Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 07 aug 06, 07:58:02 » |
|
Ez a kép a mangában is benne van, és kérdem én, ugye, hogy nem néz ki perverznek? Szerintem vessük el ezt a feltételezést, hiszen hősként tisztelik.
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 07 aug 06, 10:32:57 » |
|
annyira néz ki perverznek mint naruto... pedig ő perverz és jiraiya sem néz ki perverznek ezen a képen mégis az : szal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Angelir
Vendég
|
|
« Válasz #47 Dátum: 07 aug 09, 21:34:57 » |
|
Én kicsit a jövőbe nézek. És kedvelem ugyan Yondaime-t. És a Godaime-t is (Tsunade). De biztos verhetetlen a Rokudaime (NARUTO > ) Amugy szinte biztos hogy Naruto apja Arashi (már nem emlékszem hol, de valami hivatalos helyen olvastam a keresztnevét Yondaime nak: Arashi. Még mindig keresem hol olvastam, ha megtalálom linkelem, vagy feltöltöm, stb. Vezetékneve meg akkor valszeg Uzumaki )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #48 Dátum: 07 aug 09, 23:04:46 » |
|
Első nekifutásra Arashiról a Fuma-klán jut eszembe, ő volt Sasame kuzinja. Lásd: Naruto Anime 140-141 (és pár ezeket megelőző részt). Róla beszélek: http://www.nautiljon.com/images/perso/grandes/Naruto/fuuma_arashi.jpgÉrdekes viszont, hogy a békaidézős tekercset Yondi "Negyedik Hokage"-ként írta alá, nem pedig a "polgári" nevén... Kép: http://img170.imageshack.us/img170/2420/dfjhj3su.jpgElméletileg balról a 3. aláírás az övé. (Lásd ezt és ezt a hsz-t a régi fórumról.) Amúgy pedig ismerjük a Negyedik Hokage nevét. Lásd Naruto Anime 56. rész (03:11). Kép: http://img58.imageshack.us/img58/2564/yondinevjp9.jpgAz első sorban 99%, hogy ez áll: Negyedik Hokage - felismerhető az utolsó jelről ("4."), illetve a fentebb belinket hsz-ek alapján. Mostmár csak egymás mellé kell tenni a két nevet és össze kell hasonlítani. Naruto neve: vagy a fentebb már szereplő tekercses kép alapján: Yondaime: Sajna a minőség nem nagyon teszi lehetővé a dolgot... talán egy DVD-rip-ből vagy másik release-ből kivágott részleten jobban kivehető lenne a név ??? De lehet hogy amit leírtam butaság, mert csak annyiról szól az egész, hogy az első sorban "sima" japán karekterekkel van írva a Negyedik Hokage, a másodikban meg mondjuk kanji-val.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 09, 23:08:03 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 07 aug 10, 06:59:19 » |
|
Amugy szinte biztos hogy Naruto apja Arashi (már nem emlékszem hol, de valami hivatalos helyen olvastam a keresztnevét Yondaime nak: Arashi. Még mindig keresem hol olvastam, ha megtalálom linkelem, vagy feltöltöm, stb. Vezetékneve meg akkor valszeg Uzumaki ) A hivatalos neve Arashi Kazama Szerintetek nekem miért ez a nevem? A link ahol olvashattad pedig valószínű ez volt: http://www.absoluteanime.com/naruto/4th_hokage.htm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 10, 07:01:53 írta Kazama »
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #50 Dátum: 07 aug 10, 17:12:03 » |
|
Öööö... addig oké, hogy Arashi Kazama, de ebből melyik a vezetéknél és melyik a keresztnév? Lévén, hogy az amcsik így írják a neveket: [keresztnév] [vezetéknév], míg a japánok úgy mint mi. A linkes oldalon mindkét oszlopban a fenti alakjában szerepel a név.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Angelir
Vendég
|
|
« Válasz #51 Dátum: 07 aug 10, 22:18:32 » |
|
Nem itt olvastam, ennél sokkal hivatalosabb helyen. Mindegy nem ez a fontos, amugy szinte biztos hogy köze van rokoni úton Naruto hoz azé is gondolom hogy a vezetékneve nem stimmel. Leginkább az apjaként lehetne felismerni, főleg hogy majdnem ugyanugy néznek ki leszámítva pár bajszot de azt mondták is az anime ban hogy a belepecsételés okozta. (olyan mint gaara nak a szemkarikája az álmatlanságtól)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi2673
Vendég
|
|
« Válasz #52 Dátum: 07 okt 17, 20:05:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 07 okt 17, 20:12:10 » |
|
Hoshikage az 5 nagy ország által el nem ismert kage. Csak ők tiszteletből és a csillag birtoklása miatt választanak, hisz azt akarják, hogy majd elismerjék a falujukat. Remélem érthetően írtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 07 nov 01, 10:45:44 » |
|
Yondi jó Yondi imba és ő a kedvenc Tsunade mellet:P
Amugy meg, egy kiss offot ide, hogy az már kiderült legalábbis nekem egyértelmű, hogy Yond Naruto apja..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #55 Dátum: 07 nov 01, 12:03:32 » |
|
Ez már régesrég kiderült! Mielőtt Jiraira elindult Peinékhez, Tsunadéval beszélgettek róla.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Sayuki
Vendég
|
|
« Válasz #56 Dátum: 07 nov 01, 20:22:15 » |
|
bizony és ott az is kiderült hogy Yondi neve Namikaze Minato és az Uzumaki az anyja neve mint Uzumaki Kushina szóval Naruto neve Namikaze Naruto lenne de ari =^^= na hopsz ez egy kicsit OFF vót... meg spoiler... :-X
Moderátor: A spoilert húzd át, főleg ha még te magad is odaírod hogy ez spoiler... - Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 02, 09:07:05 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 07 nov 04, 14:50:40 » |
|
Ez a név jobban tetszene..... Én cska azt hiányolom, hogy az első másodikról nem tudunk smemit azon kívül, hogy erősek voltak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #58 Dátum: 07 nov 04, 15:30:54 » |
|
Dehogynem... Egy csomó mindent tudunk róluk: Első Hokage: - Konoha egyik alapítója, - A 2. legerősebb a Hokagék közül (Yondaime [4.] Hokage után), - Eleme a víz ás a föld, "vérvonal képessége" a fa elem, egy különleges jutsuval tudta irányítani a démonokat, + a különleges chakra-nyaklánc --> Yamato, - Tsunade nagyapja, - Sarutobi (3. Hokage) senseije, - A Második Hokage bátyja, - Uchiha (Sojobo) Madara barátja (harcoltak is egymás ellen a Végzet Völgyében), - ... Második Hokage: - Konoha másik alapítója, - Az Első Hokage öccse, - Eleme a víz, és nagyon jól bánt vele, - no róla tényleg nem tudunk sokkal többet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luya-chan
Vendég
|
|
« Válasz #59 Dátum: 07 nov 04, 15:46:47 » |
|
2. Hokagéé volt a Raijin kard is,amit Aoi ellopott a 100vhányadik(103 körül) részben és Naruto Rasenganja megrepesztette(vagy eltörte? ??? .) Vagy ezt nem szabad komolyan venni,mert fillerben volt? :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|