Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2130 Dátum: 12 jan 24, 06:33:16 » |
|
Jaja szerintem nagyon jól néznek ki együtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2131 Dátum: 12 jan 24, 11:03:28 » |
|
Hát végül nagy nehézségek árán leváltottam közel 1év után Reaghatékeat http://www.kephost.com/view3.php?filename=2qivjn88ir6ganuo0c6n.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2132 Dátum: 12 jan 24, 11:58:36 » |
|
Rhaegarék jobbak voltak Nekem még mindig Arya van. Bár most már lassan le akarom váltani valamire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2133 Dátum: 12 jan 24, 13:06:19 » |
|
De ha úgy nézzük Bulmájék se sokban térnek el tőlük
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2134 Dátum: 12 jan 24, 17:06:27 » |
|
noe, a GOTos háttered nekem is jobban tetszett. :3 És így néz ki az asztalom néhány alvás helyett rajzolással/rendereléssel töltött éjjel után. http://i41.tinypic.com/rvepvd.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2135 Dátum: 12 jan 24, 17:13:34 » |
|
Húúú ez ... nagyon durva ahogy kinézz. Kész káosz, de csak az én szememben. Egyébként szép a háttérkép, nagyon tetszenek a színek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2136 Dátum: 12 jan 24, 17:21:34 » |
|
Most megnyugodtam, hogy nem csak én adok ilyen neveket a képeknek. De tényleg szép maga a háttér.^^
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2137 Dátum: 12 jan 24, 17:37:59 » |
|
A-chan a zeleznicka nálatok mit jelent, próbálkozom mennyire értelek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #2138 Dátum: 12 jan 24, 20:15:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2139 Dátum: 12 jan 24, 20:22:54 » |
|
Úgy látszik hinni tényleg csak a templomba kell, mert az enyém is XP.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2140 Dátum: 12 jan 25, 22:29:49 » |
|
Minagi: káosz a köbön. Ez a hátterem van kb amióta regeltem a fórumra. Rikan: ha egyszer csak nekiállok firkálgatni, semmi konkrét cél nélkül, nehéz "rendes" címet adni nekik. Főleg este 11-kor (mert főleg olyankor érek ré rajzolni ) noe: vasútit jelent. ^^ ®eleznička stanica (vasútállomás) lenne, csak lusta voltam leírni az egészet. Kecsu: nagyon tetszik a háttered, és a halom Heroes meg az Aom ott a sarokban. ^^ H5 kiegészítők! Kellenek nekem! *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2142 Dátum: 12 jan 26, 09:58:49 » |
|
A-chan akkor egész jó vagyok a 2 tippem közül valami vasutas dolog volt az 1. (a második mg valmi raktárhelyiséges xD), a vasút áll. nálunk is hasonló ®eleznická stanica xD Crazy Cat helyes kis háttér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2144 Dátum: 12 jan 27, 10:34:09 » |
|
noe, a GOTos háttered nekem is jobban tetszett. :3 És így néz ki az asztalom néhány alvás helyett rajzolással/rendereléssel töltött éjjel után. http://i41.tinypic.com/rvepvd.png Nagyon sok cuccod van. De a háttér nagy szép. *-*
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
|