TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #2235 Dátum: 12 jún 01, 10:48:34 » |
|
A PrintScreen gomb fényképezi le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2236 Dátum: 12 jún 01, 11:09:54 » |
|
Akkor ez nem is kombináció. Kipróbáltam wordben és működik!! Szuper!! Köszi!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2239 Dátum: 12 jún 02, 14:53:04 » |
|
Kellemes? Nekem az első dolog, ami eszembe jutna róla, az a "tejóatyaúristen!!". Ki ez a két jómadár?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #2240 Dátum: 12 jún 02, 14:59:24 » |
|
A baloldalsónak batmanes kitűzője van, szóval csak jófej lehet. Egyébként ezek igaz nők? Mond, hogy az. Főleg a baloldalsó azzal a szájtartással.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2241 Dátum: 12 jún 02, 15:03:56 » |
|
Azt még azért én is vágom, hogy ezek nem nők, drszabi! Legalábbis... hát.. elbizonytalanodtam. Mintha dudort látnék a baloldali melle helyén. Ő amúgy épp tückölni akar?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 15:04:51 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #2242 Dátum: 12 jún 02, 15:06:36 » |
|
Jól van én is tudom. De mikor ránézek a baloldali arcára akkor olyan érzést kelt bennen.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2243 Dátum: 12 jún 02, 16:17:19 » |
|
Az állukon meg a vállukon tökre látszik, hogy nem nők. Bár sok ilyen figurát kell ahhoz látni, hogy az ember kiszúrja a nemüket... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2244 Dátum: 12 jún 02, 17:44:02 » |
|
Nemrég, mikor pár hete először megborotválkoztam, én is megkaptam valakitől, hogy csaj arcom van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2245 Dátum: 12 jún 22, 15:48:31 » |
|
Fhu, nekem megfájdulna a fejem egy ilyen krixkrax jellegű képtől. Én jobban szeretem az egybesimuló színeket, ha háttérről van szó az asztalomon. De ettől függetlenül tetszik. Melyik anime, illetve manga ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2246 Dátum: 12 jún 22, 16:01:10 » |
|
Na, ezt megpróbáltam kimondani, de fröcsögés meg röhögés lett a vége. Kurosicuujdfijsdi... A japán tudásom most ki is merítettem. Nekem most >ez< a háttérképem. Olyan szívesen laknék abban a pagodában. *.* És olyan szívesen másznék arra a szép ágasbogas fára. És olyan szívesen lezabálnám minden júniusban a cseresznyét azokról a sakura fákról. És... hát, sok mindent tudnék csinálni egy ilyen tájon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2247 Dátum: 12 jún 22, 16:28:01 » |
|
Nekem most ez a hátterem, most egy sötétebb darab. Az előző kék volt, szóval most új nekem ez, de tetszik. http://i45.tinypic.com/16bzo6p.png
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2248 Dátum: 12 jún 22, 16:30:58 » |
|
Az a lényeg, hogy te is intelligens ember vagy és chromeot használsz. Tegyen mindenki így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2249 Dátum: 12 jún 22, 17:22:12 » |
|
Szereted a villámokat, Masashi? Akkor a sprite villámot biztosan ismered, szerintem az a leggyönyörűbb. Jó lenne egyszer élőben is látni egy olyat, mert földöntúli szépségű jelenség. Ha esetleg mégsem lenne ismerős számodra, >itt< van egy videó. 5.45-től lesz érdekes számodra. A Discoveryn láttam ezt a műsort, eszméletlen jó amúgy. Teljesen mást érzékel a világból egy légy például a maga összetett szemével, mint mi az egy pár csökevényes szemgolyónkkal. Basszus, csak én égetem itt magam a béna xp-mmel?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 22, 17:23:02 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
|