A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1995 Dátum: 11 márc 11, 10:41:59 » |
|
nem vagyok szőke, de van egy szőke kérdésem... ha pl olaszul ír mindent a gépenem, mert ott rakták össze, akkor hol találom a print screent? már mindent végig nyomkodtam rajta (kezdve azzal a területtel ahol lennie kellene), de nem lett meg... segítene valaki? nagyon megköszönném
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 11, 11:16:20 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1996 Dátum: 11 márc 11, 12:05:57 » |
|
Ez a toipikban OFF, de a legagyszerűbb, ha beszerzel egy magyar billentyűzetet... Elvileg ugyanott kell lennie mint a magyaron, csak pár betű van más helyen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1997 Dátum: 11 márc 11, 12:13:53 » |
|
bocsááánat csak már nem tudom, hogy kitől kérdezhetném meg... tudom, hogy elvileg ott kellene, hogy legyen de nincs... az a baj, h lapos én nem cserélgethetem a billentyűzetet... ha nem így lenne, akkor nem lenne vele gondom (megint bocsánat ez is OFF volt befejeztem... ígérem!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1998 Dátum: 11 márc 11, 12:15:59 » |
|
A Segítség topikban tegyél fel ilyen kérdéseket legközelebb!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1999 Dátum: 11 márc 11, 12:27:59 » |
|
Ha még nincs meg a válasz akkor kicsit OFFolok: Ha magyar vindózod van akkor Start menü - Minden program - Kellékek - Kisegítő lehetőségek - Képernyő billentyűzet. És itt a nyilak feletti részen lesz a PrtSc gomb ^^ ON: http://i53.tinypic.com/10pdeg5.png
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2000 Dátum: 11 márc 11, 22:12:33 » |
|
köszi legközelebb azt teszem különben meg mekkora 1 kretén vagyok xD néha tényleg hiányzik belőlem még az átlag ovis szintű IQ is xD itt sírok, h nem tudok egy retkes print screent se nyomni, de csak most esett le, hogy rákeressek google-ban... komolyan már xD azért köszi Rikan éss itt van : http://i56.tinypic.com/70885d.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2001 Dátum: 11 márc 11, 22:20:04 » |
|
Látom készül már a projekt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 11, 23:05:52 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2002 Dátum: 11 márc 11, 23:47:57 » |
|
készül készül de az jó, hogy mielőtt küldted volna azt a rajzot épp az ellenkezőjét kezdtem el csinálni, és tiszta sharinganos lett az a címer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2003 Dátum: 11 márc 12, 00:23:06 » |
|
Nos igen egy kicsit olyan mint madara mangekyouja ( kép) mondjuk az összes mangekyou sharingan így készül egy minta a vakfolt középpontja körül 120 fokonként elforgatva. Egyébként a háttérképed te csináltad?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 00:29:04 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2004 Dátum: 11 márc 12, 18:24:50 » |
|
ááá nem merek én egy ilyen színezést igénylő rajzba belefogni... talán grafittal meg is tudnám csinálni , de szokásom mindig mindent akkor elrontani, amikor eszembe jut kifesteni egyetlen színes rajzom van, ami rendes is lett...szerintem... azért köszi a feltételezést azt a címert meg átdolgozom... nem akarok sharingant
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2005 Dátum: 11 márc 12, 19:50:11 » |
|
A vakfolt alatt a pupillát érted? Amúgy a lombik forma ha elég lombikszerű, és van tartója, nekem is jól jönne. on: Az asztalom: http://www.guidebookgallery.org/pics/gui/desktop/empty/winxppro.pngNa, ez nem az, de pont iylen votl miután újraraktam legutóbb a windowst
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2006 Dátum: 11 márc 12, 20:14:38 » |
|
Igen ahol a retina kapcsolódik a látóideghez. A szem közepe ami szinte mindenkinek fekete kivéve az albínókat és a Hyuugakat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2007 Dátum: 11 márc 12, 20:29:06 » |
|
De akkor a vakfolt, vagy a pupilla középpontja. A vakfolt elve csak a középső pont, ez így nem korrekt... iiigen, így kötekedeszem ma. És nem ittam még eleget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kroli94
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2008 Dátum: 11 márc 12, 20:32:14 » |
|
Amire te gondolsz, az a pupilla. A vakfolt a szem hátsó részében van, és tényleg a retinát és a látóideget köti össze, de az nem látszik, a pupilla az, ami a szem elülső részében van. És hogy ne legyen off, az én hátterem az egyik kutyánkat ábrázolja: http://noob.hu/2011/03/12/asztalom.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket." Chuck Palahniuk
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2009 Dátum: 11 márc 12, 20:38:58 » |
|
BUMM (totális megsemmisülés...) Lényeg a lényeg, a fagyi visszanyalt. Ha kész lesz az új hátterem, majd én is rakok fel képet addig is elnézést, ha OFF.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|