RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #225 Dátum: 08 ápr 26, 15:53:16 » |
|
Mivel clán lépesség ezé a clánon belül tudta mindenki alkalmazni!! De én azon filozom h az 1. hokage h a csudába tudta legyőzni Madarát! Me hátt neki ott van a mokutonja + a (kiyubi volt vele??) vs Madara--> sharingan és háát ő volt a legerősebb Uchiha! Szal ez naon érdekes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #226 Dátum: 08 ápr 26, 17:20:26 » |
|
Hashiramának a fa elemen kívül még ott volt a Bijuu-chakra-irányító képessége is. De olvass vissza, már kielemeztük. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
nviktor
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #227 Dátum: 08 máj 01, 19:22:32 » |
|
Ha az 5. hokage az 1. hokagénak a rokonja milyen képességeket örökölt
|
|
|
Naplózva
|
Szép vok csak az arcomat nem látjátok
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #228 Dátum: 08 máj 01, 20:22:06 » |
|
Konoha megvédésének akaratát (tűz akaratát) szerintem mást nem. Legalább is eddig nem derült ki hogy mást is őrökölt volna. De őrökölt egy nyakláncot is amit narutonak adott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #229 Dátum: 08 máj 02, 22:02:22 » |
|
Nálam az első hely Yondaime-jé, de ha az élőket nézzük, akkot Tsunade...(de akkor is Yondi az első, mert lélekben mindig itt van, és védelmezi fiát... ) :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #230 Dátum: 08 máj 03, 07:38:59 » |
|
Yondaime tényleg megérdemli az 1. helyet főleg a chibi képek miatt amiken olyan cuki.De persze Tsunadéval is ugyanez a helyzet szóval én nem tom eldönteni melyikőjük a jobb.Fiúk közt Yondaime,lányok közt Tsunade .Mivel még csak egy női hokage van ( egyenlőre ki tudja hogy lesz még-e ). És sztem olyan kár hogy Yondaime nem maradhatott életben.Igazságtalanság. De ha ő nem hal meg akkor Tsunade nem lesz hokage. Persze Naruto beszélte rá Tsunadét hogy hokage legyen mert először azt akarták hogy Jirayra legyen a hokage de Jirayra átadta a lehetőséget Tsunadének és persze ő nem akart hokage lenni Naruto beszélte rá. De még az tetszik nekem hogy Yondaime azért lett hokage mert a 3. nem halt meg hanem nagyon öreg lett.Szal a 3. hokage csak lecserélve lett az öregsége miatt.És amikor a 4. meghalt újra a 3. lett a hokage.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #231 Dátum: 08 máj 03, 11:44:44 » |
|
Tsunadét birom a legjobban.. ő az első csaj hokage.. ami nagy szó De a többiek is jófejek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #232 Dátum: 08 máj 03, 23:09:49 » |
|
... De még az tetszik nekem hogy Yondaime azért lett hokage mert a 3. nem halt meg hanem nagyon öreg lett.Szal a 3. hokage csak lecserélve lett az öregsége miatt. ...
Ilyesmiről nem tudunk. A "sima" Naruto sorozat elején Sarutobi-sensei 68 éves. Elvileg 12 éve halt meg a Yondaime (4.) Hokage, akkor volt Saru (68-12=)56 éves. Az még azért nem olyan nagy kor, főleg hogy Jiraiyát is 50 évesen ismerjük meg. És szerintem a történet szerint a Negyedik is tuti nem két napja volt hokage, amikor a Kilencfarkú a falunak ugrott. Szerintem egyszerűen "hatalomváltás" történt. A "gyengébb" hokage átadta a helyét az "erősebbnek" (az idézőjelek fontosak, mert Sarutobi 68 éves létére is majdnem odaverte Orochimarut^^).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 03, 23:10:36 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cody
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #233 Dátum: 08 máj 04, 07:35:28 » |
|
egyvalamit nem értek....ha az Shodaime-nek a Nindaime az öccse akkor a Nindaime mért nem fa elemet használ vizelem helyett hisz mindd ketten a ugyanabba a klánba tartóznak nem...???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #234 Dátum: 08 máj 04, 07:50:48 » |
|
Mert klánon belül nem minden családtag örökli feltétlenül a Kekkei Genkai-t.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #235 Dátum: 08 máj 04, 09:13:19 » |
|
Cody, ezen már én is gondolkodtam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drave
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #236 Dátum: 08 máj 04, 10:46:39 » |
|
Kellet valaki aki öntözi az elsönek a fáit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #237 Dátum: 08 máj 04, 16:47:15 » |
|
He-he-he!! Amugy eggyet értek warmerh-el mert az eggyik legfontosabb tényező a Kekkeri Genkai. Ez nem minden gyerekben tűnik fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #238 Dátum: 08 máj 04, 22:14:30 » |
|
hát a 2. biztos jobban értett a vízhez, mint a fához ill az 1. felesége családon kívül ehetett ami higította a vérvonalat amúgy tenten-chan amiket írtál azok mért spoilerek ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #239 Dátum: 08 máj 04, 22:34:47 » |
|
Tenten-chan helyett válaszolok én hogyha nem gond Gondolom azért mert vannak olyanok akik csak a Jetix-es Naruto-t nézik de még nem nézték meg a többit és ő úgy gondolta hogy ez így a spoiler-hez tartozik, végülis szerintem igaza is van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 04, 22:35:32 írta warmerh »
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
|