ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 márc 06, 18:51:18 » |
|
A masodik hokage is az elte aran megvedte a falujat es meghalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 márc 06, 22:10:07 » |
|
A Második nem tudjuk hogy halt meg. Nem volt róla konkrétan szó. De nem rossz feltevés.
Moderátor: A Negyedik polgári neve egyelőre spoiler. Ha lehet, húzzuk át.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 márc 07, 06:03:25 » |
|
Egy kérdés az volt e a mangába tutira hogy Yondaime Naruto apja vagy csak egy lehetőség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 márc 07, 08:28:37 » |
|
van egy külön rész (sőt talán kettőben is benne van) ami ezt taglalja (Jirayia és Tsunade visszaemlékezései) szóval igen
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 márc 07, 09:51:42 » |
|
Ok köszi jó tudni ,hogy ez biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kriszti203
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 márc 07, 18:22:53 » |
|
Ha azokat a részeket olvasod amelyikben Kakashi visszaemlékszik, ott is sokat tudhatsz meg Jah és nekem a kedvencem Yondaime, drága Minato-m Kiváncsi leszek Naruto képére, ha megtudja az igazságot...
|
|
|
Naplózva
|
Határtalan az én Hülyeségem Ez az egyetlen jó Képességem!
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 márc 07, 22:49:54 » |
|
Nagyon helyes. Látom, hogy ketten-hárman már biztosan vagyunk. Különben én is nagyon várom már, mikor fény derül az igazságra. Csak egyszer láttam Yondaime képét, de mindjárt a szívembe zártam. Nagyon barátságosnak, és rendesnek nézem. Ha élne ő lenne a kedvenc szerepőm. Így az élők közül a fiát bírom a leginkább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 márc 08, 00:13:37 » |
|
Moderátor: Naruto családfájának van külön témája. Keressétek meg.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 márc 08, 08:28:08 » |
|
én viszont rendesebb vagyok, mint Chakra, szóval itt a link : http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=312.0 Amúgy, ott is 3 emberről van csak tudomásunk, szóval, nem tudsz meg többet, inkább olvasd el a mangát 367/10-11-12 illetve 382/08-09-10-11-12-13
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 márc 08, 19:25:15 » |
|
Moderátor: Kimo, jobb lenne ha nem tennél megjegyzéseket a moderátorra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori0123
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 márc 12, 15:21:42 » |
|
Azt várom hogy Kakashi mikor lesz már Hokage...
|
|
|
Naplózva
|
[Naruto]:Kakashi sensei tudom a Nyali-fali éjszakák befejezését...
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 márc 12, 19:20:27 » |
|
hát szerintem soha. már nem rosszból, de minek kavarni még itt is?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Jiraiya
Vendég
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 márc 13, 17:18:08 » |
|
ja.noemimi-chan-nak igaza van.tény hogy Kakasi nagyon pro(szerintem)de jo az hogyha csak jonin marad.eggggyáltalán nem illik rá a Hokage cím.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 márc 13, 17:53:11 » |
|
Kakashi is szabadlelkű mint Jirayra.Sztem el se fogadná a Hokage címet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
love_sasu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 márc 23, 17:46:42 » |
|
Kakashi mikor emlékezik vissza?? nem emlékszem... meg arra se amikor obito meghal...mindegy ez már offf yondaime nagyon cuki!!és naruto is kezd egyre jobban hasonlítani rá! kár h csak keveset "uralkodott" yondaime....meg a legjobb neve is neki van inkább ilyen hokagék kellenek mégmégmég nem mint a harmadik ...ilyen fiatal élettel teli mint tsunade (fiatal???élettel teli????? )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 26, 09:59:30 írta love_sasu »
|
Naplózva
|
i may not have gone where i intende to go, but i think a have ended upwhere i intended to be
|
|
|
|