Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #90 Dátum: 07 dec 04, 19:28:34 » |
|
Igen, több hokagét akarunk látni Najó, a 3. nem muszáj bele, őt már jó párszor láttuk a sima narutoban, de a többiek alig kaptak vmi szerepet^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 07 dec 04, 19:35:20 » |
|
Ez teljesen igaz de engem Yondaime attól jobban érdekel a többi Hokagénél ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 07 dec 04, 19:42:20 » |
|
Nálam is Yondaime prioritást élvez,de a többiekről is tudni szeretnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 07 dec 04, 19:55:09 » |
|
Én már mióta rá vagyok kattanva a Yondis ficekre... épp most készülök lefordítani egyet és feltenni AFS-re Ésigen, Yondaimét akarunk! Kedvenc karakterem, te szőke herceg, told fel a pofid a képernyőreXD *fangörl mód on > *
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #94 Dátum: 07 dec 04, 20:03:34 » |
|
Jaj, én is imádom Yondaimet! Ezért is örültem annyira a Kakashi Gaidennek annó. Azt is már kétszer vagy háromszor elolvastam. Én AMV-ket néztem/ek rakatszám. Csak az a baj, hogy mindbe ugyanazok a képek. Nehéz jót találni, de nem adom fel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 07 dec 04, 20:18:22 » |
|
A képes topicba ha találsz jó yondis képeket, nyugodtan felrakhatsz ám Deviantarton mindennap megnézem, vannak-e már újak és jók is-e De mostani nagy kedvencem a már szerintem említett Yondaimés doujinshi, amit kunoichi-san készít deviantarton, na azt imádom Yondaime Gaiden rulz Csak a rajzoló hölgy készíthetné gyorsabban is :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 07 dec 04, 20:32:44 » |
|
Látom nemcsak én követek el naponta hasonló fan-girl-ségeket Dettó, amit az előttem szólók leírtak. Am én már arra is gondoltam, hogy jobb nem sietetni Yondi mangába kerülését. Szeretném ha a mangaka egy kiforrott karaktert mutatna róla ha egyszer elénk tárja a kérdéseinkre a válaszokat. Nem szeretnék csalódni Yondi bemutatásában.
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 07 dec 04, 20:39:10 » |
|
Am én már arra is gondoltam, hogy jobb nem sietetni Yondi mangába kerülését. Szeretném ha a mangaka egy kiforrott karaktert mutatna róla ha egyszer elénk tárja a kérdéseinkre a válaszokat. Nem szeretnék csalódni Yondi bemutatásában.
Hmm, ebben igazad van... oh, és jó az avád Yondi-fangörl elvtárs Azért én már alig várom h mutassanak Yondiból, igaz nem tudom minek kapcsán lehetne... talán egy külön gaident csinálni neki is mint kakashinak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 07 dec 04, 20:42:21 » |
|
így folytatjuk Yondi fangirl klubb alakul Vagy már van ? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 07 dec 04, 20:43:41 » |
|
Szerintem simán megvan már az a fanklub Ezennel alapítottam itt és most egy Yondaime fanklubbot! Aki tag akar lenni, írja ki az aláírásába bátran
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #101 Dátum: 07 dec 05, 22:08:12 » |
|
Nunu, ez igazi Nem tudom melyik részben volt, de ez a bizonyíték arra, hogy Yondi Ero-sennin tanítványa volt. (ez is...)
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #102 Dátum: 07 dec 05, 23:05:35 » |
|
Igen ez igazi! Biztos az! De nem valamelyik op-ba van? Nekem úgy rémlik. Vagy talán endingbe... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #103 Dátum: 07 dec 06, 01:58:10 » |
|
72. rész: 19:21 Sőt, abban a részben van kép a Sabutobi csapatról (Sarutobi, Tsunade, Jiraiya, Ororchimaru) és az 1. és 2. Hokage csapatáról is (1-2. Hokage, Sarutobi és a 2 tanácsos, persze gyerekként).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 06, 02:05:30 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
|