Ayumichan
|
|
« Válasz #2250 Dátum: 12 jún 22, 20:10:07 » |
|
Ezek tetszenek, szeretem a villámokat, (az 1ik gyengém). Június elején cseréltem képet, lassan már itt az ideje 1kis váltásnak, de majd kitalálok valami jót.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2252 Dátum: 12 jún 22, 20:55:57 » |
|
*.* Marry me! (bár tény, tényleg olyan az asztalod, mint egy homo sapiens sapiens nőstényegyedé)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto-chan
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Főcickány :D
|
|
« Válasz #2253 Dátum: 12 jún 25, 12:44:00 » |
|
Na hát amióta nem írtam ide volt már ilyen-olyan az asztalom 3 képem van csak róluk Az első A második És a Harmadik ami most volt újratelepítés elött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2254 Dátum: 12 júl 02, 20:36:32 » |
|
Hát én nem örülnék neki. Max ha igazi, húsvér emberként jönne ki, nem pedig rajzolt figuraként. Bár még így is túlságosan Körös beütése van ennek, attól pedig a hideg futkos a hátamon, mint a hátteredtől is. Ettől függetlenül nagyon ötletesnek tartom, de minden egyes alkalommal betojnék, ha meglátnám. x-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2255 Dátum: 12 júl 03, 09:33:32 » |
|
Nem viccnek szántam, elhiheted. Összefabrikáltam egy képet, és annyira nem tudok betelni vele, hogy muszáj volt beállítanom háttérként. >kép<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2256 Dátum: 12 júl 03, 21:08:53 » |
|
Ezt én se értem, nincs benne semmi ijesztő. Amúgy a Körben sem. Jó film, de egyáltalán nem sorolható az ijesztő kategóriába...Nekem most ők virítanak kinn. *q* http://i50.tinypic.com/1zqrkgk.png
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #2257 Dátum: 12 júl 03, 21:31:32 » |
|
Áhám egy Yugioh fanatikus! Uncsitesómnak a PS2-n meg van a GX Tag Duel 2, már vagy 2 hete azzal játszok. Nem viccnek szántam, elhiheted. Összefabrikáltam egy képet, és annyira nem tudok betelni vele, hogy muszáj volt beállítanom háttérként. >kép<Age of Mythology? Valaki legyőzne benne?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 03, 21:32:51 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2258 Dátum: 12 júl 03, 22:14:43 » |
|
Oh, bárcsak tudnék vele játszani, de annyira kétbalkezes vagyok ilyen játéktelepítős dolgokban. Volt egy barátnőm, aki segített, ha ilyesmi gondjaim voltak, igazából minden technikai tudásomat neki köszönhettem, csak már régóta nem beszéltünk, és nem akarom ilyesmivel zaklatni, pedig nagyon szeretnék játszani az AOM-mel. Na, panaszáradat vége. Masashi, pedig az egy ijesztő háttér. Teljességgel megértem jóöcséd reakcióját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2260 Dátum: 12 júl 07, 00:10:02 » |
|
Hol található eme gyönyörű szökőkút?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2261 Dátum: 12 júl 07, 00:28:32 » |
|
Kedvenc városomban, Pécs főterén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2262 Dátum: 12 júl 07, 00:34:04 » |
|
Azért egy VPC fórumot is megnyithattál volna alul papa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2263 Dátum: 12 júl 07, 05:39:30 » |
|
A jelenlegi asztalom, most "csináltam" rendet nemrég. Höhö, lebuktál, tudjuk a keresztneved. xP (Más kérdés, hogy amúgy is tudom, ki vagy. ) Ilyen szökőkutak mifelénk miért nincsenek?...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2264 Dátum: 12 júl 07, 10:05:55 » |
|
Ez az "amúgy is tudom, ki vagy" kicsit ijesztően hangzik. Imádom Pécset, hiányzik nagyon a hangulata, sajnos csak ősszel leszek megint ott. Azért egy VPC fórumot is megnyithattál volna alul papa. Nyitva volt az is, csak nem látszik, mert Mozillában pont nem az a lap volt elől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|