24 nov 15, 03:32:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 52
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hokagék - Hashirama, Tobirama, Sarutobi, Minato, Tsunade  (Megtekintve 175676 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Farkip
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #555 Dátum: 10 ápr 05, 11:49:08 »

Másik téma: Hol monták hogy 100-szor több csakrája lenne narutonak, ha nem lenne visszatartva a kjubi? Igy is annyi csakrája van hogy sose fogy ki, minek neki több?

Ezt a Naruto-Shippuuden 55. rész 18:35 perctöl.  Kakashi mondta Narutonak miközben edzette! 
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #556 Dátum: 10 ápr 05, 12:23:18 »

Ha jól emlékszem, ez akkor hangzott el, amikor kakashi tanította narutónak a szél elemet. Ott mondta, hogy kakashinak kevés a chakrája, narutónak kb 4szer annyi, de ha nem lenne róka akkor kb 100szor annyi. Bocsi, ha rosszul emlékszem Szomorú
Naplózva
Farkip
Újonc
*

« Válasz #557 Dátum: 10 ápr 05, 12:27:33 »

Ha jól emlékszem, ez akkor hangzott el, amikor kakashi tanította narutónak a szél elemet. Ott mondta, hogy kakashinak kevés a chakrája, narutónak kb 4szer annyi, de ha nem lenne róka akkor kb 100szor annyi. Bocsi, ha rosszul emlékszem Szomorú

Igen jól emlékszel. Yondaime pont ezért pecsételte belle a rókát, mert narutonak hatalmas a chakrája!
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 05, 12:28:10 írta Farkip » Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #558 Dátum: 10 ápr 05, 13:54:27 »

nem kell kihúznod ez már nem spoiler mindenki tudja...
és egyszerű következtetésből vagy a chakra érzékeléséből megállapíthatta, mivel ha következtet akkor elég csak annyit tudni ő maga is rengeteg chakrával rendelkezett és ien dolgot azé örököl egy gyerek abban a világban, ha meg érzékelte akkor meg egyszerűbb dolga volt
Naplózva

Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #559 Dátum: 10 ápr 09, 13:45:04 »

Picit furcsálom, hogy a békák nem mondanak semmit Minatoról, pedig ha jól tudom, ő is szerződésbe volt velük. A másik inkább technikákhoz menne, de inkább ide írom. Volt az a kunai-a amit a levegőben tudott irányítani. Azt nem lehet, hogy valami speckó kunai készítő csinálta neki? + Ha jól emlékszem Kakashi is kapott egyet, de lehet, hogy azt már felhasználta, de ha nem, akkor Narutónak megmutathatná, hátha kitalál valamit a mi kis szöszink.
Naplózva

hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #560 Dátum: 10 ápr 09, 15:16:22 »

Ha jól tudom azok a kunaijok ugyanott készültek, ahol asuma chakrapengéi.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #561 Dátum: 10 ápr 09, 15:24:59 »

Yondi a szél elem segítségével irányította a kunaikot ,aminek a különleges formájukon kívül az volt az volt a képessége ,hogy megvolt pecsételve Yondi által.Egyébként én hiszek benne ,hogy fogunk még látni tőle valamit ,sőt az se lenne gond ,ha valaki megidézné az élők sorába (Most nem Kabuto rejtélyes idézésére gondoltam)
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #562 Dátum: 10 ápr 11, 14:40:03 »

Yondi a szél elem segítségével irányította a kunaikot ...

Erről hol olvashatunk? Adsz valami hiteles forrást (manga, adatkönyv)? ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #563 Dátum: 10 ápr 11, 14:46:04 »

A kunaiok irányították Yondaimért, nem fordítva. Azokon is olyan pecsét volt, amit irányjelzőként használt a teleport jutsujához.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #564 Dátum: 10 ápr 11, 16:27:37 »

six te meg én két külön dologról beszélünk ,én nem arról ebszélek ,hogy a kunaiok megvoltak pecsételve és Yondi oda tudott hozzájuk teleportálni ,hanem ,hogy tudta irányítani a kunaiokat a levegőbe ,a forrás keresésén rajta vagyok ,majd frissítek.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #565 Dátum: 10 ápr 11, 16:31:46 »

Rendben, de ettől függetlenül nem tudta irányítani Nevet A Kakashi Gaidenben mondja a shinobiknak, hogy ezeket hajítsátok az ellenfélre. A tudta volna valami módon irányítani, akkor nem kellett volna eldobatnia másokkal a kunaiokat, főleg nem feltétlenül az ellenfél felé. Fogja, megkéri a többieket, hogy ebédeljenek, míg Ő elintézi a többit, Irányítgatja a kunaiokat és leveri az ellenfeleket...
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #566 Dátum: 10 ápr 11, 18:08:03 »

Az a bizonyos manga rész amiről te beszélsz, ott azt mondták, hogy  4 konohai shinobi vs 50 elenséges ninja a felálás.  Elég érdekes lett volna, ha kunai irányítás közben még dobálja is azokat, főleg 50  darabot. Amugy meg csak el kellet dobniuk a kunait, nem pedig gyilkolni vele, mert a többit a 4. elvégezte az irányításával.  Én legalábbis így tudom.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #567 Dátum: 10 ápr 11, 18:16:14 »

Oh jézusom ikszdé Azért kellett eldobniuk a kunaikat az ellenségek felé, hogy tudja használni a teleport jutsuját. Mennyi kell? Eldobják a Kunait, megvárom, míg kellő közelbe érnek, aztán egy pillanat alatt beviszem mindnek a végső csapást, vagy csak harcképtelenné teszem őket. Minek kunaiokat irányítgatni, mikor van egy olyan jutsum, amivel pillanatok alatt lerendezhetem az ügyet... A kunaiok csak az irányfénynek kellettek.
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #568 Dátum: 10 ápr 12, 00:07:54 »

Az a bizonyos manga rész amiről te beszélsz, ott azt mondták, hogy  4 konohai shinobi vs 50 elenséges ninja a felálás.  Elég érdekes lett volna, ha kunai irányítás közben még dobálja is azokat, főleg 50  darabot. Amugy meg csak el kellet dobniuk a kunait, nem pedig gyilkolni vele, mert a többit a 4. elvégezte az irányításával.  Én legalábbis így tudom.
Neked van igazad. Mivel a 4. hokage azért volt ilyen erős túl erővel szemben, mert képes volt irányítani a kunaiokat.
Ha tévednék bocs, de lusta vagyok kikeresni.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #569 Dátum: 10 ápr 12, 00:17:53 »

Szerintem meg a (természetesen a "teleportáció" mellett) a sebessége miatt. Egyszerűen a tömeg felét leölte, mielőtt észrevették volna, hogy mi van, aztán még villant egy párat, és a megmaradt pár ember azt látta, hoyg a többbiek is eldőlnek. Végülis, a Yondaime legalább olyan gyors volt, mint a raikage, aki gyorsabb volt Szöcske mangekyoujánál. Mosolyog
A kunai írányítós dolog nem emlékszem, hoyg elhangzott volna, de ha mrá enyni ideje megy a vita, valaki biztos megnézi majd.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 12, 00:19:28 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 52
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins