Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 07 nov 04, 17:24:29 » |
|
Azt a kardot amúgy Sasuke chidorija repesztette meg és ezért tudta eltörni Naruto a Rasengannal, de én is úgy emlékszem hogy a másodiké volt
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Ultimate Ninja
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 07 nov 04, 18:06:10 » |
|
Most nem azért de fel kéne világosítani. Most a negyedik hokage, Naruto és Jiraira tudja-e csak a rasengant, és abban is, hogy tényleg Naruto apja a Jondaime volt?????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 07 nov 04, 18:08:12 » |
|
Igen, csak ők tudják használni, és igen, az apja volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 07 nov 04, 18:09:16 » |
|
Rajtuk kívül Kakashi is tudja használni a Rasengan-t és tényleg a Yondaime hokage Naruto apja.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Ultimate Ninja
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 07 nov 04, 18:10:41 » |
|
Kakashi????????? Ezt honnan veszed?? Ő neki a chidori a szimpi nem??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 07 nov 04, 18:15:23 » |
|
Amikor Narutot edzette a szél elem használatára megmutatta neki hogy ő is tudja használni de a villám elemet még ő sem tudta a Rasenganhoz kapcsolni.A mangában olvastam nem tudom hányadik részben Moderátor: Utolsó figyelmeztetés mindenkinek. Mostmár aki nem húzza át a spoilert, az strigulát kap, utánna figyelmeztetést, utánna pedig... a többit már tudjátok. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 04, 18:56:33 írta Ben »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luya-chan
Vendég
|
|
« Válasz #66 Dátum: 07 nov 04, 18:26:49 » |
|
Azt a kardot amúgy Sasuke chidorija repesztette meg és ezért tudta eltörni Naruto a Rasengannal
Köszi a pontosítást. Amúgy a Yondi Naruto apja(bár a hasonlóság egyértelmű ) és a Kakashi is tud Rasenganozni spoiler azoknak,akik nem olvassák a mangát :-X (én olvasom) Amúgy akit nagyon kedvelek az a 3. Hokage
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 04, 18:28:32 írta Luya-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
|
« Válasz #67 Dátum: 07 nov 09, 23:02:27 » |
|
én a harmadik (Sandiame) és az ötödik (Tsunade) hogake-kat kedvelem de még a 4. (Yondaime) is elmegy :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #68 Dátum: 07 nov 19, 20:28:59 » |
|
Na akkor hogy van ez a Negyediknél? Ez a Shunshin no jutsu meg a Hiraishin no Jutsu?
Most melyik melyik és miért meg hogyan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 07 nov 19, 20:35:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 07 nov 19, 20:41:47 » |
|
Köszi a magyarázatot végülis szótárral megértettem (nem vagyok egy angol zseni :-X,szókincsem 0)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #71 Dátum: 07 nov 19, 21:15:14 » |
|
Tehát akkor a két jutsunak semmi köze egymáshoz, ez két külön jutsu?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #72 Dátum: 07 nov 19, 21:39:33 » |
|
Igen. A Shunshin sima Akadémia tananyag a másikat meg Yondi fejlesztette ki...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 07 nov 19, 22:46:13 » |
|
Nagyon jó ez a kép! És Yondi forever!!! :-* :-* Nekem ő a kedvenc utána a 3. így a hokagék között de talán Tsaunade majdnem eléri a 3. szintjét!!! : ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|