R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 nov 27, 16:13:59 » |
|
Szerintem is az egyik fö ok a karakter kidolgozásában van,ezzel már alapbol minden animét ver > aztán az is igaz télleg hogy a csaták nem 2percesek hanem 4-5 részig is eltarthatnak és nem csak azaz értelmetlen gyapálás megy benne.. 8) >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jaaku
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 nov 29, 19:51:20 » |
|
Miért jobb? Nem jobb. A Naruto valószinüleg sosem lesz nálam top5ös anime, mert: - néhol nagyon csúnya grafikai hibák vannak - túl sok az ismétlödő elem - a főbb szereplők, elég sablonosak - fillerek.... (no comment) - bár a szereplő gárda hatalmas, mindegyikre láttunk már példát... - a történet nem nyújt túl sokat és amiért mindig benne lesz a top10ben: - mert Shikamaru eszméletlen jó fej (még ha sablonos is xD) - mert nagyon szeretem amikor Naruto elborul - mert a világ ahol játszódik nagyon vonzó - mert tele van szerethető karakterekkel - mert nem kell félnem hogy egyhamar vége lesz - mert az eddigi 170 rész alatt amit láttam (mindent, kivéve a fillereket) szinte sosem untam, és végig lekötött. Szóval a Naruto ha nem is egy világmegváltás, azért nagyon jó kis anime...(és főleg manga)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 29, 19:52:10 írta Jaaku »
|
Naplózva
|
BLS
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 nov 29, 19:59:49 » |
|
Ezzel teljesen egyetértek.Nálam viszont a top5-ben tuti benne van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 nov 29, 20:05:24 » |
|
Nálam benn van Top 3-ba. Ahogy már páran írták a cselekménye több szálon fut és valóban a szereplők nagyon jól meg vannak csinálva mindenkinek meg van a saját története. A harcok is nagyon jók sztm... Érzelembe sincs hiány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 nov 29, 20:23:49 » |
|
Nálam TOP6ban van benne (én vagyok az egyetlen, akinek nem top5-e vagy 10e, hanem 6a van? hátigen, kevés az igazi kedvenc), nem az első három, hanem utána nem meghatározott sorrendben. A történet érdekes (najó, az eleje talán kicsit sablonos, szegény gyereket senki sem szerette, aztán később lett egy csomó barátja; de legalább van egy kari, alias Sasuke, akinél ez pont fordítva játszódik le), olyan fordulatokkal amiket nem is gondoltál volna (máskor teljesen kiszámítható, de ez sok anime sajátossága), a szereplők többsége szerethető és érdekes, jellemfejlődés a legtöbb kari esetében, a gonosz karakterek is egész jók (mondjuk ez a "foglaljuk el a világot csak mert olyan poén" elég klasszikus gonosz-példázat , de azért kicsit megspékelte a dolgot h Pein ezzel akar békét csinálni), viszont egy igazi shounen, akció és poén, plusz még az érzelmi részre is nem kevés van rárakva, amitől nekem igencsak megtetszett a dolog. Plusz egy eddig nem igazán felhasznált világ, ami bizony nagyon jól kilett találva (országok, jutsuk...stb). De van egy dolog, amiért valószínűleg sosem lesz a top3-ban, max. a 4. helyezett lehetne - az a rettenetes időhúzás. Amikor 3 részen át csak dumálnak, tök fölösleges dolgokkal ütik el az idejüket, és már azt várod mikor csinálnak végre valamit. A harcoknál is sok esetben idegesítő, oké, max 2 részen át még elnézek egy harcot, de amikor sok-sok részen (avagy mangafejezeten) keresztül harcolnak, az már elég unalmas és fárasztó (kiváló példa Orochimaru és a 3. hokage harca, aminek az eleje még izgi is volt, aztán amikor mutatták őket 3. még mindig azt a nyomorék kardot tartja... ezalatt már 3szor elvérezhetett volna). Szal nekem egyedül az időhúzás az, amitől totál kiakadok, a Shippuuden uccsó 2 része is a nagy semmivel telt el majdnem, előzőleg már azt hittem elindulnak, aztán hopsz mégsem. Szal sok animénél/mangánál jobb, de van amiknél bizony nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 nov 30, 17:10:15 » |
|
néhány érv-ellenérv szempontra szeretnék válaszolni. nem vitázni, csak válaszolni. ismétlem: nem vitázni. A Naruto valószinüleg sosem lesz nálam top5ös anime, mert: - néhol nagyon csúnya grafikai hibák vannak
a mangában nincsenek. ebben a topicban én a mangát elemeztem, tudom h az animéről írtad de azért szeretném hozzátenni, hogy ez csak az anime hibája - a főbb szereplők, elég sablonosak
na ezen meglepődtem :o sztem nem azok. de ízlések és rokonok, szted azok, elfogadom. - fillerek.... (no comment)
ez is csak az anime hibája - a történet nem nyújt túl sokat
a történet szvsz nagyon jól ki van találva (főleg ha a tengu királyos elmélet igaz). szinte mindenki leírta plusz pontnak hogy a cselekmény több szálon fut stb stb. és amiért mindig benne lesz a top10ben: - mert Shikamaru eszméletlen jó fej (még ha sablonos is xD)
