Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #180 Dátum: 07 dec 22, 11:27:28 » |
|
Zemori-san nagyon laza vagy! Honnan tudod, hogy meik valódi ablak, meik nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #181 Dátum: 07 dec 22, 11:29:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #183 Dátum: 07 dec 22, 13:29:02 » |
|
Lemegyek és a tálcát is megnézem mindig, h meg van-e nyitva vmi Hehe:D Jó ez a bezavarás:D De már új a háttér reggel óta... egyik se bírja soká... ez viszont már naon nem Naruto:P Visszatértem a Malfoy családos fanartokhoz:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 22, 13:30:14 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 07 dec 24, 11:42:39 » |
|
Ezt ugyan az oldalról szedtem, de szerintem nagyon jó kis wallpaper. http://kepfeltoltes.hu/071224/asztal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #189 Dátum: 07 dec 26, 16:12:26 » |
|
Ezt már nem bírtam kixD Muszáj volt:D És mostmár tényleg húzok le fórumrólxD Karácsonyi hátterem:D Seednek is kell,h tetsszen, mert kinyilatkoztatta, hogy... http://kepfeltoltes.hu/view/071226/ezt_m_r_nem_b_rom_ki__0.0__www.kepfeltoltes.hu_.jpgEnjoy it:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #190 Dátum: 07 dec 26, 16:17:31 » |
|
..hmm. csak nem Yaoi...??..xD... hmm am tényleg joo.... ... ..( az a fehér macii az ott én vagyok ám.. ...:p....xD...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 26, 16:18:03 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #191 Dátum: 07 dec 29, 16:02:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #192 Dátum: 07 dec 29, 16:04:29 » |
|
Szép, szerintem nem tűnik azért nőnek:D Hmm... dehogyneeem^_^ annyira szerelmesek, neeem? (ami lebuktatta:D) Hümm-hümm:D Lett egy művészi hátterem Szerintem nagyon jó:D http://kepfeltoltes.hu/view/071230/aszem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (hihi én mondtamxD )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 30, 15:22:41 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|