STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2010 Dátum: 11 márc 12, 20:45:02 » |
|
Kroli, tök jó kutyátok van És tök jó letöltés vezérlőt használsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2011 Dátum: 11 márc 12, 21:33:59 » |
|
akita de szép heo, saját gyártású háttér? hmm... ha majd felkerül, kapok részletes leírást?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2012 Dátum: 11 márc 12, 21:36:40 » |
|
Persze megmutatom majd a szabadkézi kivágás/rajzolás és a graffitit eltunyult fantáziával való kereszteződésének létrejött kombinációját.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kroli94
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2013 Dátum: 11 márc 12, 21:58:23 » |
|
Köszönöm! Hát, sajnos már 10 éves, ami eléggé látszik is rajta, de imádom! A másik kutyánk pedig egy amerikai akita, aki 1 éves még csak, és korához hűen is viselkedik, tehát harapdál mindent, ugrándozik, rohangál, és lerí az arcáról, hogy még nem túl okos szegényke, amit sokszor bizonyít is, amikor épp beszorul valahova, vagy nekirohan valaminek.
|
|
|
Naplózva
|
"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket." Chuck Palahniuk
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2014 Dátum: 11 márc 12, 22:55:25 » |
|
eltértünk szép lassan az "asztalaink" témától, de hátha nem veszik észre amúgy azt hallottam, hogy az akiták tök nyugis kutyák, és bárhogy nyúzod őket, nem veszik magukra... az enyém meg...pff túúl hiperaktív még egy lónyugtató sem csillapítaná le... (kicsit több, mint egy éves tacskó és terrier keverék ) már várom azt a kombinációt heo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2015 Dátum: 11 márc 13, 09:37:54 » |
|
Jah, most már azért nem kéne többet offolni. Eddig elnéző voltam, de azért most már elég ebből. Az állatokkal menjetek az állatos témába. Ide meg jöjjenek az asztalok.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2016 Dátum: 11 márc 13, 10:45:27 » |
|
ezennel bocsánatot kérek a kutyás offolásért és visszatérve az asztalokhoz, krolié már majdnem felér hieiével... de csak majdnem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #2017 Dátum: 11 márc 13, 21:23:59 » |
|
Itt az én imádott asztalom : http://imagerz.com/QEIQC0tvAwMEXw1NEAVR még sosem volt olyan, hogy egy hónapnál tovább legyen ugyan az a hátterem... kivéve mostanáig. imádom ezt a képet! =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2018 Dátum: 11 márc 23, 13:31:28 » |
|
Besírtam, Bin-chan xDD Amúgy tényleg jó kép Mioról. Itt van lenni az enyém: http://i51.tinypic.com/ddmkhw.png - Egyszerű, de én naon szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2020 Dátum: 11 márc 25, 11:53:41 » |
|
Nem kéne erőltetni. Ichigo és Hime együtt. Borzalom. Addig nem jutottam el, hogy mást is megfigyeljekxD Ez elég ahoz, hogy egyesre osztályozzam.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2021 Dátum: 11 ápr 01, 17:36:22 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 01, 17:37:48 írta Yo-Yo »
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2022 Dátum: 11 ápr 12, 18:48:58 » |
|
Noss én oda vagyok a mostani asztalom egszerűségéért Shinigami-samaa <333 http://imagerz.com/QEFHCUtvAwMEA1hIEAVQ
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
|
cac11
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2024 Dátum: 11 ápr 13, 17:09:13 » |
|
Szép de vaon miért van megnyitva alatta egy yaoi oldal?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 13, 18:27:18 írta cac11 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|