na ez viszont fura. ha nem zavarnak a sablonos szereplők, mért írtad ellenérvnek? :naruto_kerdes: csak néhány érv-ellenérv szempontra szerettem volna válaszolni. nem vitázni, csak válaszolni. ismétlem: nem vitázni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 nov 30, 20:11:41 » |
|
Nekem az tettszik benne, hogy van egy csomó "rejtély" a történetben. Pl.: Tobi, Akatsuki vezető /most már nem/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 30, 20:12:35 írta memoryan »
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 dec 09, 13:34:00 » |
|
én is pont ezt akartam írni csak láttam hogy te megelőztél. na ezért jobb a többi anime/mangánál nem sok hasonló van csak max 1-2 film (Pl.:star wars :arra se sokan jöttek rá még hogy anakint darth sidius teremtette)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SlugPrincess
Vendég
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 dec 28, 23:40:05 » |
|
Gondolkodtam, hogy hova írjak először, hogy ne nézzetek teljesen hülyének, azt hiszem, ez a megfelelő:)
Az első Naruto-részt a Jetixen láttam. Rock Lee harcolt Gaara ellen. Lee szemöldöke, hát, hmm... és Gaarára amíg meg nem szólalt, azt hittem, hogy lány:P A szinkron...pocsék...Nem tudom, az első benyomás nem volt ép pozitív, főleg hogy a "harcos-verekedős" rajzfilmeket egy kalap alá vettem. Aztán valahogy ottragadtam a képernyő előtt, azt hiszem azért, mert meg akartam tudni, ki az a Sasuke, akiről a rózsaszín-csaj beszél folyton.
Azóta az összes részt megnéztem japánul, angol felirattal (asszem a fillereket leszámítva minden részt 2x) de ez se volt elég, előre olvastam az összes manga-epizódot és most várom a hétvégéket hogy mi lesz az új részekben.
A koromhoz képest kicsit sokat nézek rajzfilmet, de ebben épp az tetszik, hogy nem gyerekeknek készült (ezért sem értem, hogy lehet a Jetixen leadni...), ezt a vonalat pedig a keleties érdeklődésemmel ötvözi (kertművészetet tanulok). Lehet hogy ezért meg fogtok kövezni, de úgy érzem, sokban hasonlít a Gyűrűk Ura/Harry Potter elgondolásához, a szereplőknek kidolgozott jelleme van, nem egyértelműen jók vagy rosszak, vannak céljaik, van fejlődésük (Naruto ahogy megváltoztat mindenkit maga körül, az nagy mozgatóereje). A történet szövevényes, de követhető, és mindenki megtalálhatja a maga kedvencét/kedvenceit, akivel azonosulni tud.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
szuper S-osztályú nőcsábász ninja
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 jan 08, 21:48:01 » |
|
Itt mindent amit leirtatok igaz. de egy valamit kifelejtettetek. Azt, hogy vannak benne olyan szívfájdító jelenetek...
Pl. a kis Gaara... és ez annak a légkörnek/történetnek/szereplőknek köszönhető amit Kishi megteremtett...Bravo!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rock_Lee
Vendég
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 jan 20, 19:59:49 » |
|
Én az előttem író sráccal teljesen egyetértek és engem is nemrég ragadott meg a Naruto, és ebben talán az játszott leginkább közre, hogy nagyon szomorú részek is vanna ebben amiben más manga vagy rajzfilm általában hiányt szenved. És mostmár simán ki merem állítani, hogy a Narutonál nincs jobb időtöltés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 jan 31, 11:27:59 » |
|
Háttmer ez a kedvencem és ksz
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 jan 31, 15:13:28 » |
|
Nekem a Naruto elso a topban. Az elso reszt a jetex-en lattam Sasuke vs Rock Lee es egybol megtetszett. Aztan elkeztem nezni es a kedvaecem lett harom fo okbol. az elso az hogy nem csak a foszereprolol van szo a tortenetek koplexek es a meghato sztorikat nagyon szeretem. a masodik a jelemek nagyon koplexek es nagy jellemvaltozas szerepel benne .Az elejen Rock Lee egy benanak tont aztan miutan megneztem a tortenetet o lettaz egyik kedvencem es a cselekmeny hosszu. a harmadik az hogy szerepel benne minden fo tema szerelem harc comedia es tetszenek a soundtracjei foleg a sadness and sorovss. persze mas anime is jo de nekem ez a kedvencem A fojtatas es a manga is jo lehet tuti megnezem oket Megjegyzes a Sarutobi vs Orochimaru tenyleg el van nyujtja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 08 feb 03, 22:57:49 » |
|
Ahogy már többen is említettétek én szerintem először is a történet!!! Nagyon jol van kitalálva,a poénok is megdobják egyszóval NARUTO FOREVER!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #44 Dátum: 08 feb 15, 20:51:45 » |
|
Amiért szeretem: -a karakterek jól kidolgozott személyisége -a klassz szinkron(japán) -az alaposság(mindenkiről sokmindent megtudunk stb.) -klassz háttérzene, opening, ending -a megérintő jelenetek -a sokoldalúság -és az egész történet Amit nem szeretek: -a magyar szinkron
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
|