datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #405 Dátum: 09 jan 21, 12:44:44 » |
|
ha az első hokage tudta irányitani a bijuukat , akkor miért madara->Tobi külte konohára a 9farkút?
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #406 Dátum: 09 jan 21, 13:05:30 » |
|
mert ők a kyuubit tudják irányítani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #407 Dátum: 09 jan 21, 13:12:36 » |
|
nade csak a kyubiit tudta irányitani? és amikor támadta konohát a kijubi akkor a negyedik volt hatalmon, de az első hokage már halott volt? mert ha nem akkor miért nem irányitotta el a rókát?
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #408 Dátum: 09 jan 21, 13:48:54 » |
|
mert akkor már elvileg 90 év körül volt - persze, ha nem halt meg közben vmi miatt. 2 hokage váltás is volt azóta, szóval nem biztos, hogy túlságosan védeni tudta volna a falut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #409 Dátum: 09 jan 21, 14:46:12 » |
|
Tudtommal Madara csak megidézni tudta a Kyubiit... De javítsatok ki ha tévedek. Szerintem akkoriban már nem élt az Első és a Második. Ha nem jött volna be Madara, akkor mondanám, hogy azért mert amikor meg lettek idézve hála Oronak, akkor fiatal arcuk van... de csak ha a realitásokat nézzük, vélhetően már halottak voltak. Meg mintha Kakuzu is mondta volna, hogy amikor harcolt az Elsővel... és hát ő nem egy fiatal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #410 Dátum: 09 jan 21, 14:55:22 » |
|
igen, pont amiatt halottak valószínűleg, de a kyuubi támadása 13-15 évvel ezelőtt volt, míg madara kb 100 éves, és ő egyidős kb az elsővel. mindenesetre ha azt nézzük, 85 évesen még élhet, csak akkor marad a kérdés, hogy akkor miért nem láttuk? csak nem halt meg...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #411 Dátum: 09 jan 21, 23:57:34 » |
|
Mivel a Végzet Völgye harctere volt a 1. és Madara harcának így szerintem valószínű h egyidősek amúgy szerintem már Jiraiyaék korában sem élt már az első de a 2. azt hiszem még élt akkor. Én is úgy tudom hogy Madara megidézte a Kyuubit de ha tévedek akkor kérem javítsatok ki.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #412 Dátum: 09 jan 22, 18:06:22 » |
|
Én úgy olvastam h Madara rendelkezett a kyuubi erejével de nem tudom Ja és szerintem egykorú lehetett Madara és az első hokage
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #413 Dátum: 09 jan 22, 19:56:35 » |
|
Ahogy a manga képein láttam, szerintem egykorú az Első és Madara... Főleg ha azt vesszük, hogy egymás nagy riválisai voltak a ninjaháborúk idején.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #414 Dátum: 09 jan 22, 21:40:19 » |
|
Én úgy olvastam h Madara rendelkezett a kyuubi erejével de nem tudom ...
Nem rendelkezett vele, csak állítólag tudta irányítani a vöröset. Azt meg, hogy honnan kaparta össze a ravaszdit, nem tudjuk. De ez már OFF. Folytassuk a megfelelő témában.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #415 Dátum: 09 feb 21, 15:10:02 » |
|
Véleményem szerint Nidaime is különleges Hokage volt hiszen ő víz jutsukat nyomatot és én nem tok mást Konohába aki víz stílusu lenne kivéve Kakashi de ő másolta őket. Vagy van??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #416 Dátum: 09 feb 21, 15:14:31 » |
|
off : Izumo , ha jól tudom vízelemű ninja...
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #417 Dátum: 09 feb 21, 15:30:09 » |
|
Biztos hogy van több is mert mikor égett a hokage munkahelye vagy mi akkor víz jutsuval oltatták el .
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #418 Dátum: 09 feb 21, 16:47:28 » |
|
off: az filler volt keményen de vízelemű Yamato is... on: A Nidaime valóban kiemelkedő volt a maga korában, főleg a víz oszlopos dolgai miatt. De róla tudjuk a legkevesebbet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #419 Dátum: 09 feb 22, 22:47:18 » |
|
Hát mikor a második hokage harcolt a harmadikkal elégé jó víz jutsukat tolt:DBár nekem a zord külseje maitt nem szimpatikus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|