Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2595 Dátum: 15 júl 31, 19:27:52 » |
|
Rég volt kint háttérképnek Saber ezért most ideje volt http://kepfeltoltes.hu/150731/873083095N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpgWin10-re ráérsz még bőven egy pár hónapig.Főleg ha játszasz.Majd ősszel ha már kint lesz minden driver fixen.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #2596 Dátum: 15 júl 31, 19:38:57 » |
|
Sokszor megjegyzem: "Milyen kis nőies hátterek férfiaktól." - Ha háttér alapján kéne nemekről dönteni, egy csomó hímet 13-14 éves leánykának lehetne tekinteni. Én meg kiscsaj létemre... [ Katt ide ] - Női szíveket török össze.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 31, 19:40:30 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2597 Dátum: 15 júl 31, 19:47:18 » |
|
Teljesen mindegy hogy milyen nemnél milyen háttér van kint.Ha kefélő pindúr pandúokat akarok kirakni akkor azokat rakok ki
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2598 Dátum: 15 júl 31, 19:48:36 » |
|
Szerintem a háttér bizonyos mértékig jellemez. Köhm-köhm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2599 Dátum: 15 júl 31, 19:50:49 » |
|
Akkor a jellemrajzomba bekerülhet hogy bírom Sabert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2600 Dátum: 15 júl 31, 19:57:25 » |
|
Az nem elég filozofikus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2601 Dátum: 15 júl 31, 22:09:45 » |
|
vidikártya driverem már most win10 kompatibilis tegnap magától frissült, amit nem csinált az elmúlt 3 évben. (annyi idős a winem ) A többi nem tudom xD Nekem mindig a kedvenc karaktereim a háttereim Melóban meg macska. és mivel lány vagyok tényleg általában pasi a kedvenc karakterem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 31, 22:10:52 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2602 Dátum: 15 júl 31, 22:13:01 » |
|
Neken pl a win10-es catalyst egyáltalán nem működik.Vissza is raktam a 8-t várok még őszig a 10-el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2603 Dátum: 15 júl 31, 22:20:10 » |
|
Miért kínzod magadat azzal a fürdőszobacsempés 8assal? xD A Win7 bőven jó, minden játékot elhajt simán, vannak ehhez is mindig driverek azonnal, működik rendesen, és nem mellesleg még hasonlít is egy Windowsra, szóval ki lehet rajta igazodni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2604 Dátum: 15 aug 01, 06:31:27 » |
|
Erőművekhez csak azt szabad maradj a win7-nél ha ennyire szereted
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2605 Dátum: 15 aug 06, 18:13:47 » |
|
Nekem most frissített 10re... kíváncsi vagyok, elég döccenősen indultunk xD Feketeség volt kb csak de már lett asztalom végre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2606 Dátum: 15 aug 06, 18:28:32 » |
|
Én kihagyom. Egyelőre legalábbis. Viszont nézz utána a neten az adatvédelmi beállításoknak, és minden kémkedős halálfaszát tilts le benne. Egy-két elég durva dolgot is olvastam, hogy a Win10 teljesen legálisan mennyire durván nyomoz utánad, kb. tényleg egy FBI profilozási szint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2607 Dátum: 15 aug 06, 18:31:45 » |
|
Mondtam hogy bőven elég lesz ősszel föltenni amikor már kint lesz minden driver fixen hozzá.Nálam pl az lenne a helyzet ha fönt lenne,hogy nem lenne képem mert a win10 amd driver nem képes kezelni a 2gb-nál nagyobb videó memóriát.Nekem 3gb vram van szóval szopó.Majd ősszel. Amúgy Aes szerintem érdemes lesz kipróbálni mert baromi jó lett.Tegnap raktam fel a munkahelyemen néhány gépre,és azt kell mondjam hogy jobb lett mint a 8.1 pedig én azt imádom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2608 Dátum: 15 aug 06, 18:36:53 » |
|
Én elég vegyes dolgokat hallottam róla. Az ilyen driver gondokat persze hallottam én is, bár nekem régi vasam van ezzel nem lesz gond. Meg új OS-nél még nem meglepő ha a driverekkel gond van. Egyébként azért jókat is hallok róla, ez a kémkedés nyilván nagyon nem tetszik, de le lehet tiltani sok ilyesmit, hála az égnek. Kinézetre nekem annyira nem tetszik, screenshotok alapján, a 7 és a 8 is jobban néz ki. Egyébként miért mondod, hogy erős géphez Win8 kell? Nem kötekedésből, tényleg kíváncsi vagyok. Szerintem a 7eshez is mindig jönnek a driverek a legújabb cucchoz is, más okot meg nem nagyon tudok elképzelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #2609 Dátum: 15 aug 06, 18:40:24 » |
|
Azért mert a w8 vagy 8.1 sokkal jobban képes kezelni a 4-8gb ramot pl gyorsabban számol,időzít stb. Ezeknek utána tudsz nézni a neten tesztek alapján megmondják a tutit.A másik meg az ha van egy über állat ssd-d rányomsz a w7-et bootol fél percig,de ha w8 van rajta akkor ez kb 5 mp. Nem értem teljesen,én is csak tanulom folyamatosan de az nyilvánvaló hogy egy erőművet csak a 8 vagy 8.1 vagy most pl hogy lassan kijön a dx12 a 10 tud kihajtani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|