Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2550 Dátum: 14 aug 12, 13:14:49 » |
|
Senkinek nem tűnt fel hogy samdav képfeltöltés.hu-t használ?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2551 Dátum: 14 aug 12, 13:16:28 » |
|
Az miért baj? Én is azt szoktam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2552 Dátum: 14 aug 12, 13:16:57 » |
|
Nagyon sokan használják még itt, még Shiro is. Nem képesek váltani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2553 Dátum: 14 aug 12, 13:18:12 » |
|
Hát, gondolom az jobban működik Internet Explorer-el
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2554 Dátum: 14 aug 12, 13:20:06 » |
|
Az miért baj? Én is azt szoktam.
Még amikor Gabesz moderátor volt, már akkor született egy olyan döntés, hogy képbeillesztéshez, linkeléshez ezé a fórumon azt ne használjuk, mert szar, legalábbis gondok vannak vele, főleg hosszú távon. Íme a bejegyzés: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=4.msg543209#msg543209
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 12, 13:42:27 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2555 Dátum: 14 aug 12, 13:36:57 » |
|
Hát, gondolom az jobban működik Internet Explorer-el ÚÚÚÚÚ! Filmnézéshez is a "gyári" Media Player a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2556 Dátum: 14 aug 12, 13:44:56 » |
|
Media player classic a legjobb filmnézéshez, stabil, egy jó codeccel mindent lejátszik, feliratot egyszerű vele kezelni, nem értem miért ragaszkodnak az emberek a szar bsplayerhez meg vlc-hez. a gom player meg kettő között.
hogy ne köss belém, a sima media player legsz*rabb ez tény, de a classic, az dope.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 12, 13:45:40 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2557 Dátum: 14 aug 14, 09:00:33 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 14, 09:04:02 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2558 Dátum: 14 aug 14, 10:02:13 » |
|
Mini ez tényleg jó. Főleg mivel vannak rajta mókusok. Én meg betettem 2 újat a kollekcióba. http://oi57.tinypic.com/2uz2sm9.jpghttp://oi59.tinypic.com/2my28sp.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2559 Dátum: 14 aug 15, 19:55:30 » |
|
Media player classic a legjobb filmnézéshez, stabil, egy jó codeccel mindent lejátszik, feliratot egyszerű vele kezelni, nem értem miért ragaszkodnak az emberek a szar bsplayerhez meg vlc-hez. a gom player meg kettő között.
hogy ne köss belém, a sima media player legsz*rabb ez tény, de a classic, az dope.
Egyetértek. http://www.cccp-project.net/Ezt ajánlom minenkinek, ebben benne van a classic és minden szükséges codec, nincs amit ne játszana le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2561 Dátum: 14 aug 17, 11:09:36 » |
|
Ayumi ezek a random helyen felbukkanó arcdarabkák nagyon ijesztőek. O_o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2562 Dátum: 14 aug 17, 11:19:48 » |
|
Meg Lucy-nek nem is kék, hanem pink haja van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2563 Dátum: 14 aug 17, 11:21:53 » |
|
Szerintem az legyen a legkisebb probléma, én is kapásból átszínezném ha pink lenne egy olyan képen, ami alapjáraton tetszik. De ezek a random arcdarabok tényleg eléggé... furcsák. ._.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 17, 11:22:36 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2564 Dátum: 14 aug 17, 12:39:01 » |
|
Meg Lucy-nek nem is kék, hanem pink haja van Nem szeretem a rózsaszínt, a kék haj a "védjegyem" és a kék hajú nőalak (így már) nem Lucy csak a "nyersanyag" volt ő.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|