoval nagyba fejlesztem magam. :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #140 Dátum: 07 júl 31, 10:05:28 » |
|
Shiro, hol tanulsz te ilyesmit? :-[ Sid, engem pl érdekelne, bár előre tudom h utolsó lennék, de azért jó poén lenne... :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ss1d
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 07 júl 31, 10:42:56 » |
|
Na shiro ezt most hagy abba nem azért de csak játsz sokat és próbáld megjegyezni a helyzeteket ne tanulj mert itt még feesleges és nem is szabad. Én max 4-5 josekit ismerek azt is véletlen de akik erősebbek mondják hogy 1dan után tanultak csak illetve olyan 10k alatt szoktak vele foglalkozni de itt még nem csinálj feladványokat azok jók És igen JEEEEEEE megint kedd van és megyek klubba Na akkor már van 4 résztvevőnk a versenyre Név szerint.: Ayaka, Shiro, Gdat88, GK, Tapion-Sama Jah mindenki mindenkivel és én úgy vasárnap délután estére gondoltam ha az mindenkinek jó olyan 18 órától ameddig tart. ha valakinek nem jó írjon
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 01, 22:49:40 írta Ss1d »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #142 Dátum: 07 júl 31, 11:29:38 » |
|
Shiro, hol tanulsz te ilyesmit? :-[
itt van minden féle okosság: http://gowiki.hu/index.php/KezdőlapBalogh Pál: A Gó (könyv, wörld dokumentum) http://enel.web.elte.hu/origo.origin/Gorol_irtak/gokonyv.htmGo feladvényok: (néhány próba feladat után regizni kell, ingyenes) http://gobase.org/studying/problems/academy/ Szintén: (+ le is tölthetőek) http://www.goproblems.com/de ha Ss1d azt mondja, hogy érdemesebb inkább go feladványokat megoldani, akkor inkább azzal foglakozok a sekik helyett, viszont egy nemrég megismert egyszerű keima-s trüknek, már hasznát vettem. Jah mindenki mindenkivel és én úgy vasárnap délután estére gondoltam ha az mindenkinek jó olyan 18 órától ameddig tart. ha valakinek nem jó írjon
ok nekem 18.30 megfelelő lenne Meg akkor csinálhatná egy összeálírást a mecsek sorrendjéről
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 31, 12:11:37 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ss1d
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 07 júl 31, 12:33:11 » |
|
Shiro ahogy láttam jól kezeled az exelt megkérhetnélek hogy csinálj 1 táblázatot ahol meglene hogy ki kivel játszik és mondjuk ha valaki győz az kap 3 pontot aki veszít meg 1 et és a végén összeadjuk és kiderül ki hanyadik ha holtverseny akkor döntő a 2 gos között Megköszönném ha egcsinálnád Király köszi Rendben tökéletes ss1d@citromail.hu Na ez tökéletes lesz köszönöm énis ilyenre gondoltam csak lusta vagyok és már unom az exelt Tényleg köszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 31, 13:58:25 írta Ss1d »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #144 Dátum: 07 júl 31, 13:45:31 » |
|
Ok megvan, csináltam kétféle variációt. mailben elküldem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 31, 13:49:58 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #145 Dátum: 07 júl 31, 17:34:09 » |
|
Egész nap nem tudtam rendesen lépni, olyan primitív módon raktam a köveket, hogy az elképesztő. Remélem csak fáradtság. Nekem is jó lesz a vasárnap, addigra összeszedem magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #146 Dátum: 07 júl 31, 17:37:08 » |
|
Sztem nekem is jó a vasárnap. Kicsit boxolok anyámmal és máris itt leszek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #147 Dátum: 07 júl 31, 18:24:12 » |
|
Nekem is bőven jó lesz a vasárnap én a kutyával fogok verekedni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #148 Dátum: 07 júl 31, 22:51:04 » |
|
úgy néz ki kilábaltam ebből a rettenetes játékstílusból. Újra elkezdtem gondolkodni. úgyhogy jöhet bárki. Muhaha. >
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 31, 22:52:20 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|