Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2145 Dátum: 12 jan 27, 15:17:06 » |
|
Én izé.. szeretném én is megmutatni, de nem tudom betenni, segítene valaki hogyan fotózzam le és tegyem be megint, XP-n ment, de Windows7-en nem tudom, bocsánat a hülye kérésért, de tud segíteni valaki. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #2146 Dátum: 12 jan 27, 15:21:50 » |
|
Már mint az asztalod?  Na szóval: 1. Nyomsz egy print screen-t. 2. Bemész Péjntbe és nyomsz egy Ctrl+v-t. 3. Mentés másként.(Érdemes Jpg-be menteni mert kevesebbet foglal.) 4. Keresel egy oldalt ahova feltöltheted pl.: noob.hu 5. Feltöltöd és belinkeled ide. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2147 Dátum: 12 jan 27, 15:26:52 » |
|
és a print screen helye norma billentyűzeten: vannak a nyilak. fölötte 9 gomb, 3x3-as elhelyezésben, és a legfölső sor első gombja az ^^ csak mert én sokáig nem találtam, azért írom le, nem téged nézlek hülyének, nyugi 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2148 Dátum: 12 jan 27, 15:50:39 » |
|
Itt az én asztalom, háttérben az irtó cuki cicám!^^ *-* http://picup.hu/8junhs.bmp
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #2149 Dátum: 12 jan 27, 18:42:13 » |
|
Putir: ÁÁáh köszönöm! "nyomsz egy Ctrl+v-t." Ez maradt ki mindig, De nagyon szépen köszönöm, akkor holnap megmutatom én is az új asztalomat...mert már 2 éve nem mutattam itt.  (És most egy laptopról írok.) Sabaku:Aranyos vagy, köszönöm, de tudom hol van.  Játékoknál úgy tudok képet csinálni. Nameg írtam hogy régebben megmutattam milyen az asztalom, csak elfelejtettem azóta a folyamatot. -.-" De köszönöm! M. Bogi: Tényleg nagyon cuki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2150 Dátum: 12 jan 27, 18:44:18 » |
|
Minagi:Na, ugye, hogy az?  Most szegény fájlalja a lábát, de ez már off.^^ Ha a régi asztalomat láttátok volna...pfű, akkor rendetlenség volt rajta, hogy csoda, hogy 1 nap alatt minden felesleges dolgot ki tudtam törölni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
heisenberg
|
 |
« Válasz #2151 Dátum: 12 jan 28, 08:13:47 » |
|
nah szóval.. szerintem csak én voltam olyan hülye az egész fórumon aki vistát használ...  egészen tegnapig. Angolon elindítottam az ESET 5öt scannelni és egyszercsak kékhalál.. mondom puff. restart.. a jelszó beírásánál megint. lol.. most W7 ultimate van benne hamarosan teszek be képet is  szerk.: http://noob.hu/2012/01/28/tapeta.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 28, 16:44:22 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #2152 Dátum: 12 jan 29, 16:01:06 » |
|
Íme a hátterem, nagyon nagyon édes ez a nagy robot. http://sadpanda.us/images/826851-OBISURB.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2153 Dátum: 12 jan 29, 16:02:17 » |
|
Minagi, ezek szerint neked sincs teleszórva az asztalod minden sz*rral... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #2154 Dátum: 12 jan 29, 16:03:43 » |
|
Nincs, szép rendet tartok  és külön mappában van minden, de nem szoktam kirakni őket az asztalra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2155 Dátum: 12 jan 29, 16:06:00 » |
|
Én sem szoktam úgy csinálni. Bár, nekem néha nem átlátható, mert nincsenek a mappákban mappák. (értsd: egy mappába nem teszek másik mappát, hogy egy picivel átláthatóbb legyen  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #2156 Dátum: 12 feb 02, 15:20:42 » |
|
wow! o.o szép. átküldöd a linkjét, ahonnan leszedted? vagy mailben magát a képet? ja, és ha tetszenek a lovak, ééés esetleg játszanál is lótenyésztősdit, akkor: http://www.howrse.hu/?parrain=Zemori  bocsesz, elsőre hülyén hangzik, de olyan sok dolgot lehet ott csinálni:D nekem most ilyen az asztalkám: http://desmond.imageshack.us/Himg259/scaled.php?server=259&filename=zastt.jpg&res=medium
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #2158 Dátum: 12 feb 02, 15:59:10 » |
|
Köszi:D Elmentettem. Ó és fene egye meg. Sose lesz meghívottam:p csinálunk neki topikot akkor:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
|