Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2220 Dátum: 12 máj 30, 14:24:58 » |
|
Trónok harca befigyel Amúgy a kép milyen animéből van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2221 Dátum: 12 máj 30, 14:45:46 » |
|
Jaja, most nézem a 8. részt, már alig várom a 9-et, nagyon dicsérték. Egyébként a Nanából pillanatképeztem ki, az egyik epizódban van benne ez a jelenet. Komatsu Nanát láthatod a képen. ((:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2222 Dátum: 12 máj 30, 14:50:01 » |
|
Állítsd be, hogy váltakozzon mondjuk pár percenként, és meg is van oldva a probléma.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2223 Dátum: 12 máj 30, 15:09:15 » |
|
Hát, a végén még kap egy epilepsziás rohamot szegény Morause. Morause, ha jót akarsz magadnak, rám hallgatsz! ;D Kár, hogy csak gagyi xp-t képes elviselni a gépem, klasszi sokkal jobb ez az átlátszó és változtatható színű tálca a.. öö, az mi is? Vista vagy Windows 7?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #2224 Dátum: 12 máj 30, 15:18:21 » |
|
Windows 7 Sokkal jobb, mint a Vista. néhány perc és én is megmutatom az asztalom, csak rendet kell tegyek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 15:19:04 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #2225 Dátum: 12 máj 30, 15:23:23 » |
|
Kösz hogy ennyire oda figyeltek már arra is hogy mennyire nagyszerű legyen az asztalom... bár tudom én kértem de Nikuccia te aztán nagyon bele éled magad! Lehet megcsinálom ezt a váltakozást ahogy mondtad Rikan, elvégre w7-el ez lehetséges!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #2226 Dátum: 12 máj 30, 15:40:22 » |
|
Itt van az enyém. http://img215.imageshack.us/img215/4415/keges.pngMár elég rég nem volt Narutós hátterem, de a mostani fejezettől megjött a kedvem hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2227 Dátum: 12 máj 30, 16:01:06 » |
|
Wow, TsunadeHime, szépen megszervezett asztalod van, nagyon tetszetős. És a háttérképed is tetszik. Morause, én csak odafigyelek az egészségedre, de szólj nyugodtan, hogy ne tegyem, és akkor nem teszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #2228 Dátum: 12 máj 30, 16:03:40 » |
|
Megszervezett? Láttad volna fél órával ezelőtt De azért kösz Ez így nekem is tetszik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 17:13:06 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #2229 Dátum: 12 máj 30, 17:08:19 » |
|
Nekem most nem animés. Csak egy kis téli táj, legalább kellemes a szemnek. http://noob.hu/2012/05/30/gagagg.bmp
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #2230 Dátum: 12 máj 30, 17:13:37 » |
|
Szép ez a táj Tényleg kellemes nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2231 Dátum: 12 máj 30, 17:22:38 » |
|
Lusta vagyok eltakarítani, szóval egy "pár" dolog még az asztalon maradt a gép előző tulajától. Na, meg ez a csodás háttér is az ő keze nyoma. A bal alsó rész pedig a saját kis birodalmam, ott legalább rendet tudok tartani. http://i46.tinypic.com/mbh8hw.png
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2232 Dátum: 12 máj 30, 17:27:29 » |
|
Persze, Rikan, én is azt mondanám. TsunadeHime, az én asztalom se volt ám ilyen tiszta és rendezett, csak hát ha már megmutatja az ember valakinek, legyen rendben. Mint a szobám, kábé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2233 Dátum: 12 máj 30, 20:00:20 » |
|
Kicsit OFF: Nikuccia, de nem értem, hogy miért mondanád ezt te is. Semmi okom nincs a hazudozásra, egy fórumon meg végképp nem éri meg, de ha félreértettem valamit, akkor bocsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2234 Dátum: 12 jún 01, 10:47:09 » |
|
Kár, hogy nem lehet megnyitni a több évvel ezelőtt feltöltött képeket. Ha már itt tartok, akkor lenne egy kérdésem, melyik gombkombináció fényképezi le az asztalt? Régen tudtam, de mióta nem msnezek(ott küldözgettük egymásnak az asztalunk képeit), meg ilyen apróságok, azóta nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|